Sådan er Xiaomi Mi 11 | 5 minutters video-review

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi 11 og hør hvad jeg mener om denne topmodel til omkring 6.300 kroner

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Huawei er ikke relevante så længe deres nye telefoner ikke kan køre Googles apps og tjenester, men afløserne står klar til at overtage den tidligere topposition, som Huawei har besiddet.

En af dem, der rigtigt gerne vil være med i front, er kinesiske Xiaomi.

Hvis du var fan af Huaweis telefoner, vil jeg forvente, at du synes rigtigt godt om Xiaomi Mi 11, der er den aktuelle topmodel.

Xiaomi Mi 11 er en topmodel med markedets aktuelt kraftigste processor, Qualcomm Snapdragon 888, en god 120 Hz skærm og fornuftigt kamera. Batteritiden er tilmed rigtig god.

Denne topmodel koster omkring 6.300 kroner uden abonnement, hvilket er en del mindre, end hvad en tilsvarende top-smartphones fra kendte brands koster.

Som du kan læse i min anmeldelse af Xiaomi Mi 11, har Xiaomi stadig nogle ting at arbejde med, men til prisen er den nu stadig et godt køb.

Se min video herover og bliv klogere på, hvad der er fordele og ulemper ved Xiaomi Mi 11.

Hvis du hellere vil lytte til anmeldelsen, kan du gå ombord i nedenstående podcastepisode. Se desuden flere podcasts her.

Advertisement

Mere til historien

Xiaomi Mi 11 har siden salgsstarten i Danmark fået én stor softwareopdatering. Og nu er endnu den større opdatering til Mi 11 på vej.

Xiaomi sætter ny rekord med Xiaomi 14-serien

Vi må fortsat vente med den nye Xiaomi 14-serie herhjemme, mens den netop har sat ny salgsrekord.

(mere…)
Derfor skal du overveje Pixel 8 Pro

VIDEO: Pixel 8 og Pixel 8 Pro fra Google er fantastisk fede telefoner. Tjek min videotest her for flere detaljer.

(mere…)
Xiaomi 14-serien er offentliggjort – først med Snapdragon 8 Gen3
(mere…)
Xiaomi 14 lanceres snart i Kina

Xiaomi er om få dage klar med lanceringen af de kommende Xiaomi 14-modeller på det kinesiske marked, mens vi må vente herhjemme.

(mere…)
Xiaomi hurtigst med Android 14

Ser vi bort fra Googles egne Pixel-telefoner, så er det Xiaomi, som er hurtigst med Android 14-opdateringen til de første modeller.

(mere…)
Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram