Philips Hue app’en er retur i Google Play

KORT NYT: Appen til Philips Hue blev kortvarigt fjernet fra Google Play Store, men er atter retur.

Philips Hue E14 (Foto: Philips)
Philips Hue E14 (Foto: Philips)

I går torsdag (17. juni 2021) oplevede Philips Hue appen, at blive fjernet fra Google Play Store. Det skete dog ved en fejl og appen kom hurtigt retur igen.

Her er de største smarthome-spillere

Det er nok også de færreste, som oplevede, at appen var væk fra Google Play. Er du bruger af Philips Hue appen, var du ikke berørt af problemet. Det var således kun dem, som skulle installere på det tidspunkt, hvor den ikke var tilgængelig, der oplevede det. 

Ifølge Philips var fejlen lavet af teamet bag Google Play Store og den er altså atter tilgængelig til at downloade igen.

Men der er dog en lille opdatering klar til appen. 

Hvert tredje hjem er et "smarthome"

Fejlen skete to uger efter, at Philips Hue appen blev opdateret med et nyt layout og nye features. Det er nu blevet endnu nemmere at kontrollerer dit lys takket være integration med stemmeassistenter som Google Assistant.

Mere til historien

Interessen i smarthome og mulighederne med dette er vokset under coronapandemien. Der spås desuden, at der om 10 år vil være omkring 90 procent af de danske hjem, der gør brug af smarthome-teknologi på den ene eller anden måde.

Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Vinkøleskab fra Asko snakker med Vivino-app

Drømmer du om et vinkøleskab, som taler sammen med Vivino-appen? Så tjek dette eksklusive vinskab fra Asko.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Billig smartpære og stikprop fra Tapo fungerer godt

MINITEST: Jeg har prøvet en billig smartpære og en strømstikprop fra Tapo i mit SmartThings-setup.

(mere…)
Samsung gør SmartThings klar til Matter

Den kommende standard for smarthome-teknologi, Matter, er på trapperne. Nu tester Samsung enheder med Matter på deres SmartThings-platform.

(mere…)
Ny Segway robotplæneklipper kræver ingen kanttråd

De nye Segway Navimov robotplæneklippere finder rundt i haven uden en kanttråd.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram