Asus er klar med nye vilde ROG-telefoner

Asus er klar med deres nyeste bud på en gamertelefon og det ser lovende ud. Læs mere om Asus Rog Phone 5s her.

Asus Rog Phone 5s
Asus Rog Phone 5s har 144 Hz skærm fra Samsung (Foto: Asus)

Asus Republic of Gamers er synonymt med gaming på PC-fronten, men de holder sig bestemt heller ikke tilbage med gaming på mobilen. Her er den nye Asus Rog Phone 5s.

Til at drive denne kraftkarl af en gamermobil har Asus valgt en Snapdragon 888+ 5G processor, med op til 18 GB hurtig LPDDR5 RAM.

Som på PC’en er det også her vigtigt at holde hardwaren kølig og det klarer Asus med deres GameCool 5 kølesystem. Det består af et batteri på 6000 mAh. delt i to dele; en del på hver side af processoren og en AeroActive Cooler 5-blæser der sørger for rigeligt frisk luft til kraftværket.

Til at hjælpe med ydeevnen finder man i Armoury Crate appen forskellige indstillingsmuligheder, der sørger for at holde effektiviteten i top.

144 Hz Samsung-skærm

Skærmen består af et 6,78 tommer stort Samsung AMOLED display med 144 Hz opdateringshastighed og beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus.

På bagsiden finder vi hvad Asus kalder ROG Vision, hvilket kort fortalt er et mindre matrixdisplay, der med små animationer kan vise, hvis der for eksempel er indkommende opkald, telefonen oplader eller skærmen er tændt.

Asus Rog Phone 5s har en AirTrigger-funktion, der udgør det for L1/R1 og L2/R2 knapperne på en PlayStation-kontroller, for at give den rigtige gamingoplevelse.

Lyden kommer fra to stereohøjttalere eller hvis du ikke vil forstyrre dine omgivelser gennem et 3,5 mm. jackstik.

Selvom gaming tydeligvis er i højsædet her, er der stadig blevet plads til nogle fornuftige kameraer. På bagsiden finder vi tre styks. Et Sony IMX686 64 megapixels vidvinkel, et 13megapixels ultra-vidvinkel og et makro kamera. På forsiden sidder der et 24megapixels kamera.

Det koster Asus Rog Phone 5s

Asus Rog Phone 5s
Kameraobjektiverne er leveret af Sony (Foto: Asus)

Der er altså virkelig lagt op til mobilgaming på højt plan og vil du være med kan telefonerne bestilles fra i dag (5. november 2021). Herunder er priserne på Asus Rog Phone 5s.

  • Asus Rog Phone 5s med 12 GB RAM og 512 GB lager: 7999 kroner
  • Asus Rog Phone 5s med 18 GB RAM og 512 GB lager: 8799 kroner
  • Asus Rog Phone 5s Pro med 18 GB RAM og 512 GB lager: 9899 kroner

ANMELDELSE: Asus Rog Phone 5 giver en suveræn gamingoplevelse

Skal du købe PlayStation 5 nu?

Mere til historien

Vi skrev for længe siden at Asus havde indgået et samarbejde med Ikea om at lave gamingprodukter. De kom for nylig i Ikeas butikker og består af blandt andet gamerstole, musemåtter og borde.

Her er Asus’ topmodel – Zenfone 11 Ultra

Ønsker du en ikke-kinesisk smartphone, så er den nye topmodel Asus Zenfone 11 Ultra måske et bud. På ydelsen slår den alle.

(mere…)
Ny kompakt smartphone måske på vej

Kompakt i størrelsen, i forhold til konkurrenterne, men med Snapdragon 8 Gen 3 inden i.

(mere…)
Asus ROG Phone 8-serien er officiel

Asus har offentliggjort ROG Phone 8-serien. Den kan allerede forudbestilles nu.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 og 8 Pro lækket

Et læk skulle angiveligt vise specifikationerne på den kommende ROG Phone 8 og ROG Phone 8 Pro.

(mere…)
Asus ROG Phone 8 lanceres i januar

KORT NYT: Der har tidligere været oplysninger ude om, at Asus ROG Phone 8 var på vej. Nu er det bekræftet, at den lanceres i januar.

(mere…)
ASUS ROG Phone 8 er snart på vej 

Det tyder på, at Asus snart er på vej med ROG Phone 8. Måske allerede i januar?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram