Sådan er Xiaomi Mi 11 | 5 minutters video-review

VIDEO: Kom tæt på Xiaomi Mi 11 og hør hvad jeg mener om denne topmodel til omkring 6.300 kroner

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementerSponseret linkinternet på adressenSponseret link på 1 minut.

Huawei er ikke relevante så længe deres nye telefoner ikke kan køre Googles apps og tjenester, men afløserne står klar til at overtage den tidligere topposition, som Huawei har besiddet.

En af dem, der rigtigt gerne vil være med i front, er kinesiske Xiaomi.

Hvis du var fan af Huaweis telefoner, vil jeg forvente, at du synes rigtigt godt om Xiaomi Mi 11, der er den aktuelle topmodel.

Xiaomi Mi 11 er en topmodel med markedets aktuelt kraftigste processor, Qualcomm Snapdragon 888, en god 120 Hz skærm og fornuftigt kamera. Batteritiden er tilmed rigtig god.

Denne topmodel koster omkring 6.300 kroner uden abonnement, hvilket er en del mindre, end hvad en tilsvarende top-smartphones fra kendte brands koster.

Som du kan læse i min anmeldelse af Xiaomi Mi 11, har Xiaomi stadig nogle ting at arbejde med, men til prisen er den nu stadig et godt køb.

Se min video herover og bliv klogere på, hvad der er fordele og ulemper ved Xiaomi Mi 11.

Hvis du hellere vil lytte til anmeldelsen, kan du gå ombord i nedenstående podcastepisode. Se desuden flere podcasts her.

Advertisement

Mere til historien

Xiaomi Mi 11 har siden salgsstarten i Danmark fået én stor softwareopdatering. Og nu er endnu den større opdatering til Mi 11 på vej.

Se de mest populære tech-videoer fra 2022

OVERBLIK: Her er top-10-listen over de mest sete tech-videoer fra MereMobil.dk i 2022. Se eller gense dem her.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Xiaomi ventes at lancere flagskib ved MWC 2023

Xiaomi vil angiveligt præsentere en kommende topmodel med Leica-kamera ved Mobile World Congress, som afholdes i slutningen af februar.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
Eksklusivt kig på Xiaomis foldbare - en Galaxy Z Fold4-killer

VIDEO: Xiaomi Mix Fold 2 er en værdig konkurrent til Samsung Galaxy Z Fold4. Faktisk er den måske en "killer". Se her mine første indtryk af Mix Fold 2.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram