OnePlus 8T eller OnePlus 7T - hvilken skal du vælge?

KØBSGUIDE: Din nye telefon skal være OnePlus 8T…? Eller er det bedre at købe forgængeren OnePlus 7T? Tjek min guide og kom tættere på det rigtige OnePlus-valg.

OnePlus 8T vs 7T
Skal du OnePlus 7T eller OnePlus 8T? Forskellene er små - men vigtige. Prisen spiller en stor rolle i min anbefaling (Foto: MereMobil.dk / OnePlus)

OnePlus har dette efterår deres nyeste topmodel i butikkerne, OnePlus 8T. Noget af det spændende ved OnePlus 8T er, at den er født med Android 11 – i øvrigt er OnePlus 8T en af de allerførste telefoner med Android 11.

OnePlus er klar med Android 11 til 8-serien

Du får med OnePlus 8T en kraftig telefon, når vi taler om ydelse. Den kommer med Qualcomms nyeste topmodelprocessor, der yder langt mere regnekraft, end du er i stand til at udnytte og så har den en stor og flot skærm hvor grafikken kører flydende og lækkert, da der anvendes 120 Hz opdateringshastighed. Skærmen opdaterer simpelthen 120 gange i sekundet mod normalt 60 gange.

Normalt betyder 120 Hz refreshrate et betydeligt større forbrug af strøm, hvilket gør det svært at holde batteriet kørende en hel dag, men sådan er det ikke på OnePlus 8T. Her kan du sagtens få stor glæde af den flydende grafik uden at skulle sjat-oplade i løbet af dagen.

Skulle du mod forventning komme ud for strømmangel, kan du med opladeren fra salgspakken lade til 73 procent på en halv time eller 40 procent på blot et kvarter.

Desuden er OnePlus 8T pakket lækkert ind med glas på for- og bagside.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8T: Priserne på OnePlus 8T starter fra 4.699 kroner. Se detaljerne og bestil her %%%%

OnePlus 8T er prissat til 4.699 kroner for 128 GB-modellen. Det er virkelig en fin pris for denne pakke af specifikationer, ydelse og design.

ANMELDELSE: OnePlus 8T er en fed topmodel til den helt rigtige pris

Hvad med OnePlus 7T? Kan den stadig noget?

OnePlus 7T
OnePlus 7T er cirka 400 billigere end OnePlus 8T. Hvis du i dag har en 7T så behold den hvis du er glad for telefonen (Foto: MereMobil.dk)

Forgængeren OnePlus 7T har kun et års tid på bagen. Specifikationerne er stadig rigtigt fine og mange af dem minder faktisk om det du finder i OnePlus 8T, men der er også forskellen.

Her er noget af det, som er forskellene på OnePlus 7T og OnePlus 8T.

  • Skærm: Opdateringshastighed – 90 mod 120 Hz
  • Kamera: Telefoto – fra 12 til 16 megapixels
  • Processor: Qualcomm 855+ mod Snapdragon 865
  • Vægt: 8T vejer 2 gram mindre
  • Batteri: 3.800 op til 4.500 mAh
  • Netværk: Kun 5G og Wi-Fi 6 i OnePlus 8T

Nu fortæller specifikationer jo ikke alt. De fortæller eksempelvis ikke, at jeg i testen af OnePlus 7T havde problemer med et meget højt strømforbrug, eksterm varmeudvikling og en lysføler, der indstillede skærmlyset uhensigtsmæssigt hele tiden. Blandt andet derfor anså jeg for et år siden ikke OnePlus 7T som en enestående telefon.

Hvilken skal du købe? 7T eller 8T?

I dag koster OnePlus 7T omkring 4.300 kroner, ifølge Pricerunner. Det er simpelthen for dyrt i forhold til OnePlus 8T, der koster 4.699. De cirka 400 kroner må du ikke spare.

Naturligvis kan OnePlus have rettet nogle af de fejl, at jeg oplevede, da jeg testede OnePlus 7T, men jeg fastholder stadig at med en så lille prisforskel, skal du gå efter den nyeste version.

Har du i dag en OnePlus 7T, som du er glad for, så hold fast i den. Du har stadig en god telefon. Værditabet ved at sælge den brugt er så stort, at det ikke giver mening at skifte til en OnePlus 8T, der trods alt minder rigtigt meget om.

Allerede er rygterne startet om OnePlus 9. Her giver det sandsynligvis bedre mening at vente på OnePlus 9, eller sælge din 7T og skifte til OnePlus Nord. Du kan her læse min anmeldelse af OnePlus Nord.

Jeg håber, denne guide gjorde dit valg lidt lettere. Vil du have flere guides og andre techhistorier, så tilmeld dig her og få opdateringer direkte i din indbakke to gange om ugen. Frameld når du har lyst.

Mere til historien

Hverken OnePlus 7T, 8T eller Nord har trådløs opladning. Du skal have fast i OnePlus 8 Pro, hvis trådløs opladning står på din kravliste til en ny telefon og hvis der skal stå OnePlus på kassen.

Black Friday 2022: Sådan besejrer du tilbudsdagen

GUIDE: Svindel og dårlige tilbud præger prisfesten Black Friday. Her er vores guide til, hvordan du navigerer uden om fælderne.

(mere…)
OnePlus 11 får masser af RAM

Rygterne svirrer om den kommende OnePlus 11 og det tyder på, at den kommer med en masse RAM og et lækkert keramisk cover.

(mere…)
Motorola Razr vs. Galaxy Z Flip4 | klaptelefon-duel

VIDEO: Motorola Razr 2022 og Samsung Galaxy Z Flip4 er fede klaptelefoner. Razr 2022 vinder på skærmkvalitet. Se testen her.

(mere…)
Tablet fra OnePlus rygtes på vej i 2023

RYGTE: OnePlus skulle angiveligt være klar til at komme ind på tabletmarkedet til næste år med OnePlus Pad.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 – specifikationerne er lækket

Ikke overraskende så ventes det, at OnePlus vil lancere en ny generation af deres Nord CE-serie. Rygterne svirrer om en OnePlus Nord CE 3.

(mere…)
Urrem til Apple Watch – er billige remme gode?

GUIDE: Hvorfor er en original urrem til Apple Watch så dyr? Jeg har prøvet billigere urremme til Apple Watch. Er de pengene værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram