Tado klar med nye features til deres app

Har du intelligent varmestyring med Tado, kan du nu få glæde af en række nye features. Tado er nemlig klar med nye funktioner i appen – og ny hardware.

Tado er klar med flere features i deres app til intelligent varmestyring (Foto: Tado)
Tado er klar med flere features i deres app til intelligent varmestyring (Foto: Tado)

Har du Tado intelligent varmestyring derhjemme, kan du glæde dig over, at der er en række nye features klar i appen.

De nye features er:

  • Børnelås: Børnelåsen gør, at manuelle ændringer på din Smart Radiator Termostat ikke er mulig. Børn kan nemlig godt synes, at termostater er sjovt legetøj. De siger både lyde og lyser op, når man drejer på dem. Men med børnelåsen slået til, så varmer radiatorerne altså efter den tidsplan du har indstillet dem til – uanset hvad.
  • Quick Actions: Denne feature bliver tilgængelig for alle brugere indenfor de næste par uger og gør det muligt, at styre alle rum i en handling fremadrettet fremfor at skulle ændre i hver enkelt rum individuelt.
  • Auto-Assist: Brugere kan se og sammenligne varmeaktiviteten for tidligere perioder i Care & Protect. Den indsigt kan betyde folk får hjælp til yderligere besparelser, da de nemmere kan forstå deres opvarmningsmønster.

Tado er klar med nye intelligente termostater

Tado Smart Termostat Stander er en ny ”hardware”, som gør det muligt for brugerne, at placere deres Tado Smart Termostat, Wireless Temperature Sensor eller Smart AC Control, på en lille plastikfod. Den koster 189 kroner.

Tado Smart Termostat Stander (Foto: Tado)
Tado Smart Termostat Stander (Foto: Tado)

Der er også flere features på vej til brugere af Tados løsninger i løbet af 2021, så du kan glæde dig til at få endnu mere ud af dine eksisterende produkter. Og Tado forsøger at lytte til brugerne.

ANMELDELSE: Overvåg dit hjem med EufyCam 2 til en skarp pris

-”Fra det øjeblik vores produkter bliver installeret, bliver de bare ved med at forbedre sig over tid. En gensidig kommunikation med vores brugere er utrolig vigtig for os. Deres feedback giver os en værdifuld forståelse af, hvilke features og løsninger der efterspørges og hjælper os med at forbedre kundeoplevelsen yderligere,” siger Christian Deilmann, medstifter og produktchef hos tado, i en pressemeddelelse.

Mere til historien

Smarthome har generelt lidt af, at der ikke er en fælles standard. Det skulle der i 2021 komme mere styr på? Tror du det holder stik?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram