Jabra vs. AirPods Pro – sådan lyder de

VIDEO: Hvordan lyder Jabra Elite 75t op mod Apple AirPods Pro? Svaret får du i denne videotest.

Se og ikke mindst HØR min anmeldelse af Jabra Elite 75t.
Du får også et lydeksempel fra AirPods Pro.

Hvis du har læst min anmeldelse af Jabra Elite 75t, så vil du vide, at jeg er temmelig vild med lyden. Jeg mindes ikke at været stødt på et in-ear headset med så mange lyddetaljer, som tilfældet er på Jabra Elite 75t.

Markedslederen inden for såkaldte true wireless headsets er Apple. I tredje kvartal 2019 havde Apple en markedsandel på 45 procent, ifølge analysefirmaet Counterpoint.

Så hvordan klarer Jabras headset sig imod AirPods Pro? Kan de køre op med markedslederen?

Efter min opfattelse klarer Jabra sig rigtigt godt og på den lydmæssige del er Elite 75t en smule bedre end AirPods Pro. Apple tager til gengæld føringen på den samlede softwaremæssige oplevelse og integration.

De to headsets er ikke langt fra hinanden, men Jabra kommer ud med flest detaljer i lyden.

AirPods Pro har med aktiv støjreduktion. I et støjende fly eller tog ophæves stort set alt baggrundsstøjen. Støjreduktionen fra Jabra ligger i hvor godt headsettet sidder i ørerne – altså hvor tætsluttende den enkelte earbuds er.

Den aktive støjreduktion hos Apple forøger osteklokke-oplevelsen, hvilket ikke alle bryder sig om. Støjer omgivelserne rigtigt meget påvirkes lydkvaliteten i øvrigt negativt.

Ved telefonsamtaler har begge headsets god lyd og reducerer samtidigt baggrundsstøjen ganske fornuftigt.

Det springende punkt er prisen. Godt 1.500 kroner koster Jabra Elite 75t, ifølge Pricerunner. Apple vil have 2.199 kroner for AirPods Pro.

ANMELDELSE: AirPods Pro er det bedste headset til din iPhone

Garanti på støv og vand

Dykkes der ned i detaljerne, så er Elite 75t vand- og støvafvisende. Jabra giver endda to års garanti på denne del, men ikke på svedskader. Apples headset er sved- og vandafvisende. Detaljen er her, at Apple kun garanterer vandafvisning i forhold til træning, som ikke foregår direkte i vand.

Jabra har IP-certificeringen IP55. Beskrivelsen er: ”Støvafvisende og kan modstå en langvarig, lavtryksvandstråle”.

Ingen af de to headsets kan benyttes til vandsport.

Engang glemte jeg et Jabra headset i bukselommen og smed bukserne til vask. Efter vand og tørring fungerede headsettet, men batteriet blev dårligt. Så husk at tømme lommerne inden vask.

I ovenstående video får du flere af beskrivelser af de to headsets. Du kan også høre optagelser af lyden fra en telefonsamtale – med og uden baggrundsstøj.

Min samlede bedømmelse er, at Jabra Elite 75t er bedst til prisen, når jeg vurderer det op mod AirPods Pro.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Du kan læse den fulde anmeldelse af Jabra Elite 75t her.

Hvad gør du? Din elbil er gået ned!

VIDEO: Elbilernes software er langt fra altid fejlfrie. Skal du finde dig i softwarefejl?

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Motorola Edge 50 Ultra test | Gør næsten alt rigtigt

TEST: Denne telefon rammer alt det, som du vil elske. Læs detaljerne i min Motorola Edge 50 Ultra test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram