Ikea og Sonos på vej med nye højttaler-produkter

Nye højttalere fra Ikea og Sonos ser måske dagens lys inden længe. Rygterne svirrer om en ”skjult” højttaler og en opdateret version af bordlampen.

Bordlampen fra IKEA og Sonos med rød front (Foto: IKEA)
Bordlampen fra IKEA og Sonos med rød front (Foto: IKEA)

Samarbejdet mellem IKEA og Sonos vil inden længe byde på nye produkter. Det var faktisk helt tilbage i 2019, at de lancerede de to første højttalere i serien Symfonisk, der var udformet som henholdsvis en lampe og en hylde.

Men vi skal måske ikke vente så meget længere på at se nye produkter.

IKEA og Sonos er i hvert fald begyndt at tease for de kommende produkter, som de er ved at udvikle i samarbejde.

IKEA og Sonos højttaleren Symfonisk kan nu få en ny farve

Møbelgiganten har haft postet en story på Instagram, hvor de direkte nævnede Symfonisk og fremviste Sonos-logo i slutningen. Dermed er rygterne altså startet om, at vi formentlig inden længe får nye produkter. Det skriver Pocket-lint.com.

The Verge har også delt detaljer om, hvilke produkter vi kan se frem til.

Holder disse stik, kan vi se frem til en ny version af bordlampen Symfonisk. Prissætningen vil formentlig blive nogenlunde lig den, som er på den nuværende version, der er tilgængelig nu. Bordlampe-højttaleren har en pris på 799 kroner.

"Boghylde"-højttaleren fra Sonos og IKEA med blå front (Foto: IKEA)
"Boghylde"-højttaleren fra Sonos og IKEA med blå front kommer ikke i en opdateret version, hvis man skal tro rygterne. (Foto: IKEA)

Er du glad for ”boghylde”-højttaleren, skal du ikke glæde dig for tidligt. For det tyder nemlig ikke på, at den vil komme i en opdateret version. Der er dog ingen oplysninger om, at produktet ikke forbliver i sortiment. I stedet tyder det på, at IKEA og Sonos arbejder på en ”skjult” højttaler. Denne skulle være et stykke kunst med en integreret højttaler.

ANMELDELSE: Læs testen af bordlampe- og hyldehøjttaleren her

IKEA og Sonos har endnu ikke meldt noget ud om kommende produkter.

Sonos har netop annonceret deres nye smarte trådløse højttaler, Sonos Roam, der nemt kan komme med på farten, på terassen eller andet. Du kan her læse vores anmeldelse af Sonos Roam.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Er der nye produkter på vej til en snarlig offentliggørelse, så passer tidspunktet for offentliggørelsen ret godt med, hvad vi så tilbage i 2019. Her blev produkterne afsløret 8. april 2019, mens de kom i handlen fra 1. august 2019.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram