Sony bekræfter: SSD-lagerplads kan ikke udvides på PS5

Sony PlayStation 5 er snart klar i handlen, men fra start skal du nøjes med den hukommelse, som PS5 kommer med. Sony bekræfter den ikke kan udvides.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 kommer i handlen i midten af november (Foto: Sony)

PlayStation 5 lander snart i handlen. Men inden salgsstarten bekræfter Sony nu, at SSD-hardisken ikke kan udvides – i hvert fald ikke fra start.

SSD-harddisken har 825 GB lagerplads og er super hurtig, men med de mange store spil, der er på vej til PlayStation 5, kan den godt ende med at blive fyldt op.

Sony bekræfter nu, at du ikke fra lanceringen vil kunne udvide lagerpladsen på PlayStation 5. Sony har fortalt til The Verge, at denne mulighed er tiltænkt en fremtidig opdatering.

Så dyre bliver spillene til PlayStation 5

Det bliver dog hurtigt aktuelt med mere lagerplads. Nogle af de nye spil fylder nemlig helt godt. Herunder vises hvor meget nogle af spillene fylder.

  • SackBoy: A Big Adventure: 32 GB
  • Spider-Man: Miles Morales: 50 GB
  • Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition (includes Spider-Man Remastered) 105 GB
  • Demon’s Souls: 66 GB
  • Call of Duty: Black Ops Cold War: 133 GB

Mens det ventes, at spil som eksempelvis Call of Duty vil fylde endnu mere.

Derfor opfordres der også til, at de der ønsker at benytte indholdet fra PlayStation 4, anvender en USB-harddisk. Indholdet fra PlayStation 4 kræver nemlig ikke den lynhurtige SSD-hukommelse.

Disse PS4-spil virker ikke på PlayStation 5

PlayStation 5 kommer i handlen torsdag den 19. november 2020.

PlayStation 5 konsollen kommer i to forskellige versioner – en med og en uden optisk drev (Digital Edition). Prisen afhænger af, hvilken model du vælger. Vælger du modellen med optisk drev, så koster denne 4.199 kroner, mens modellen uden drev koster 3.399 kroner.

Den nye controller, DualSense, koster 699 kroner. Det er også muligt at forudbestille denne, samt andet officielt tilbehør.

Du finder de dagsaktuelle priser på PlayStation 5 på Pricerunner.dk.

Dette kendte spil bliver eksklusivt til PS5

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Problemet er ikke kun på PlayStation 5. Men ser også ud til at være der på Xbox Series X og Xbox Series S, der kommer i henholdsvis 1 TB og 512 GB varianter. Ligesom på PS5 kan du også benytte en USB-harddisk.

Min mening om Sony Xperia 1 IV

EP111: Kom tæt på topmodellen Sony Xperia 1 IV.

(mere…)
Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Sådan udvider du lagringspladsen på din PlayStation 5

GUIDE: PlayStation 5 kommer med 825 GB lagerplads, der hurtigt bliver fyldt. I denne guide viser vi, hvordan du kan udvide lagerpladsen på PS5.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Sony: PlayStation 5 vil være mangelvare i flere år

PlayStation 5 bliver fast ikke hyldevare de næste par år, hvis Sonys forudsigelser holder stik.

(mere…)
Her er prisen på PlayStations nye abonnementer

Sony er på vej med en ny abonnementstjeneste til PlayStation. Se den danske pris her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram