Tusindvis af OnePlus Buds beslaglagt ”falske AirPods”

1

KORT NYT: Amerikanske toldere tweetede stolt, at de havde beslaglagt 2.000 falske AirPods. Det viste sig dog at være OnePlus Buds.

OnePlus Buds
OnePlus Buds der altså er blevet beslaglagt af amerikanske toldere for at være en kopi af Apple AirPods (Foto: OnePlus)

Nogle amerikanske toldere fra John F. Kennedy International Airport måtte sande, at de havde beslaglagt et parti på 2.000 headsets. Mistanken lød, at det var falske AirPods.

Det viste sig dog at være forkert. Det var nemlig en sending OnePlus Buds, der er OnePlus’ bud på et trådløst headset (earbuds).

Ud fra billederne at dømme må man dog ret hurtigt konstatere, at det var tolderne som sov i timen. Og måske ikke kender OnePlus særlig godt. For de var indpakket i original emballage, hvor det altså tydeligt fremgår det er OnePlus.

U.S. Customs and Border Protection (CBP) tweetede stolt, at de altså havde “fanget” disse falske AirPods fra Hong Kong. Markedsværdien var, ifølge tweetet, på omkring 398.000 dollars. Det skriver Engadget.com.

Det er dog ved at være noget tid siden, at disse headsets blev beslaglagt. Faktisk skete det den 31. august 2020. Men her havde OnePlus Buds altså været på markedet i en måneds tid.

At dette sker, viser tydeligt, at AirPods i hvert fald på det amerikanske marked er ”markedsleder”.

Jabra vs. AirPods Pro – sådan lyder de

Mere til historien

Foruden OnePlus har også Samsung, Huawei, Motorola og nu også Bose konkurrenter på markedet til Apple AirPods. Ligesom også Jabra har flere konkurrenter til AirPods.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer