OnePlus arbejder på 65 watt super-opladning

9

OnePlus 8T-serien kommer måske med 65 watt super-opladning, der kan oplade et batteri fra 0 til 100 procent på blot 30 minutter.

Oppo VOOC-opladning
Oppo VOOC-opladning kan oplade et batteri på 4.000 mAh til 100 procent på blot 30 minutyter (Foto: Oppo)

De senere år er hastigheden, hvorved en smartphone kan oplades, kommet i fokus. Kraftigere opladere og tilhørende opladningsteknologi har gjort, at nogle telefoner i lynets hast kan få boostet batteriniveauet på forholdsvis få minutter.

OnePlus arbejder angiveligt på en forbedring af deres opladningsteknologi, som i forvejen ikke er dårlig.

OnePlus 8 Pro kan på en halv time oplades fra 0-66 procent, hvis den medfølgende oplader på 40 watt benyttes.

Nu kommer næste skridt. OnePlus 8T, der endnu ikke er annonceret, kommer angiveligt med 65 watts superopladning. Det specificeres ikke hvor hurtig opladningen vil ske med 65 watts teknologi i OnePlus’ telefon, men uanset hvad er det en spændende udvikling.

Det er nørderne hos XDA-Developers, der har fundet henvisninger dybt i kildekoden til Android 11 beta på en OnePlus-telefon. Her nævnes noget om “Super Warp Charge”. Det skriver GSMArena.

Dette kan betyde at OnePlus 8T-serien, får 65 watts superopladning, men det er naturligvis ikke bekræftet.

Deler teknologier med sine søskene

OnePlus deler teknologi med Oppo og Realme. Alle tre er en del af den kinesiske techgigant BBK Electronics. Hos Oppo og Realme har vi allerede set tilsvarende opladningsteknologier.

Oppo-telefoner har således Super VOOC-opladning på 65 watt. Denne teknologi kan, ifølge Oppo, sende et 4.000 mAh-batteri fra 0 til 100 procent på en halv time. Super VOOC blev annonceret i september 2019. Se eventuelt videoen herunder.

Realmes hurtigopladning markedsføres som SuperDart-opladning. Telefonen Realme X50 Pro har således 65 watt SuperDart-opladning.

Alt denne indikerer tydeligt, at der nok kommer noget tilsvarende i telefoner med OnePlus-navnet.

Blandt de aktuelle telefoner er OnePlus 8 Pro ikke den hurtigste telefon til opladning. OnePlus 8 Pro er i min test målt til 56 mAh per minut med en 40 watt oplader, men Samsung Galaxy S20 Ultra har jeg målt op til 61 mAh / minut via Samsungs 45 watt universaloplader.

Du kan læse min test af Samsungs alsidige oplader her. Udover telefoner og tablets kan Samsungs oplader også benyttes til opladning af computere med USB-C stik.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Koden til Android 11 beta gemmer i øvrigt på en anden hemmelighed, nemlig en ny farve. Angiveligt findes der reference til en farve kaldet Ice Blue.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer