Xiaomi Mi 11 får ny softwareopdatering

4

Det er ikke længe siden, at Xiaomi Mi 11 kom til salg på det danske marked, men allerede nu er en softwareopdatering på vej.

Xiaomi Mi 11
Xiaomi Mi 11 er en rigtig spændende telefon fra den kinesiske producent (Foto: MereMobil.dk)

Xiaomi Mi 11 kom til salg i de danske butikker mandag den 22. marts i år. Og har endnu ikke været i butikkerne herhjemme en måned og nu er der allerede endnu en softwareopdatering på vej.

ANMELDELSE: Xiaomi Mi 11 | ligner og føles som en Huawei

Du kan købe Xiaomi Mi 11 hos Power, Elgiganten, ProShop og teleselskabet 3. Varianten med 256 GB intern hukommelse og 8 GB RM koster 6.290 kroner uden abonnement.

Den nye opdatering hedder MIUI 12.5 og den frigives en smule tidligere end forventet. Den var først planlagt til den 30. april 2021.

Man skal dog ikke forvente en stor opdatering, men den kommer dog med nogle nye features og fejlrettelser. Ligesom også chipsettet og brugeroplevelsen fintunes.

Hvornår opdateringen rammer de enheder, som er på det danske marked, er uvist. I skrivende stund er det kinesiske ejere af telefonen, der har modtaget opdateringen. Derfor kan der gå et par uger mere inden udrulningen når andre markeder.

Desuden indeholder opdateringen også sikkerhedsopdateringen fra Google for marts måned.

Xiaomi afslører lanceringsdato for nye topmodeller

Selvom du måske på det danske marked skal vente lidt endnu på opdateringen, er det dog godt at vide, at Xiaomi sender opdateringer ud til deres enheder.

Vores testeksemplar har netop nu version 12.0.11.0 sikkerhedsopdatering marts 2021.

Det bliver spændende om Xiaomi vil kunne få markedsandele på det danske marked ligesom det lykkedes Huawei for år tilbage.

Advertisement

Mere til historien

I slutningen af 2020 skrev vi, at Xiaomi arbejdedede med 200 watts trådløs opladning. Derfor forventes det, at der vil være spændende ting at se frem til fra den kinesiske producent.

Læs også:
Xiaomi Mi 11 kommer til Danmark – pris-aggressiv topmodel med Snapdragon 888

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer