Huawei FreeBuds 3 – headset med aktiv støjreduktion

Huawei har lanceret headsettet FreeBuds 3, som kommer med aktiv støjreduktion. Det er klar til julehandlen. Se prisen på Huawei FreeBuds 3 her.

Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)
Huawei FreeBuds 3 (Foto: Huawei)

Huawei har præsenteret et nyt headset med aktiv støjreduktion. Headsettet hedder FreeBuds 3. Det kommer til salg i midten af november.

FreeBuds 3 har imponerende lydkvalitet, god batteritid og aktiv støjreduktion, forlyder det fra Huawei. Det er muligt at slukke for den aktive støjreduktion, hvilket gøres ved at dobbelt-tappe på den venstre earbud.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

-”KirinA1-chippen gør det muligt at skabe effektiv støjreduktion ved at producere frekvenser, som neutraliserer og dæmper lyden fra omgivelserne. Derfor er det også muligt at høre musik i et støjende miljø med FreeBuds 3, uden at lyden bliver forstyrret, ligesom man selv kan justere og fjerne lyden helt fra omgivelserne, hvis man for eksempel skal arbejde,” siger RenKe, der er dansk landedirektør for Huawei Consumer Business Group i en pressemeddelelse.

De nye earbuds fra Huawei har fire timers playback med én times opladning. Oplader du med det medfølgende opladnings-etui på farten i en time, så har du til yderligere 20 timers playback.

Huawei har rundet kæmpe milepæl i salget

Prisen for FreeBuds 3 er 1.399 kroner. De kommer i handlen i midten af november. Headsettet kommer i to farver, hvilket er sort og hvid.

Mere til historien

Huawei har også netop lanceret smartphonen Nova 5T, samt gjort klar til at sende deres smartwatch Huawei Watch GT 2 på markedet.

Mød Galaxy Buds2 Pro - Samsung optimerer på superheadset

Samsung Galaxy Buds2 er blevet mindre og den aktive støjreduktion er forbedret.

(mere…)
Bagagekaos booster salget af trackingdims til iPhone

Salget af AirTag, der kan bruges til at finde en forsvundet feriekuffert, er eksploderet hen over sommeren.

(mere…)
Xiaodu Du Smart Buds PRO test | simultantolkning direkte i dine ører

TEST: Xiaodu fokuserer lige så meget på at registrere lyd og oversætte som på at afspille lyd. Læs testen af det billige Du Smart Buds Pro headset.

(mere…)
Husk disse gadgets på ferien

GUIDE: Ferie, Ferie, Ferie! Husk at pakke powerbanks, kabler og covers. Se hvilke gadgets der er uvurderlige på ferien.

(mere…)
SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram