Nu kan du købe OnePlus 8 og 8 Pro

Nu er de her! OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro ligger klar i butikkerne. Få et overblik og et par gode råd inden du køber en ny OnePlus.

Mens flere produktlanceringer i coronatiden er blevet udskudt eller ændret, så holder andre snuden i sporet. En af dem er kinesiske OnePlus, der fra i dag er klar til at sælge deres nye topmodeller i blandt andet Danmark.

OnePlus 8 Pro er overordet set en rigtig god telefon, som jeg tror, at du bliver glad for.

HER KAN DU KØBE ONEPLUS 8 PRO: Priserne på OnePlus 8 Pro starter fra 6.999 kroner. Se detaljerne og bestil her Sponseret link

Som jeg beskrev i min test af promodellen, så har OnePlus nogle softwaremæssige udfordringer på produktet. Jeg har dog en tro på en hurtig udbedring. OnePlus’ historik omkring opdateringer er nemlig rigtig god.

Udover at være klar til 5G og Wi-Fi 6, der er de seneste generationer inden for mobilnetværk og trådløst netværk i hjemmet.

Noget af det rigtigt interessante ved særligt OnePlus 8 Pro er, at OnePlus rykker helt op i topklassen blandt smartphones. De lægger sig for alvor ud med Samsung. OnePlus 8 Pro er nærmest en en-til-en konkurrent mod Samsung Galaxy S20+.

ANMELDELSE: Læs min store test af OnePlus 8 Pro

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro kommer med 8 eller 12 GB RAM. Det fornuftige valg er at gå efter den med 8 GB og spare lidt penge (Foto: MereMobil.dk)

Spar 900 kroner

Du skal af med 7.899 kroner for den store udgave af OnePlus 8 Pro med 12 GB RAM og 256 GB lagerplads. Det er vigtigt, at du fra starter nøje overvejer dit behov for plads, da hukommelsen ikke kan udvides.

OnePlus 8 Pro med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads er 900 kroner billigere. Disse penge kan du godt spare. Jeg tror ikke du vil opleve en forskel med den mindre RAM-mængde, men lagerpladsens størrelse kan naturligvis være en dealbreaker.

Hvis du kan nøjes med ”den skrabede model”, OnePlus 8, hvor du blandt andet må undvære trådløs opladning, så starter priserne fra 5.399 kroner. OnePlus 8 har desuden en lidt mindre skærm, 90 Hz i stedet for 120 Hz refreshrate, vejer 19 gram mindre og er fysisk mindre i alle dens mål.

Kameraet på OnePlus 8 er desværre nedskaleret så du ikke får telefotolinsen til portrætbilleder samt 3x optisk zoom.

OnePlus 8 fås i farverne Onyx Black, Glacial Green og Interstellar Glow. Hvis du brændende ønsker dig Interstellar Glow, så må du vente til den 4. maj 2020. Ved salgsstarten den 21. april 2020 er det udelukkende udgaverne i sort og grøn, du vil kunne købe.

Se priserne i Danmark på OnePlus 8-serien

OnePlus 8 Pro kommer i farverne Onyx Black, Glacial Green og Ultramarie Blue. Alle tre er tilgængelige nu.

Du kan købe OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro hos blandt andet YouSee, Telenor, Telia, 3, Proshop og Elgiganten.

Se min video om OnePlus 8 Pro

Mere til historien

Skærmen på OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro har fået en udmærkelse fra DisplayMate. Begge modeller kører på Qualcomm Snapdragon 865 processor og understøtter derfor 5G.

OnePlus 12T – de første specifikationer lækket

Rygterne svirrer om, at OnePlus i år vil lancere OnePlus 12T. De første specifikationer er nu lækket. Se dem her.

(mere…)
OnePlus 4 spottet på Geekbench

En ny OnePlus-model er spottet på Geekbench og det rygtes, at der måske er tale om OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Pad Go og OnePlus Watch 2 er i handlen

Den nye tablet OnePlus Pad Go og nye variant af OnePlus Watch 2 er klar i handlen. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Detaljerne afsløret på ny OnePlus topmodel

Oplysninger om en ny topmodel fra OnePlus er afsløret. Du kan se detaljerne her.

(mere…)
Ny variant af OnePlus Watch 2 er snart tilgængelig

OnePlus er på vej med en ny variant af deres populære OnePlus Watch 2. Det bliver tilgængeligt i næste uge.

(mere…)
OnePlus klar med ny tablet

KORT NYT: OnePlus har netop lanceret en ny mellemklasse-tablet, som allerede lander i handlen i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram