Sådan er Xiaomi Mi 11 | 5 minutters video-review

1

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi 11 og hør hvad jeg mener om denne topmodel til omkring 6.300 kroner

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Huawei er ikke relevante så længe deres nye telefoner ikke kan køre Googles apps og tjenester, men afløserne står klar til at overtage den tidligere topposition, som Huawei har besiddet.

En af dem, der rigtigt gerne vil være med i front, er kinesiske Xiaomi.

Hvis du var fan af Huaweis telefoner, vil jeg forvente, at du synes rigtigt godt om Xiaomi Mi 11, der er den aktuelle topmodel.

Xiaomi Mi 11 er en topmodel med markedets aktuelt kraftigste processor, Qualcomm Snapdragon 888, en god 120 Hz skærm og fornuftigt kamera. Batteritiden er tilmed rigtig god.

Denne topmodel koster omkring 6.300 kroner uden abonnement, hvilket er en del mindre, end hvad en tilsvarende top-smartphones fra kendte brands koster.

Som du kan læse i min anmeldelse af Xiaomi Mi 11, har Xiaomi stadig nogle ting at arbejde med, men til prisen er den nu stadig et godt køb.

Se min video herover og bliv klogere på, hvad der er fordele og ulemper ved Xiaomi Mi 11.

Hvis du hellere vil lytte til anmeldelsen, kan du gå ombord i nedenstående podcastepisode. Se desuden flere podcasts her.

Advertisement

Mere til historien

Xiaomi Mi 11 har siden salgsstarten i Danmark fået én stor softwareopdatering. Og nu er endnu den større opdatering til Mi 11 på vej.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer