OnePlus 9 kommer måske tidligere – kan have Snapdragon 875

OnePlus 9 vil basere sig på helt ny teknologi som Qualcomm Snapdragon 875 og 65 watt hurtigopladning. Lanceringen af OnePlus 9 vil ske i foråret.

OnePlus 8T
OnePlus 8T får en efterfølger med navnet OnePlus 9 i april 2020 (Foto: OnePlus)

Salget af OnePlus 8T er netop begyndt. Det er en spændende smartphone, der efter min bedste overbevisning er alt det som OnePlus 8 Pro burde have været. Læs eventuelt min anmeldelse af OnePlus 8T her.

Mens kunderne er på vej ud i butikkerne for at købe OnePlus 8T, så arbejder OnePlus i kulissen på den næste store lancering. Det skriver Android Central.

Ifølge rygterne vil OnePlus 9 ramme butikkerne allerede i midten af marts 2021 – lidt tidligere end OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro. De to telefoner startede salg tilbage i slutningen af april 2020.

Hvis rygterne holder stik, vil det sikre OnePlus lidt mere tid i butikkerne inden den forventede T-model ser dagens lys.

Helt ny Snapdragon-processor

OnePlus 9 vil, ifølge forventningerne, komme med Qualcomm Snapdragon 875-chipset, der bliver efterfølgeren til Snapdragon 865 og 865+.

Det forventes også at OnePlus 9 får 120 Hz-skærm med AMOLED-teknologi. Derudover vil telefonen have 65 watt opladning med kabel. Dette er på denne sæsons OnePlus-model et af de store salgsargumenter.

OnePlus har i ikke kommenteret på rygterne.

Mere til historien

Ifølge rygterne er det interne kodenavn for OnePlus 9 ”Lemonae”.

Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Snapdragon 8 Gen 1+ præsenteres i næste uge

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, vil Qualcomm præsentere deres næste topmodel indenfor smartphone-processorer i næste uge.

(mere…)
OnePlus Nord 3 dukker op

Lanceringen af OnePlus Nord 3 er formegentlig tæt på. Den er i hvert fald netop spottet på OnePlus’ hjemmeside.

(mere…)
Sony forbedrer anmelderrost headset

Sony WH-1000XM5 er på vej, forlyder det. Bedre reduktion af støj og en opdatering af lyden, det er noget af det, som WH-1000XM5, skulle byde på.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram