OnePlus 9 kommer måske tidligere – kan have Snapdragon 875

6

OnePlus 9 vil basere sig på helt ny teknologi som Qualcomm Snapdragon 875 og 65 watt hurtigopladning. Lanceringen af OnePlus 9 vil ske i foråret.

OnePlus 8T
OnePlus 8T får en efterfølger med navnet OnePlus 9 i april 2020 (Foto: OnePlus)

Salget af OnePlus 8T er netop begyndt. Det er en spændende smartphone, der efter min bedste overbevisning er alt det som OnePlus 8 Pro burde have været. Læs eventuelt min anmeldelse af OnePlus 8T her.

Mens kunderne er på vej ud i butikkerne for at købe OnePlus 8T, så arbejder OnePlus i kulissen på den næste store lancering. Det skriver Android Central.

Ifølge rygterne vil OnePlus 9 ramme butikkerne allerede i midten af marts 2021 – lidt tidligere end OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. De to telefoner startede salg tilbage i slutningen af april 2020.

Hvis rygterne holder stik, vil det sikre OnePlus lidt mere tid i butikkerne inden den forventede T-model ser dagens lys.

Helt ny Snapdragon-processor

OnePlus 9 vil, ifølge forventningerne, komme med Qualcomm Snapdragon 875-chipset, der bliver efterfølgeren til Snapdragon 865 og 865+.

Det forventes også at OnePlus 9 får 120 Hz-skærm med AMOLED-teknologi. Derudover vil telefonen have 65 watt opladning med kabel. Dette er på denne sæsons OnePlus-model et af de store salgsargumenter.

OnePlus har i ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Ifølge rygterne er det interne kodenavn for OnePlus 9 ”Lemonae”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer