Ikea og Sonos klar med ny Symfonisk højttaler

Et nyt produkt er blevet til i samarbejde mellem Sonos og Ikea, der nu er klar med anden generation af højttaler-lampen i Symfonisk-serien.

Ikea Symfonisk bordlampe (2. generation) (Foto: Ikea)
Ikea Symfonisk bordlampe (2. generation) (Foto: Ikea)

Ikea og Sonos har netop præsenteret endnu et nyt Symfonisk-produkt. Den nye højttaler er anden generation af ”lampe-højttaleren”.

Første generation af højttaleren kom tilbage i 2019 og var det første produkt, som kom ud af samarbejdet mellem Ikea og Sonos.

Sidenhen har Ikea og Sonos sendt flere forskellige produkter på markedet og nu altså anden generation af ”lampe-højttaleren”.

Der har tidligere været lækket billeder af højttaleren, så det er ikke den store overraskelse den nu er en realitet. 

Er Sonos og Ikea klar med ny højttalerlampe?

Andet design

Som det kan ses på billederne har den fået et anderledes design. Den kommer i farverne sort og hvid, men denne gang med to forskellige typer lampeskærm.

Den ene minder lidt om den gamle, bortset fra den er åben i toppen og glasset er transparent. Derudover er der også en tekstil lampeskærm.

Ikea oplyser, at den nye har endnu bedre lyd, samt større mulighed for at brugeren har indflydelse på lampens udseende. Den bedre lyd skulle eftersigende ske, da den har fået en ny akustisk arkitektur, der forbedrer lydoplevelsen i rummet – uanset hvor man befinder sig. 

Ligesom med de andre produkter, der er udviklet af Sonos og Ikea, så kan denne Symfonisk lampe også indgå i Sonos-multiroom-systemet. Den er nem at sætte op og forbinde til mere end 100 forskellige streaming services.

ANMELDELSE: Symfonisk – af Ikea og Sonos billederamme-højttaler

Selvom det er en højttaler-lampe, så kan den også benyttes særskilt som lampe eller højttaler, så begge funktioner kan benyttes alene.

Den nye generation af lampe-højttaleren lander i de danske Ikea-butikker i starten af november. Den præcise dato og pris er endnu ikke offentliggjort. Det oplyses af Sonos til MereMobil.dk.

Mere til historien

Ikea oplyser i pressemeddelelsen, at de har været opmærksomme på og lært meget om, hvordan brugerne benytter første generation af højttaler-lampen, hvilket har haft indflydelse på udviklingen af den nye generation. 

Endelig kom den – Sonos Sub Mini

Den prisvenlige subwoofer Sonos Sub Mini er endelig offentliggjort. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Ny high-end Sonos-højttaler er måske på vej

RYGTE: En ny stor Sonos højttaler, der kan sprede lyden i næsten alle retninger er på vej.

(mere…)
Er det Sub Mini Sonos udskyder?

Sonos bekræfter, at et nyt produkt udskydes til senere på året. Måske drejer det sig om en længe ventet mini-subwoofer.

(mere…)
Patentkrigen mellem Google og Sonos fortsætter

Funktionaliteten af ​​Sonos netop lancerede "Sonos Voice Control" er på spil i ny retssag mellem de to tidligere samarbejdspartnere Google og Sonos.

(mere…)
Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 test | uimponerende soundbar

TEST: Designkvaliteten er god og forbindelserne mange. Desværre mangler lyden i Harmon Kardon Citation MultiBeam 1100 at imponere.

(mere…)
Ikea annoncerer pladespiller

Det er en trend, at mange igen vil lytte til vinylplader. Ikea er nu klar med en pladespiller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram