Tado er klar med nye intelligente termostater

Tado har lanceret Smart Thermostat Starter Kit, samt Wireless Temperature Sensor. Denne gør det muligt at styre alle varmesystemer trådløst.

Tado er klar med nye intelligente termostater (Foto: Tado)
Tado er klar med nye intelligente termostater (Foto: Tado)

Tado er klar med et nyt trådløst Smart Thermostat Starter Kit. Installationen er gjort nemmere og det er kompatibelt med alle varmesystemer. Det udvidede Smart Thermostat V3+ Starter Kit er, ifølge Tado, kompatibelt med i hvert fald 95 procent af alle varmesystemer.

Tado er måske det bedste smartvarmesystem lige nu

Foruden det nye trådløse Smart Thermostat Starter Kit, så er Tado også klar med deres nye Wireless Temperature Sensor, som gør det nemmere at aflæse og kontrollere komforten i boligen. Begge er trådløse og kan derfor placeres, hvor som helst.

PODCAST: Mit (u)smarte smarthome

Du kan også få et Wired Smart Thermostat V3+ Starter Kit, men prisforskellen på det og det trådløse er kun 200 kroner. Du kan derfor spare 200 kroner, hvis du har mulighed for at have et der ikke er trådløst. Men er der ikke en kablet rum-termostat forbundet til dit centralvarmefyr, så er Wireless Smart Thermostat Starter Kit måske løsningen for dig.

De nye trådløse temperatursensorer er udstyret med temperatur- og fugtighedsmåler og understøtter den praktiske, centrale styring af flere Smart Radiator Thermostats i et eller flere rum.

Når temperaturmåleren adskilles fra opvarmningskilden, bliver det nemmere at få en mere præcis og behagelig tilpasning af klimaet i de enkelte rum. Det er også nemt at justere på selve enheden. De trådløse sensorer gør det også muligt at blive placeret der, hvor det giver mest mening at foretage målingerne. Dette kunne være i et børneværelse, soveværelse, køkken eller kælder.

Wireless Temperature Sensors har det samme design, som de øvrige Tado produkter.

Mød Sabrina – efterfølgeren til Google Chromecast

Pris og tilgængelighed

Priserne er 1.599 kroner for Wired Smart Thermostat V3+ Starter Kit, mens Wireless Smart Thermostat V3+ Starter Kit koster 1.799 kroner. Ønsker du Wireless Temperature Sensor, så koster denne 649 kroner. Produkterne er i handlen nu.

Tilbage i 2018 anmeldte vi Tados system til radiatorer og kaldte systemet “det måske bedste smartvarme-system netop nu”. Læs anmeldelsen af Tado her.

Mere til historien

Tado er ikke de eneste på smartvarme-området. Danfoss har også et varmesystem. Det kan du læse om her.

Læs også:
Ikea er klar med billig knap til Trådfri
Podcast: Smartthings gjorde mit hus smartere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram