Huawei FreeBuds 3 – headset med aktiv støjreduktion

2

Huawei har lanceret headsettet FreeBuds 3, som kommer med aktiv støjreduktion. Det er klar til julehandlen. Se prisen på Huawei FreeBuds 3 her.

Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)
Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)

Huawei har præsenteret et nyt headset med aktiv støjreduktion. Headsettet hedder FreeBuds 3. Det kommer til salg i midten af november.

FreeBuds 3 har imponerende lydkvalitet, god batteritid og aktiv støjreduktion, forlyder det fra Huawei. Det er muligt at slukke for den aktive støjreduktion, hvilket gøres ved at dobbelt-tappe på den venstre earbud.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

-”KirinA1-chippen gør det muligt at skabe effektiv støjreduktion ved at producere frekvenser, som neutraliserer og dæmper lyden fra omgivelserne. Derfor er det også muligt at høre musik i et støjende miljø med FreeBuds 3, uden at lyden bliver forstyrret, ligesom man selv kan justere og fjerne lyden helt fra omgivelserne, hvis man for eksempel skal arbejde,” siger RenKe, der er dansk landedirektør for Huawei Consumer Business Group i en pressemeddelelse.

De nye earbuds fra Huawei har fire timers playback med én times opladning. Oplader du med det medfølgende opladnings-etui på farten i en time, så har du til yderligere 20 timers playback.

Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Prisen for FreeBuds 3 er 1.399 kroner. De kommer i handlen i midten af november. Headsettet kommer i to farver, hvilket er sort og hvid.

Mere til historien

Huawei har også netop lanceret smartphonen Nova 5T, samt gjort klar til at sende deres smartwatch Huawei Watch GT 2 på markedet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer