Så er Alien: Isolation på vej til din mobil

Hvis du kan lide at blive skræmt, så er mobilspillet Alien: Isolation måske noget for dig. Det beskrives, som et af de mest skræmmende spil – nogensinde.

Alien: Isolation er klar til Android og iOS den 16. december 2021
Alien: Isolation er klar til Android og iOS den 16. december 2021

Det meget roste spil Alien: Isolation er netop nu ved at blive udviklet af Feral Interactive og vil blive frigivet den 16. december 2021 til iOS og Android. Det er Creative Assembly, som står bag mobilspillet. Det skriver Wccftech.

10 grunde til at vælge Nintendo Switch fremfor PlayStation 5

Det forlyder i en pressemeddelelse fra Feral Interactive, at de ikke går på kompromis.

Spillet er fra 2014 og har været yderst rost. 

Spillet foregår femten år efter begivenhederne i den oprindelige Alien-film.

Spillerne af spillet har rollen som Ellen Ripley’s datter Amanda, der forsøger at finde sandheden bag hendes mors forsvinden

Hun er strandet ombord på den fjerntliggende rumstation Sevastopol med et par desperate overlevende, hvor spillerne skal forsøge at holde sig ude af syne og forsøge at overleve. 

Og nu kan man altså snart spille det på mobilen. Mobilversionen bliver også særligt udviklet til touchskærme og bruger en tilpasset brugergrænseflade, så spillerne selv kan justere på deres spillestil. Gamepads er desuden understøttet. 

Asus er klar med nye vilde ROG-telefoner

Alien: Isolation er ikke gratis. Den danske pris er 129 kroner i App Store.

Du kan se en trailer for spillet herunder:

Alien: Isolation

Mere til historien

Du kan allerede nu skrive dig op til en pre-order i App Store og snart vil det også være muligt i Google Play. Her vil du så få besked, så snart spillet er klar til download.

FIFA 23 kan bestilles - mere fokus på kvinder

EA SPORTS er på vej med FIFA 23. Denne gang bliver det omstridte VM i Qatar inkluderet. Kvinderne kommer også mere i fokus.

(mere…)
Subway Surfers Tag - kickflipper ind i Apple Arcade

Danmarks største mobilsucces og det mest downloadede spil i App Store kommer nu til Applle Arcade i en ny version - Subway Surfers Tag.

(mere…)
Ny vild gamerserie: Asus ROG Phone 6

ROG Phone 6-serien fra Asus er nu en realitet. Du kan se specifikationerne på den vilde gamermobil, samt pris og tilgængelighed her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Miniclip køber firmaet bag Subway Surfers

Firmaet bag det succesfulde danske mobilspil, Subway Surfers, er blevet solgt til Minichip i en stor handel.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram