Så er den på hylderne – Symfonisk højttaler

Anden generation af Ikea og Sonos Symfonisk bordlampe-højttaler er nu på hylderne hos Ikea i Danmark. Se prisen her.

Ikea og Sonos Symfonisk bordlampe-højttaler (Foto: Ikea/Sonos)
Ikea og Sonos Symfonisk bordlampe-højttaler (Foto: Ikea/Sonos)

Sonos og Ikeas samarbejde har efterhånden båret frugt med en række produkter. Et af de absolut meget interessante er Symfonisk bordlampehøjttaleren, som for nogle måneder siden blev annonceret i den anden generation.

Ikea og Sonos klar med ny Symfonisk højttaler

Den præcise salgsstart var dengang ukendt. Men nu er Symfonisk lampe-højttaleren (anden generation) klar i Ikea varehusene og på Ikeas hjemmeside.

Bordlampe-højttaleren har ændret design siden 1. generation. Lampeskærmen er fortsat en glasskærm. Du kan se billeder herunder af både 1. og 2. generation af Symfonisk bordlampen. 

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk får ny farve

Prisen for anden generation af bordlampe-højttaleren med glasskærm er 1.699 kroner og den fås i farverne sort og hvid. Ønsker man i stedet bordlampe-højttaleren med tekstil-skærm, så koster denne 1.599 kroner – fås ligeledes i sort og hvid.

Du kan også købe lampefoden uden skærm til 1.399 kroner og efterfølgende købe de to skærme særskilt – alt efter hvad du ønsker. Så er prisen 200 kroner for tekstilskærmen og 300 kroner for glasskærmen.

Mere til historien

MereMobil.dk har i skrivende stund ikke haft muligheden for at teste den nye generation af Symfonisk bordlampe-højttaler. Men vi var rigtig glade for første generation. Du kan læse testen her af den.

Sonys nye hjemmehøjttalere og soundbars – 2024 lineup

Her er de nye Sony Bravia soundbars til din hjemmebiograf.

(mere…)
Sony Ult Power Sound – ny lyd-serie

Sony er klar med en ny serie af højttalere og hovedtelefoner, som har fokus på kraftfuld bas. Læs om de nye produkter her.

(mere…)
Indret dit hjem med en ny AI-løsning fra Ikea

En ny AI-løsning fra Ikea gør det muligt at scanne din bolig og indrette med eksisterende eller nye møbler direkte fra mobilen.

(mere…)
USB-oplader fra Ikea tilbagekaldes

Ikea advarer mod deres egen USB-oplader.

(mere…)
Afslører billeder HomePod med LCD-skærm?

Nye billeder af HomePod-prototype med LCD-skærm på toppen er dukket op.

(mere…)
HomePod Mini eller Sonos One? Hvilken skal du købe?

VIDEO: Jeg har lyttet en del til HomePod Mini og Sonos One. Her er min dom over de små højttalere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram