Er Sonos og Ikea klar med ny højttalerlampe?

En Reddit-bruger har fanget billeder der øjensynligt skulle være den næste generation af højttalerlampen Symfonisk.

Sonos SYMFONISK leak
Sådan skulle den nye Symfonisk lampe se ud (Grafik: MereMobil.dk / Reddit)

Jungletrommer har næppe lydt mere interessante end de gør i disse dage, hvor rygtebørsen kan fortælle, at Ikea og Sonos igen er på vej med nyt.

Denne gang har en Reddit-bruger opfanget en læk på en portugisisk side, hvor en ivrig - eller måske overstadig? - Ikea-medarbejder i begejstring tilsyneladende er kommet til at klikke på "online"-knappen.

Der er nemlig sluppet billeder ud som skulle være af anden generation af det unikke Ikea og Sonos-samarbejde om en bordlampe med indbygget højtaler.

De rygter har svirret længe, men nu skriver flere medier skriver om lækken, og viser billederne. Her kan man se, at den formodede nye udgave af Symfonisk har et andet skærm-design, mens aggregatet fortsat står på højtaleren.

Det nye design skulle give mulighed for at skifte lampeskærm, mens højttaleren skulle understøtte Apples AirPlay 2 og, måske ikke mindst, mestre stereolyd, når to lamper kobles sammen.

Udover billede af selve lampehøjttaleren, så har Reddit-brugeren også delt skærmdump af forskelligt tilbehør, og her man se, at lampefoden med højttaleren købes for sig selv, mens der er to forskellige lampeskærme; en i glas og en i stof, at vælge imellem.

På skærmdumpet fremgår det endog, hvad herligheden koster. Og når man har omregnet euro til danske kroner, så vil Sonos-højtaleren stå i noget der ligner 960 kroner, mens en skærm i stof koster 150 kroner og en skærm af glas løber op i knap 225 kroner.

Det må siges at være et prisfald der kan ses på dankortkortsaldoen. Den nuværende model koster nemlig 1.699 kroner. Oven i kommer diverse tilbehør som fjernbetjening af lyden.

Midt i juni præsenterede Ikea og Sonos en højttaler, der kan hænge på væggen, og som er flad som en billedramme. Læs mere om den her


Eesy

Ingen binding... Lav pris... Fuld dækning via TDC NET - Danmarks bedste netværk: Tjek prisen her


Mere til historien

Meremobil.dk testede i juli 2019 Ikea-Sonos-samarbejdet, og her var vores anmelder svært begejstret. Han skrev blandt andet: "Du får en ægte Sonos højttaler til Ikea-priser". Læs anmeldelsen her

Officielle billeder af OnePlus 11 afsløret

Der florerer mange rygter og spekulationer om den kommende OnePlus 11. Nu har @OnLeaks afsløret nye officielle billeder.

(mere…)
OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram