Asus er klar med nye vilde ROG-telefoner

Asus er klar med deres nyeste bud på en gamertelefon og det ser lovende ud. Læs mere om Asus Rog Phone 5s her.

Asus Rog Phone 5s
Asus Rog Phone 5s har 144 Hz skærm fra Samsung (Foto: Asus)

Asus Republic of Gamers er synonymt med gaming på PC-fronten, men de holder sig bestemt heller ikke tilbage med gaming på mobilen. Her er den nye Asus Rog Phone 5s.

Til at drive denne kraftkarl af en gamermobil har Asus valgt en Snapdragon 888+ 5G processor, med op til 18 GB hurtig LPDDR5 RAM.

Som på PC'en er det også her vigtigt at holde hardwaren kølig og det klarer Asus med deres GameCool 5 kølesystem. Det består af et batteri på 6000 mAh. delt i to dele; en del på hver side af processoren og en AeroActive Cooler 5-blæser der sørger for rigeligt frisk luft til kraftværket.

Til at hjælpe med ydeevnen finder man i Armoury Crate appen forskellige indstillingsmuligheder, der sørger for at holde effektiviteten i top.

144 Hz Samsung-skærm

Skærmen består af et 6,78 tommer stort Samsung AMOLED display med 144 Hz opdateringshastighed og beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus.

På bagsiden finder vi hvad Asus kalder ROG Vision, hvilket kort fortalt er et mindre matrixdisplay, der med små animationer kan vise, hvis der for eksempel er indkommende opkald, telefonen oplader eller skærmen er tændt.

Asus Rog Phone 5s har en AirTrigger-funktion, der udgør det for L1/R1 og L2/R2 knapperne på en PlayStation-kontroller, for at give den rigtige gamingoplevelse.

Lyden kommer fra to stereohøjttalere eller hvis du ikke vil forstyrre dine omgivelser gennem et 3,5 mm. jackstik.

Selvom gaming tydeligvis er i højsædet her, er der stadig blevet plads til nogle fornuftige kameraer. På bagsiden finder vi tre styks. Et Sony IMX686 64 megapixels vidvinkel, et 13megapixels ultra-vidvinkel og et makro kamera. På forsiden sidder der et 24megapixels kamera.

Det koster Asus Rog Phone 5s

Asus Rog Phone 5s
Kameraobjektiverne er leveret af Sony (Foto: Asus)

Der er altså virkelig lagt op til mobilgaming på højt plan og vil du være med kan telefonerne bestilles fra i dag (5. november 2021). Herunder er priserne på Asus Rog Phone 5s.

  • Asus Rog Phone 5s med 12 GB RAM og 512 GB lager: 7999 kroner
  • Asus Rog Phone 5s med 18 GB RAM og 512 GB lager: 8799 kroner
  • Asus Rog Phone 5s Pro med 18 GB RAM og 512 GB lager: 9899 kroner

ANMELDELSE: Asus Rog Phone 5 giver en suveræn gamingoplevelse

Skal du købe PlayStation 5 nu?

Mere til historien

Vi skrev for længe siden at Asus havde indgået et samarbejde med Ikea om at lave gamingprodukter. De kom for nylig i Ikeas butikker og består af blandt andet gamerstole, musemåtter og borde.

De første specifikationer på Asus ROG Phone 6 er afsløret

I forbindelse med annonceringen af lanceringseventen af Asus ROG Phone 6, har Asus afsløret et par af specifikationerne på den kommende gamertelefon.

(mere…)
Asus snart klar med ROG Phone 6

Asus har netop offentliggjort datoen for, hvornår de vil afsløre den nye generation af gamertelefonen ROG Phone.

(mere…)
Ikea og Asus' gamingprodukter er klar i butikkerne

Endelig er gamingprodukterne, der er udviklet i samarbejde mellem Asus ROG og Ikea, landet i Ikeas butikker og webshop.

(mere…)
Asus ROG Phone 5S lanceres i august

RYGTER: Flere steder lyder rygterne, at Asus er på vej med en Asus ROG Phone 5S med vilde specifikationer. Læs mere om rygterne her.

(mere…)
Asus lancerer ZenFone 8 og ZenFone 8 Flip

Asus har netop lanceret to flagskibs-telefoner. Her kan du se specifikationerne på Asus ZenFone 8 og Asus ZenFone 8 Flip.

(mere…)
Asus ZenFone 8 test | Lille og kraftig

TEST: Asus ZenFone 8 har fremragende high-end specifikationer og den leverer i den grad op til det. Læs min ZenFone 8 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram