Er Sonos og Ikea klar med ny højttalerlampe?

En Reddit-bruger har fanget billeder der øjensynligt skulle være den næste generation af højttalerlampen Symfonisk.

Sonos SYMFONISK leak
Sådan skulle den nye Symfonisk lampe se ud (Grafik: MereMobil.dk / Reddit)

Jungletrommer har næppe lydt mere interessante end de gør i disse dage, hvor rygtebørsen kan fortælle, at Ikea og Sonos igen er på vej med nyt.

Denne gang har en Reddit-bruger opfanget en læk på en portugisisk side, hvor en ivrig – eller måske overstadig? – Ikea-medarbejder i begejstring tilsyneladende er kommet til at klikke på “online”-knappen.

Der er nemlig sluppet billeder ud som skulle være af anden generation af det unikke Ikea og Sonos-samarbejde om en bordlampe med indbygget højtaler.

De rygter har svirret længe, men nu skriver flere medier skriver om lækken, og viser billederne. Her kan man se, at den formodede nye udgave af Symfonisk har et andet skærm-design, mens aggregatet fortsat står på højtaleren.

Det nye design skulle give mulighed for at skifte lampeskærm, mens højttaleren skulle understøtte Apples AirPlay 2 og, måske ikke mindst, mestre stereolyd, når to lamper kobles sammen.

Udover billede af selve lampehøjttaleren, så har Reddit-brugeren også delt skærmdump af forskelligt tilbehør, og her man se, at lampefoden med højttaleren købes for sig selv, mens der er to forskellige lampeskærme; en i glas og en i stof, at vælge imellem.

På skærmdumpet fremgår det endog, hvad herligheden koster. Og når man har omregnet euro til danske kroner, så vil Sonos-højtaleren stå i noget der ligner 960 kroner, mens en skærm i stof koster 150 kroner og en skærm af glas løber op i knap 225 kroner.

Det må siges at være et prisfald der kan ses på dankortkortsaldoen. Den nuværende model koster nemlig 1.699 kroner. Oven i kommer diverse tilbehør som fjernbetjening af lyden.

Midt i juni præsenterede Ikea og Sonos en højttaler, der kan hænge på væggen, og som er flad som en billedramme. Læs mere om den her


Eesy

Ingen binding… Lav pris... Fuld dækning via TDC NET – Danmarks bedste netværk: Tjek prisen her


Mere til historien

Meremobil.dk testede i juli 2019 Ikea-Sonos-samarbejdet, og her var vores anmelder svært begejstret. Han skrev blandt andet: “Du får en ægte Sonos højttaler til Ikea-priser”. Læs anmeldelsen her

Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Jeg har prøvet Sonos Ace

PRØVEKØRT: De første tests af Sonos Ace er gennemført. Sonos første hovedtelefoner virker ret lovende. Her er mine første indtryk.

(mere…)
Sonos Roam 2 er relanceret med en ekstra knap

En ekstra knap. Det er den store nyhed i den transportable højttaler Sonos Roam 2.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Sonos’ nye app er fuld af fejl og mangler

En række brugere raser over den nye Sonos-app, som de mener er fyldt med fejl og mangler.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram