Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Apple har med iPhone 12-seriens indtog valgt at sænke nogle af de ældre og mest solgte modeller med over 1.000 kroner. Her kan du få et prisoverblik.

iPhone 11 har været den bedst sælgende smartphone i første halvår 2020. Efter lanceringen af iPhone 12-serien er prisen nu nedjusteret med 1.000 kroner – uanset konfiguration. (Foto: Apple)

Apple har præsenteret iPhone 12-serien. Derfor har de også sagt farvel til nogle af de ældre modeller. I år blev det iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, som måtte se sig selv sorteret fra.

iPhone 12-serien siger farvel til iPhone 11 Pro-modellerne

Mens nogle modeller helt forsvinder fra sortimentet, så justeres priserne på andre.

Det betyder dermed, at du kan få første halvårs mest solgte smartphone til 1.000 kroner mindre end inden lanceringen af iPhone 12-serien. Og den mest solgte smartphone i 2019 til 1.100 kroner mindre.

iPhone 11 var mest solgte smartphone i første halvår

iPhone 11 er faldet markant i pris

Apple iPhone Xr (Foto: Apple)
Apple iPhone Xr er fortsat en del af Apples iPhone-lineup – men prisen er justeret med 1.100 kroner (Foto: Apple)

iPhone 11 kostede, inden iPhone 12-serien så dagens lys, 6.299 kroner for modellen med 64 GB intern hukommelse, mens 128 GB og 256 GB modellerne kostede henholdsvis 6.799 kroner og 7.699 kroner.

Nu kan du spare 1.000 kroner per model. Priserne er 5.299 kroner for den billigste model, mens de øvrige konfigurationer nu koster 5.799 og 6.699 kroner. Alle priserne er uden abonnement.

Apple iPhone Xr blev den mest solgte telefon i 2019

Kan du derimod ”nøjes” med iPhone Xr fra 2018, så er der 1.100 kroner at spare. Den findes i konfigurationer med 64 GB og 128 GB intern hukommelse og kan altså nu erhverves for 4.399 kroner og 4.899 kroner uden abonnement.

Du kan desuden også være heldig, at nogle forhandlere vil justere prisen på iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max, hvis de har nogle på lager der skal sælges ud.

Vil du have nogle af vores nyheder direkte i indbakken? Tilmeld dig her… Frameld når du har lyst.

Læs også om iPhone 12 Mini, iPhone 12 og iPhone 12 Pro.

Mere til historien

I august skrev The Tribune, at Apple ville udfase iPhone Xr, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max efter lanceringen af iPhone 12-serien. Dette holdt altså ikke stik, da Apple har valgt at beholde iPhone Xr i sortimentet.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram