Sony bekræfter: SSD-lagerplads kan ikke udvides på PS5

Sony PlayStation 5 er snart klar i handlen, men fra start skal du nøjes med den hukommelse, som PS5 kommer med. Sony bekræfter den ikke kan udvides.

PlayStation 5 (Foto: Sony)
PlayStation 5 kommer i handlen i midten af november (Foto: Sony)

PlayStation 5 lander snart i handlen. Men inden salgsstarten bekræfter Sony nu, at SSD-hardisken ikke kan udvides – i hvert fald ikke fra start.

SSD-harddisken har 825 GB lagerplads og er super hurtig, men med de mange store spil, der er på vej til PlayStation 5, kan den godt ende med at blive fyldt op.

Sony bekræfter nu, at du ikke fra lanceringen vil kunne udvide lagerpladsen på PlayStation 5. Sony har fortalt til The Verge, at denne mulighed er tiltænkt en fremtidig opdatering.

Så dyre bliver spillene til PlayStation 5

Det bliver dog hurtigt aktuelt med mere lagerplads. Nogle af de nye spil fylder nemlig helt godt. Herunder vises hvor meget nogle af spillene fylder.

  • SackBoy: A Big Adventure: 32 GB
  • Spider-Man: Miles Morales: 50 GB
  • Spider-Man: Miles Morales Ultimate Launch Edition (includes Spider-Man Remastered) 105 GB
  • Demon’s Souls: 66 GB
  • Call of Duty: Black Ops Cold War: 133 GB

Mens det ventes, at spil som eksempelvis Call of Duty vil fylde endnu mere.

Derfor opfordres der også til, at de der ønsker at benytte indholdet fra PlayStation 4, anvender en USB-harddisk. Indholdet fra PlayStation 4 kræver nemlig ikke den lynhurtige SSD-hukommelse.

Disse PS4-spil virker ikke på PlayStation 5

PlayStation 5 kommer i handlen torsdag den 19. november 2020.

PlayStation 5 konsollen kommer i to forskellige versioner – en med og en uden optisk drev (Digital Edition). Prisen afhænger af, hvilken model du vælger. Vælger du modellen med optisk drev, så koster denne 4.199 kroner, mens modellen uden drev koster 3.399 kroner.

Den nye controller, DualSense, koster 699 kroner. Det er også muligt at forudbestille denne, samt andet officielt tilbehør.

Du finder de dagsaktuelle priser på PlayStation 5 på Pricerunner.dk.

Dette kendte spil bliver eksklusivt til PS5

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Problemet er ikke kun på PlayStation 5. Men ser også ud til at være der på Xbox Series X og Xbox Series S, der kommer i henholdsvis 1 TB og 512 GB varianter. Ligesom på PS5 kan du også benytte en USB-harddisk.

Sony giver hints om PlayStation 6

Det er kun to år siden, at Sony lancerede den populære PlayStation 5 og nu begynder rygterne om PlayStation 6. De er opstået fra Sony selv.

(mere…)
PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare

PS5 har været på markedet i snart to år, men PlayStation 5 er fortsat ikke hyldevare – og efterspørgslen er stor op mod jul.

(mere…)
PlayStation VR2 kan nu forudbestilles – se dansk pris

Der er åbent for forudbestillingerne af PlayStation VR2 headsettet. Danske priser på PlayStation VR2 er nu offentliggjort. Se dem her.

(mere…)
Mange nye Xperia-modeller i 2023

Rygterne og spekulationerne er godt i gang i forhold til, hvad næste år byder på. Ifølge rygterne får vi flere nye Xperia-modeller i 2023.

(mere…)
Rygterne svirrer om PlayStation 5 Slim

Der florerer netop nu flere rygter om en PlayStation 5 Slim. Holder rygterne stik, vil den komme i tredje kvartal 2023.

(mere…)
PlayStation VR2 se pris og tilgængelighed

KORT NYT: Langt om længe har Sony afsløret salgsstarten og prisen på PlayStation VR2. Se den her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram