Xiaomi arbejder på 200 watt opladning

Et nyt rygte peger på, at Xiaomi arbejder på en telefon, der understøtter opladning på over 200 watt, men batteriet dør hurtigere.

Defekt batteri
Det kan godt være, at man kan lynlade med over 100 watt, men batterierne holder ikke til det i ret lang tid (Foto: Andreluiz Cunha)

For tre måneder siden lancerede Xiaomi Mi 10 Ultra, som er verdens første smartphone, der understøtter 120 watt opladning. Nu påstår tipsteren, Digital Chat Station, at den kinesiske producent arbejder på en telefon, som understøtter opladning på mere end 200 watt, skriver Androidcentral.

Ekspert advarer mod Xiaomi smartphones

I et opslag på kinesiske Weibo, påstår Digital Chat Station, at Xiaomi planlægger at lancere sin første enhed med 200 watt opladning i 2021.

Batteriet nedbrydes hurtigere

Xiaomi Mi 10 Ultras 120 watt opladning oplader telefonens 4.500 mAh-batteri på blot 23 minutter. Med 200 watt vil opladning fra 0 til 100 procent ikke tage mere end 15 minutter af din tid. Den hurtige opladning kommer dog ikke gratis.

Så snart opladningen kommer over 100 watt, koster det en del af batteriets levetid. Faktisk har man fundet ud af, at degradering og kapacitetstab af batteriet sker hurtigere end forventet, når vi kommer over 100 watt. Hvis rygtet taler sandt, bliver det interessant at se, om Xiaomi kan løse det problem – om ikke andet, så begrænse det.

OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning

Opslaget på Weibo antyder desuden, at Xiaomi ikke har planer om at lancere en efterfølger til Mi MIX 3 foreløbigt. Til gengæld vil producenten fokusere på at udvikle frontkamera under displayet og telefoner, hvor skærmen foldes indad – som vi kender det fra Samsung og Motorola. Faktisk peger et nyligt læk på, at Xiaomi arbejder på en foldbar enhed med et kamera på 108 megapixels og Qualcomm Snapdragon-chipset.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Xiaomi er langt fra den eneste producent, der forsøger at finde den perfekte, og hurtigste, opladningsløsning. Qualcomm har i år lanceret deres Quick Charge 5, som blandt andet kan oplade 4.500 mAh på et kvarter.

OnePlus 11 rygtes i disse farver

Rygterne svirrer i stor stil om den kommende OnePlus 11-serie, som ventes at blive offentliggjort inden alt for længe.

(mere…)
Xiaomi 13-serien annonceres 1. december

Der har været mange rygter og spekulationer, men nu har Xiaomi bekræftet. Xiaomi 13-serien vil blive lanceret torsdag den 1. december 2022.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Vil Apple købe Manchester United?

RYGTE: Netop nu florerer der rygter om, at Apple har udtrykt interesse i, at købe den engelske fodboldklub Manchester United.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram