Huawei FreeBuds 3 – headset med aktiv støjreduktion

Huawei har lanceret headsettet FreeBuds 3, som kommer med aktiv støjreduktion. Det er klar til julehandlen. Se prisen på Huawei FreeBuds 3 her.

Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)
Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)

Huawei har præsenteret et nyt headset med aktiv støjreduktion. Headsettet hedder FreeBuds 3. Det kommer til salg i midten af november.

FreeBuds 3 har imponerende lydkvalitet, god batteritid og aktiv støjreduktion, forlyder det fra Huawei. Det er muligt at slukke for den aktive støjreduktion, hvilket gøres ved at dobbelt-tappe på den venstre earbud.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

-”KirinA1-chippen gør det muligt at skabe effektiv støjreduktion ved at producere frekvenser, som neutraliserer og dæmper lyden fra omgivelserne. Derfor er det også muligt at høre musik i et støjende miljø med FreeBuds 3, uden at lyden bliver forstyrret, ligesom man selv kan justere og fjerne lyden helt fra omgivelserne, hvis man for eksempel skal arbejde,” siger RenKe, der er dansk landedirektør for Huawei Consumer Business Group i en pressemeddelelse.

De nye earbuds fra Huawei har fire timers playback med én times opladning. Oplader du med det medfølgende opladnings-etui på farten i en time, så har du til yderligere 20 timers playback.

Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Prisen for FreeBuds 3 er 1.399 kroner. De kommer i handlen i midten af november. Headsettet kommer i to farver, hvilket er sort og hvid.

Mere til historien

Huawei har også netop lanceret smartphonen Nova 5T, samt gjort klar til at sende deres smartwatch Huawei Watch GT 2 på markedet.

Skal droppe Huawei-udstyr i fibernet

TDC Net må ikke længere anvende Huawei-udstyr i deres fibernet.

(mere…)
Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
Jabra Elite 4 test | okay støjreduktion

TEST: Støjreduktionen fungerer, men imponerer ikke. Lydkvaliteten og prisen er god.

(mere…)
Nothing har lanceret Nothing Ear 2

Nothing har lanceret deres nyeste headset, som hedder Nothing Ear 2. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
B&O tager ny runde med headset

B&O bevarer mystikken og holder kortene tæt ind til kroppen i ny version af kritikerrost headset.

(mere…)
Apple klar med en masse nyt tilbehør

KORT NYT: Apple har sendt en masse nyt tilbehør på markedet til både iPhone, Apple Watch og AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram