Xiaomi arbejder på 200 watt opladning

3

Et nyt rygte peger på, at Xiaomi arbejder på en telefon, der understøtter opladning på over 200 watt, men batteriet dør hurtigere.

Defekt batteri
Det kan godt være, at man kan lynlade med over 100 watt, men batterierne holder ikke til det i ret lang tid (Foto: Andreluiz Cunha)

For tre måneder siden lancerede Xiaomi Mi 10 Ultra, som er verdens første smartphone, der understøtter 120 watt opladning. Nu påstår tipsteren, Digital Chat Station, at den kinesiske producent arbejder på en telefon, som understøtter opladning på mere end 200 watt, skriver Androidcentral.

Ekspert advarer mod Xiaomi smartphones

I et opslag på kinesiske Weibo, påstår Digital Chat Station, at Xiaomi planlægger at lancere sin første enhed med 200 watt opladning i 2021.

Batteriet nedbrydes hurtigere

Xiaomi Mi 10 Ultras 120 watt opladning oplader telefonens 4.500 mAh-batteri på blot 23 minutter. Med 200 watt vil opladning fra 0 til 100 procent ikke tage mere end 15 minutter af din tid. Den hurtige opladning kommer dog ikke gratis.

Så snart opladningen kommer over 100 watt, koster det en del af batteriets levetid. Faktisk har man fundet ud af, at degradering og kapacitetstab af batteriet sker hurtigere end forventet, når vi kommer over 100 watt. Hvis rygtet taler sandt, bliver det interessant at se, om Xiaomi kan løse det problem – om ikke andet, så begrænse det.

OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning

Opslaget på Weibo antyder desuden, at Xiaomi ikke har planer om at lancere en efterfølger til Mi MIX 3 foreløbigt. Til gengæld vil producenten fokusere på at udvikle frontkamera under displayet og telefoner, hvor skærmen foldes indad – som vi kender det fra Samsung og Motorola. Faktisk peger et nyligt læk på, at Xiaomi arbejder på en foldbar enhed med et kamera på 108 megapixels og Qualcomm Snapdragon-chipset.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Xiaomi er langt fra den eneste producent, der forsøger at finde den perfekte, og hurtigste, opladningsløsning. Qualcomm har i år lanceret deres Quick Charge 5, som blandt andet kan oplade 4.500 mAh på et kvarter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer