Er Sonos og Ikea klar med ny højttalerlampe?

0

En Reddit-bruger har fanget billeder der øjensynligt skulle være den næste generation af højttalerlampen Symfonisk.

Sonos SYMFONISK leak
Sådan skulle den nye Symfonisk lampe se ud (Grafik: MereMobil.dk / Reddit)

Jungletrommer har næppe lydt mere interessante end de gør i disse dage, hvor rygtebørsen kan fortælle, at Ikea og Sonos igen er på vej med nyt.

Denne gang har en Reddit-bruger opfanget en læk på en portugisisk side, hvor en ivrig – eller måske overstadig? – Ikea-medarbejder i begejstring tilsyneladende er kommet til at klikke på “online”-knappen.

Der er nemlig sluppet billeder ud som skulle være af anden generation af det unikke Ikea og Sonos-samarbejde om en bordlampe med indbygget højtaler.

De rygter har svirret længe, men nu skriver flere medier skriver om lækken, og viser billederne. Her kan man se, at den formodede nye udgave af Symfonisk har et andet skærm-design, mens aggregatet fortsat står på højtaleren.

Det nye design skulle give mulighed for at skifte lampeskærm, mens højttaleren skulle understøtte Apples AirPlay 2 og, måske ikke mindst, mestre stereolyd, når to lamper kobles sammen.

Udover billede af selve lampehøjttaleren, så har Reddit-brugeren også delt skærmdump af forskelligt tilbehør, og her man se, at lampefoden med højttaleren købes for sig selv, mens der er to forskellige lampeskærme; en i glas og en i stof, at vælge imellem.

På skærmdumpet fremgår det endog, hvad herligheden koster. Og når man har omregnet euro til danske kroner, så vil Sonos-højtaleren stå i noget der ligner 960 kroner, mens en skærm i stof koster 150 kroner og en skærm af glas løber op i knap 225 kroner.

Det må siges at være et prisfald der kan ses på dankortkortsaldoen. Den nuværende model koster nemlig 1.699 kroner. Oven i kommer diverse tilbehør som fjernbetjening af lyden.

Midt i juni præsenterede Ikea og Sonos en højttaler, der kan hænge på væggen, og som er flad som en billedramme. Læs mere om den her


Eesy

Ingen binding… Lav pris... Fuld dækning via TDC NET – Danmarks bedste netværk: Tjek prisen her


Mere til historien

Meremobil.dk testede i juli 2019 Ikea-Sonos-samarbejdet, og her var vores anmelder svært begejstret. Han skrev blandt andet: “Du får en ægte Sonos højttaler til Ikea-priser”. Læs anmeldelsen her

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer