Huawei Watch GT 2 lanceret – pris og tilgængelighed

3

Huawei har udover Mate 30-serien lanceret et nyt smartwatch. Vi ser nærmere på Huawei Watch GT 2 – nye funktioner og længere batteritid. Se priserne her.

Huawei Watch GT 2 de fire forskellige varianter (Foto: Huawei)
Huawei Watch GT 2 de fire forskellige varianter (Foto: Huawei)

Huawei har, helt som rygterne forudsagde, præsenteret et nyt smartwatch i forbindelse med lanceringen af deres nye Mate 30-serie.

Her er Huawei Mate 30 Pro og Mate 30

I forhold til den seneste generation af Huawei Watch så byder Watch GT 2 på en række forbedringer og nye funktioner. Og fokus er på alt fra træning til søvn.

Huawei Watch GT 2 kommer i to modeller, hvor begge modeller kommer i to forskellige varianter. Der er tale om et 46mm Classic, 46mm Sport og 42mm Classic, samt et 42mm Elegant.

Du får med Huawei Watch GT 2 mulighed for at gøre det nemmere for dig selv at leve sundt og ”passe på dig selv”. Det gør du blandt andet via funktionen TruSleep 2.0, hvor kunstig intelligens bruges til at identificere søvnproblemer.

Uret kommer også med forslag til, hvordan du kan forbedre din søvnkvalitet.

Watch GT 2 holder øje med din hjerterytme og kommer med en advarsel, hvis den er over 100 bpm eller under 50 bpm, da det kan være tegn på hjerteproblemer.

Huawei har sat en Kirin A1-chip i Watch GT 2, hvilket er med til at sikre et lavt strømforbrug. Ifølge Huawei vil 46mm-modellerne med hjertemonitorering have nok batteri til 30 minutters ugentligt Bluetooth-opkald, 30 minutters ugentligt musikafspilning, 90 minutters ugentlig træning og brug af sleep mode om natten sikrer op mod to ugers batteritid. Sådan lyder det fra Huawei i pressemeddelelsen.

Huawei: Disse telefoner får EMUI 10 først

De to 46mm varianter giver mulighed for, at brugeren kan foretage opkald via Bluetooth. Dog kun i en afstand på 150 meter fra smartphonen, som det er forbundet til.

Huawei Watch GT 2 specifikationer

Huawei Watch GT 2 (Foto: Huawei)
Huawei Watch GT 2 (Foto: Huawei)
 • 1,39 tommer AMOLED HD-skærm med 454×454 pixels opløsning, 326ppi (46mm)
 • 1,2 tommer AMOLED HD-skærm med 390×390 pixels opløsning, 326ppi (42mm)
 • 4 GB RAM, 32 MB hukommelse (46mm)
 • 4 GB RAM, 16 MB hukommelse (42mm)
 • Kirin A1-chip
 • Bluetooth 5.1
 • GPS og optiske pulssensorer
 • 5ATM-kassificering (50 meters dybde i op til 10 minutter ad gangen)
 • Vægt: 41 gram (46mm modellen), 29 gram (42mm modellen) uden rem
 • Batteri: 455mAh (46mm), 215mAh (42mm)
 • Sensorer: GLONASS, Accelerometer, Gyroscope, Magnetometer, Heart rate sensor, Ambient Light sensor, Air Pressure, Capacitive

Pris og tilgængelighed

Huawei Watch GT 2 kommer til salg i Danmark hos blandt andet Bilka, Elgiganten, Power, Telia og YouSee.

Pris og salgsstart afhænger af hvilken model man ønsker. De første modeller, der lander i handlen, er 46mm modellerne Sport og Classic, som har en vejledende pris på 1.999 kroner og rammer butikkerne i slutningen af oktober.

42mm Classic og 42mm Elegant kommer i handlen inden jul. Classic-modellen lander først og er klar til salg i starten af november til en pris på 1.799 kroner, mens modellen Elegant først er klar i starten af december til 2.299 kroner.

Mere til historien

Der findes mange forskellige smartwatches på markedet, men Huaweis smartwatches har tidligere generelt klaret sig ganske godt. Det er derfor spændende om det nye også klarer sig godt.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer