Ikea og Sonos på vej med nye højttaler-produkter

1

Nye højttalere fra Ikea og Sonos ser måske dagens lys inden længe. Rygterne svirrer om en ”skjult” højttaler og en opdateret version af bordlampen.

Bordlampen fra IKEA og Sonos med rød front (Foto: IKEA)
Bordlampen fra IKEA og Sonos med rød front (Foto: IKEA)

Samarbejdet mellem IKEA og Sonos vil inden længe byde på nye produkter. Det var faktisk helt tilbage i 2019, at de lancerede de to første højttalere i serien Symfonisk, der var udformet som henholdsvis en lampe og en hylde.

Men vi skal måske ikke vente så meget længere på at se nye produkter.

IKEA og Sonos er i hvert fald begyndt at tease for de kommende produkter, som de er ved at udvikle i samarbejde.

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk kan nu få en ny farve

Møbelgiganten har haft postet en story på Instagram, hvor de direkte nævnede Symfonisk og fremviste Sonos-logo i slutningen. Dermed er rygterne altså startet om, at vi formentlig inden længe får nye produkter. Det skriver Pocket-lint.com.

The Verge har også delt detaljer om, hvilke produkter vi kan se frem til.

Holder disse stik, kan vi se frem til en ny version af bordlampen Symfonisk. Prissætningen vil formentlig blive nogenlunde lig den, som er på den nuværende version, der er tilgængelig nu. Bordlampe-højttaleren har en pris på 799 kroner.

"Boghylde"-højttaleren fra Sonos og IKEA med blå front (Foto: IKEA)
“Boghylde”-højttaleren fra Sonos og IKEA med blå front kommer ikke i en opdateret version, hvis man skal tro rygterne. (Foto: IKEA)

Er du glad for ”boghylde”-højttaleren, skal du ikke glæde dig for tidligt. For det tyder nemlig ikke på, at den vil komme i en opdateret version. Der er dog ingen oplysninger om, at produktet ikke forbliver i sortiment. I stedet tyder det på, at IKEA og Sonos arbejder på en ”skjult” højttaler. Denne skulle være et stykke kunst med en integreret højttaler.

ANMELDELSE: Læs testen af bordlampe- og hyldehøjttaleren her

IKEA og Sonos har endnu ikke meldt noget ud om kommende produkter.

Sonos har netop annonceret deres nye smarte trådløse højttaler, Sonos Roam, der nemt kan komme med på farten, på terassen eller andet. Du kan her læse vores anmeldelse af Sonos Roam.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Er der nye produkter på vej til en snarlig offentliggørelse, så passer tidspunktet for offentliggørelsen ret godt med, hvad vi så tilbage i 2019. Her blev produkterne afsløret 8. april 2019, mens de kom i handlen fra 1. august 2019.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer