Philips Hue app’en er retur i Google Play

KORT NYT: Appen til Philips Hue blev kortvarigt fjernet fra Google Play Store, men er atter retur.

Philips Hue E14 (Foto: Philips)
Philips Hue E14 (Foto: Philips)

I går torsdag (17. juni 2021) oplevede Philips Hue appen, at blive fjernet fra Google Play Store. Det skete dog ved en fejl og appen kom hurtigt retur igen.

Her er de største smarthome-spillere

Det er nok også de færreste, som oplevede, at appen var væk fra Google Play. Er du bruger af Philips Hue appen, var du ikke berørt af problemet. Det var således kun dem, som skulle installere på det tidspunkt, hvor den ikke var tilgængelig, der oplevede det. 

Ifølge Philips var fejlen lavet af teamet bag Google Play Store og den er altså atter tilgængelig til at downloade igen.

Men der er dog en lille opdatering klar til appen. 

Hvert tredje hjem er et "smarthome"

Fejlen skete to uger efter, at Philips Hue appen blev opdateret med et nyt layout og nye features. Det er nu blevet endnu nemmere at kontrollerer dit lys takket være integration med stemmeassistenter som Google Assistant.

Mere til historien

Interessen i smarthome og mulighederne med dette er vokset under coronapandemien. Der spås desuden, at der om 10 år vil være omkring 90 procent af de danske hjem, der gør brug af smarthome-teknologi på den ene eller anden måde.

Lyskæde fra Philips Hue – hvis julen skal være smart

Skal julebelysningen opgraderes? Så er smarthome Festavia-lyskæden fra Philips Hue noget for dig.

(mere…)
Husqvarna kommer med GPS-styret robotplæneklipper

Husqvarna Nera er en ny serie af robotplæneklippere, som ikke kræver kanttråd. Nera er styret via satellitforbindelse - og en app naturligvis.

(mere…)
Smarthome-standarden Matter er endelig en realitet

Ventetiden er ovre. Nu er Matter, den nye standard til smarthomes, endelig klar i første version.

(mere…)
Samsung sætter fokus på SmartThings i nye hårde hvidevarer

SmartThings-appen kommer til at betyde mere for Samsungs produkter fremadrettet. Tjek de nye smarthome-produkter her.

(mere…)
Xiaomi udvider smarthome-sortimentet til familiens husdyr

To smarthome-produkter til hunde og katte er inden længe klar til danskerne. Familiens firbenede venner kan nu få mad og vand.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram