Sådan er Xiaomi Mi 11 | 5 minutters video-review

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi 11 og hør hvad jeg mener om denne topmodel til omkring 6.300 kroner

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

Huawei er ikke relevante så længe deres nye telefoner ikke kan køre Googles apps og tjenester, men afløserne står klar til at overtage den tidligere topposition, som Huawei har besiddet.

En af dem, der rigtigt gerne vil være med i front, er kinesiske Xiaomi.

Hvis du var fan af Huaweis telefoner, vil jeg forvente, at du synes rigtigt godt om Xiaomi Mi 11, der er den aktuelle topmodel.

Xiaomi Mi 11 er en topmodel med markedets aktuelt kraftigste processor, Qualcomm Snapdragon 888, en god 120 Hz skærm og fornuftigt kamera. Batteritiden er tilmed rigtig god.

Denne topmodel koster omkring 6.300 kroner uden abonnement, hvilket er en del mindre, end hvad en tilsvarende top-smartphones fra kendte brands koster.

Som du kan læse i min anmeldelse af Xiaomi Mi 11, har Xiaomi stadig nogle ting at arbejde med, men til prisen er den nu stadig et godt køb.

Se min video herover og bliv klogere på, hvad der er fordele og ulemper ved Xiaomi Mi 11.

Hvis du hellere vil lytte til anmeldelsen, kan du gå ombord i nedenstående podcastepisode. Se desuden flere podcasts her.

Advertisement

Mere til historien

Xiaomi Mi 11 har siden salgsstarten i Danmark fået én stor softwareopdatering. Og nu er endnu den større opdatering til Mi 11 på vej.

Ny foldbar fra Xiaomi - mød Mix Fold 2

En ny foldbar smartphone har set dagens lys. Vi ser nærmere på Xiaomi Mix Fold 2, som dog går udenom det danske marked - i hvert fald for nu.

(mere…)
Xiaomi på vej med ny foldbar smartphone

Skal man tro Twitter-brugeren Ice Universe, så er Xiaomi på vej med en ny foldbar smartphone senere på ugen.

(mere…)
Xiaomi tager endnu et spring blandt de helt store

Xiaomi har taget endnu et spring på Fortune 500-listen, som er en hitliste over verdens 500 største selskaber.

(mere…)
Xiaomi bekræfter Xiaomi 12 Lite i fire farver

Xiaomi har bekræftet, at en lillebror til Xiaomi 12-serien er på vej. Telefonen hedder Xiaomi 12 Lite og kommer i en række farver.

(mere…)
Her er Xiaomis første Leica-telefoner

Leica-logoet kommer nu på en serie af Xiaomi-telefoner. Desværre er Xiaomi 12S-serien ikke planlagt til en dansk lancering.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram