Huawei FreeBuds 3 – headset med aktiv støjreduktion

Huawei har lanceret headsettet FreeBuds 3, som kommer med aktiv støjreduktion. Det er klar til julehandlen. Se prisen på Huawei FreeBuds 3 her.

Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)
Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)

Huawei har præsenteret et nyt headset med aktiv støjreduktion. Headsettet hedder FreeBuds 3. Det kommer til salg i midten af november.

FreeBuds 3 har imponerende lydkvalitet, god batteritid og aktiv støjreduktion, forlyder det fra Huawei. Det er muligt at slukke for den aktive støjreduktion, hvilket gøres ved at dobbelt-tappe på den venstre earbud.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

-”KirinA1-chippen gør det muligt at skabe effektiv støjreduktion ved at producere frekvenser, som neutraliserer og dæmper lyden fra omgivelserne. Derfor er det også muligt at høre musik i et støjende miljø med FreeBuds 3, uden at lyden bliver forstyrret, ligesom man selv kan justere og fjerne lyden helt fra omgivelserne, hvis man for eksempel skal arbejde,” siger RenKe, der er dansk landedirektør for Huawei Consumer Business Group i en pressemeddelelse.

De nye earbuds fra Huawei har fire timers playback med én times opladning. Oplader du med det medfølgende opladnings-etui på farten i en time, så har du til yderligere 20 timers playback.

Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Prisen for FreeBuds 3 er 1.399 kroner. De kommer i handlen i midten af november. Headsettet kommer i to farver, hvilket er sort og hvid.

Mere til historien

Huawei har også netop lanceret smartphonen Nova 5T, samt gjort klar til at sende deres smartwatch Huawei Watch GT 2 på markedet.

Apple har opdateret AirPods Pro med USB-C

Det er ikke kun iPhone 15-serien, som har fået USB-C-stik, det har opladeæsken til en opdateret AirPods Pro variant også.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Doro nedbryder skellet mellem headset og høreapparat

Folk med høreproblemer får en ny mulighed med Doros nye, banebrydende headset.

(mere…)
WOW! Jeg burde have dette headset

Mit favoritheadset Beoplay EX fås nu i en vildt flot Ferrari-udgave.

(mere…)
Jabra Elite 10 og Elite 8 Active – sådan er de

FØRSTE INDTRYK: Lyden er god og støjreduktionen i Jabra Elite 10 verdensklasse effektiv. Jeg har prøvet Jabras nye headsets.

(mere…)
Er billige ’AirPods’ pengene værd? Test af EarBuds 2.0

Jeg har prøvet en billigere ’AirPods’-version. Hvor gode er kopierne egentlig? Her er mine oplevelser med EarBuds 2.0.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram