Xiaomi afslører lanceringsdato for nye topmodeller

Den kinesiske producent Xiaomi er klar med en lanceringsevent mandag den 29. marts 2021, hvor de vil afsløre Mi 11 Ultra og Mi 11 Pro.

Xiaomi holder lanceringsevent mandag den 29. marts 2021, hvor det ventes de offentliggør Xiaomi Mi 11 Pro og Xiaomi Mi 11 Ultra
Xiaomi holder lanceringsevent mandag den 29. marts 2021, hvor det ventes de offentliggør Xiaomi Mi 11 Pro og Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi har lanceret flere telefoner på det danske marked, men er aldrig helt nået ind under huden, som eksempelvis konkurrenten Huawei.

BAGGRUND: Hvem er Xiaomi?

Xiaomi forsøger sig igen i Danmark med Xiaomi Mi 11, der er den seneste model, som er kommet til salg herhjemme i denne runde.

Xiaomi Mi 11 – ppris-aggressiv topmodel med Snapdragon 888

At Xiaomi bevæger sig nu, er god timing, da Huawei lige knapt er så konkurrencedygtige som tidligere.

I hvert fald er Xiaomi klar med en lanceringsevent mandag den 29. marts 2021, hvor det ventes, at de vil afsløre nye topmodeller.

Xiaomi lancerede Mi 11 sidste år og siden dengang har der været rygter og spekulationer om Mi 11 Pro og Mi 11 Ultra. Xiaomi har nu bekræftet, at de vil blive offentliggjort mandag den 29. marts 2021.

Der florerer også rygter om, at Xiaomi vil afsløre en Mi 11 Lite variant, men det er altså ikke bekræftet i skrivende stund.

Eventen mandag den 29. marts 2021 livestreames via Xiaomis medie-kanaler, som Facebook og YouTube.

Det ventes, at Xiaomi Mi 11 Ultra kommer med en 6,8 tommer kurvet OLED-skærm med 120 Hz opdateringshastighed og måske Quad HD+ opløsning. Derudover kommer den med triple-kamera på bagsiden, hvor den har henholdsvis en 50 megapixels hovedsensor, 48 megapixels ultravidvinkel og 48 megapixels telefoto periscope med 120x zoom. Frontkameraet er formentlig på 20 megapixels. Det skriver Pocketnow.

Processoren er en Snapdragon 888 fra Qualcomm  og batteriet et 5.000 mAh, der angiveligt understøtter 67 watt hurtigopladning og 67 watt trådløs opladning.

Mi 11 Pro rygtes at understøtte 120x zoom med periscope lense på bagsiden. Andre specifikationer vil formentlig være det samme som Mi 11.

Dansk lancering?

Eventen finder sted mandag den 29. marts 2021 klokken 13.30 dansk tid.

Det er spændende om vi får disse nye Xiaomi-produkter på det danske marked, men det er formentlig realistisk nu de netop har sendt Xiaomi Mi 11 på markedet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt. Tilmed dig vores gratis nyhedsbrev her for at få flere opdateringer.

Mere til historien

Xiaomi Mi 11 kan købes fra mandag den 22. marts 2021 hos Power, Elgiganten, ProShop og teleselskabet 3. Xiaomi Mi 11 med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM koster 6.290 kroner uden abonnement.

Xiaomi sætter ny rekord med Xiaomi 14-serien

Vi må fortsat vente med den nye Xiaomi 14-serie herhjemme, mens den netop har sat ny salgsrekord.

(mere…)
Xiaomi 14-serien er offentliggjort – først med Snapdragon 8 Gen3
(mere…)
Xiaomi 14 lanceres snart i Kina

Xiaomi er om få dage klar med lanceringen af de kommende Xiaomi 14-modeller på det kinesiske marked, mens vi må vente herhjemme.

(mere…)
Xiaomi hurtigst med Android 14

Ser vi bort fra Googles egne Pixel-telefoner, så er det Xiaomi, som er hurtigst med Android 14-opdateringen til de første modeller.

(mere…)
Rigtigt flot Android-smartwatch til en god pris
(mere…)
To nye topmodeller til halv pris
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram