OnePlus 9 kommer måske tidligere – kan have Snapdragon 875

OnePlus 9 vil basere sig på helt ny teknologi som Qualcomm Snapdragon 875 og 65 watt hurtigopladning. Lanceringen af OnePlus 9 vil ske i foråret.

OnePlus 8T
OnePlus 8T får en efterfølger med navnet OnePlus 9 i april 2020 (Foto: OnePlus)

Salget af OnePlus 8T er netop begyndt. Det er en spændende smartphone, der efter min bedste overbevisning er alt det som OnePlus 8 Pro burde have været. Læs eventuelt min anmeldelse af OnePlus 8T her.

Mens kunderne er på vej ud i butikkerne for at købe OnePlus 8T, så arbejder OnePlus i kulissen på den næste store lancering. Det skriver Android Central.

Ifølge rygterne vil OnePlus 9 ramme butikkerne allerede i midten af marts 2021 – lidt tidligere end OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. De to telefoner startede salg tilbage i slutningen af april 2020.

Hvis rygterne holder stik, vil det sikre OnePlus lidt mere tid i butikkerne inden den forventede T-model ser dagens lys.

Helt ny Snapdragon-processor

OnePlus 9 vil, ifølge forventningerne, komme med Qualcomm Snapdragon 875-chipset, der bliver efterfølgeren til Snapdragon 865 og 865+.

Det forventes også at OnePlus 9 får 120 Hz-skærm med AMOLED-teknologi. Derudover vil telefonen have 65 watt opladning med kabel. Dette er på denne sæsons OnePlus-model et af de store salgsargumenter.

OnePlus har i ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Ifølge rygterne er det interne kodenavn for OnePlus 9 ”Lemonae”.

Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
OnePlus 11 Pro – specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus er på vej med en ny topmodel. Se de lækkede specifikationer på OnePlus 11 Pro her.

(mere…)
Nyt om Xiaomis kommende 200 megapixels telefon

Xiaomi 12T Pro kommer med 200 megapixels kamera og mange andre nyheder. Læs de seneste rygter her.

(mere…)
Nye afsløringer: Motorola kommer med 200 megapixels kamera

Dagen før Motorola afslører nye produkter er der dukket nye billeder op som tyder på flere modeller med monsterkameraet 200 MP.

(mere…)
Apple på vej med billigt Apple Watch?

Mange forventer, at Apple i aften lancerer et Apple Watch Pro, men der spekuleres også i et billigt Apple Watch, der er billigere end Apple Watch SE.

(mere…)
Nye AirPods Pro på vej

RYGTER: Foruden iPhone 14 kommer også Apple Watch-series 8 og en ny generation af AirPods Pro.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram