Ratchet and Clank bliver eksklusiv på PS5

Rift Apart, det kommende Ratchet and Clank-spil, bliver udelukkende tilgængelig på PlayStation 5.

Ratchet and Clank: Rift Apart
Ratchet and Clank: Rift Apart kan ikke spilles på PlayStation 4, oplyser udviklerne (Foto: Insomniac Games)

Drømmer du om det nye spil Ratchet and Clank: Rift Apart på din PlayStation 4, bliver det en kedelig drøm.

Ratchet and Clank: Rift Apart bliver nemlig udelukkende tilgængelig på PlayStation 5. Det oplyser udviklerne Insomniac Games på Twitter.

– ”It’s a PS5 exclusive,” lyder det fra Insomniac Games.

Udtalelsen faldt i forbindelse med et spørgsmål fra en gamer, der ville vide om Ratchet and Clank: Rift Apart ville udkomme til PS4 eller udelukkende være tilgængelig på PS5.

Angiveligt skulle PS5-exckusive handle om, at Sony og Insomniac har lagt vægt på, at spillet skal kunne hente nye verdener ind lynhurtigt, hvilket kun er muligt med SSD-lagerpladsen, som PlayStation 5 er født med. I PS4 er der kun en almindelig harddisk, som er betydeligt langsommere til at overføre data.

– ”Dette (vi gør på PS5, red.) har vi ikke kunne gøre på tidligere generationer. Spillet bruger forskellige dimensioner på en måde, der ikke er muligt uden SSD-drevet i PlayStation 5. Det utroligt hurtige SSD giver os mulighed for at sende spilleren fra én verden til en anden øjeblikkeligt. Vi kan nu lave gameplays, hvor du det ene øjeblik er i én verden og det næste i en anden. Vi indlæser verdener ’in action’ i en hastighed, så spilleren slet ikke opdager det sker. Dette er et farvel til loading-screens,” har Marcus Smith, kreativ direktør i Insomniac Games udtalt i sommer.

Du kan herunder se indslaget med Marcus Smith og se eksempler på indlæsningshastighederne i det nye Ratchet and Clank spil.

OVERBLIK: Disse PS4-spil virker ikke på PlayStation 5

Det hele startede for 18 år siden

Historien om Ratchet & Clank startede i 2002. Det første spil landede på PlayStation 2 den 4. november 2002. Allerede et år senere udkom efterfølgeren Going Commando.

Siden udkom nye versioner af Ratchet and Clank, som perler på en snor frem til 2013, hvor Into the Nexus blev det foreløbigt sidste spil i en periode på tre år.

PRISER: Her er de danske priser på PlayStation 5

I 2016 udsendte Insomniac Games Ratchet and Clank til PlayStation 4.

Nu afventer fans Ratchet and Clank: Rift Apart, der formodentlig bliver tilgængelig samtidigt med salgsstarten på PlayStation 5. Dette er dog ikke bekræftet.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Op til salgsstarten på PlayStation 5 har Sony sendt Xperia 5 II i butikkerne. Xperia 5 II er blandt andet fokuseret omkring mobilgaming. Du kan læse min test af Sony Xperia 5 II her.

PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
PlayStation Portal er kun til spilstreaming

Snart kan du få PlayStation Portal, der går all-in på streaming af spil.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Sony har solgt mere end 46,6 mio. PS5-konsoller

PlayStation 5 konsollerne er efterhånden blevet til at få fat i og det har givet øget vækst i salget i det seneste kvartal.

(mere…)
PlayStation 5 kommer nu i en slim-version

Sony har nu bekræftet, at der inden længe lander en opdateret PlayStation 5 i butikkerne.

(mere…)
PlayStation Plus-abonnement stiger i pris

KORT NYT: Sony har meldt ud, at de har en prisstigning på vej til abonnementstjenesten PlayStation Plus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram