Blodsukkermåling ventes at komme til smartwatches

De næste modeller af smartwatches fra Apple og Samsung ventes, at kunne måle blodsukker-niveauet.

Apple Watch SE
Den næste smartwatch efter Apple Watch Series 6 vil formentlig få en funktion, der kan måle blodsukkerniveauet. Det rygtes både Samsung og Apple arbejder på en sådan funktion til deres kommende smartwatches (Foto: MereMobil.dk)

Der var allerede tilbage i 2019 rygter om, at måling af blodsukkerniveauet ville blive muligt på fremtidens smartwatches. Og den fremtid er måske tæt på.

Apple Watch kan måske advare tidligt mod covid-19

Ifølge en rapport fra det koreanske medie ET News, ser det ud til, at både Apple og Samsung arbejder på, at få måling af blodsukkerniveauet til at være en del af deres næste smartwatches. Det skriver GSMArena.com.

Der er særligt fokus på Samsung i rapporten, som ventes at annoncere tre nye wearables til deres andet Unpacked-event i år, hvor Samsung formentlig annoncerer nye wearables og nye foldbare telefoner.

Funktionen med måling af blodsukkerniveauet vil komme til enten Galaxy Watch 4 eller Galaxy Watch Active3. Navnene er ikke bekræftede.

Advarsel: iPhone-magneter kan være farlige for hjertepatienter

Funktionen gør brug af en optisk sensor, der kan detekterer blodsukkerniveauet, hvilket er vigtigt for personer med diabetes. Normalt involverer det lidt blod og en enhed, som måler indholdet af glukose i blodet, men fungerer funktionen i de kommende smartwatches efter hensigten, bliver livet lettere for folk med diabetes.

Både Apple og Samsung har også introduceret måling af EKG i både Apple Watch Series 6 og Samsung Galaxy Watch 3, men dette får måske selskab af endnu en målingsmulighed.

Hvilket Apple Watch skal du vælge?

EKG målinger er blevet godkendt af sundhedsmyndigheder og det vil også gælde for blodsukkermålingerne, da det er vigtigt de er til at stole på, hvis de skal kunne bruges.

Vi følger udviklingen her på MereMobil.dk. Du kan også følge med – eksempelvis via vores gratis nyhedsmails.

Mere til historien

Apple har fjernet strømforsyningen i salgsæskerne til Apple Watch. Eftersom Samsung nu også har fjernet opladeren til deres seneste Galaxy-modeller, så vil samsung formentlig også fjerne dem i de kommende Galaxy Watch salgsæsker.

Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Sådan gennemtvinger du genstart af Apple Watch

TIP: Dit Apple Watch reagerer ikke? Sådan tvinger du en genstart af Apple Watch på 10 sekunder.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram