Så er den på hylderne – Symfonisk højttaler

Anden generation af Ikea og Sonos Symfonisk bordlampe-højttaler er nu på hylderne hos Ikea i Danmark. Se prisen her.

Ikea og Sonos Symfonisk bordlampe-højttaler (Foto: Ikea/Sonos)
Ikea og Sonos Symfonisk bordlampe-højttaler (Foto: Ikea/Sonos)

Sonos og Ikeas samarbejde har efterhånden båret frugt med en række produkter. Et af de absolut meget interessante er Symfonisk bordlampehøjttaleren, som for nogle måneder siden blev annonceret i den anden generation.

Ikea og Sonos klar med ny Symfonisk højttaler

Den præcise salgsstart var dengang ukendt. Men nu er Symfonisk lampe-højttaleren (anden generation) klar i Ikea varehusene og på Ikeas hjemmeside.

Bordlampe-højttaleren har ændret design siden 1. generation. Lampeskærmen er fortsat en glasskærm. Du kan se billeder herunder af både 1. og 2. generation af Symfonisk bordlampen. 

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk får ny farve

Prisen for anden generation af bordlampe-højttaleren med glasskærm er 1.699 kroner og den fås i farverne sort og hvid. Ønsker man i stedet bordlampe-højttaleren med tekstil-skærm, så koster denne 1.599 kroner – fås ligeledes i sort og hvid.

Du kan også købe lampefoden uden skærm til 1.399 kroner og efterfølgende købe de to skærme særskilt – alt efter hvad du ønsker. Så er prisen 200 kroner for tekstilskærmen og 300 kroner for glasskærmen.

Mere til historien

MereMobil.dk har i skrivende stund ikke haft muligheden for at teste den nye generation af Symfonisk bordlampe-højttaler. Men vi var rigtig glade for første generation. Du kan læse testen her af den.

Ikea annoncerer pladespiller

Det er en trend, at mange igen vil lytte til vinylplader. Ikea er nu klar med en pladespiller.

(mere…)
Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Sonos næste soundbar hedder Sonos Ray

Er du på udkig efter en soundbar, som ikke har en tårnhøj pris? Du kan glæde dig til Sonos kommende soundbar, Sonos Ray.

(mere…)
Ny Sonos-soundbar til halv pris er måske på vej

Rygterne svirrer om, at Sonos er på vej med en ny billigere soundbar, som vil koste tæt på det halve af Sonos Beam.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram