Huawei på vej med nyt smartwatch – Watch GT 2

Skal man tro rygtebørsen, så ser det ud til, at vi skal forvente et nyt smartwatch fra Huawei. Billeder og specifikationer på Huawei Watch GT 2 er lækket.

Huawei Watch GT 2 lækket af Roland Quandt (Kilde: wmpoweruser.com)
Huawei Watch GT 2 lækket af Roland Quandt (Kilde: wmpoweruser.com)

Twitter-brugen Roland Quandt er kendt for at afsløre diverse nye produkter, og nu ser det ud til, at han gør det endnu engang. Roland Quandt har lækket billeder og specifikationer på det, som ventes at være et nyt smartwatch fra Huawei. Det skriver Wmpoweruser.com.

Skal man tro oplysningerne vil uret få navnet Huawei Watch GT 2. Og det ser ud til, at skærmen bliver større, hvilket dog ikke er det samme, som selve ur-kassen bliver større. Derimod ventes det, at kanterne omkring skærmen er blevet mindre.

Huawei P30 Pro får måske to nye farver

Batteriet er også større end på forgængeren. Ifølge oplysningerne er det på 445 mAh i Watch GT 2, hvor forgængerens er på 420 mAh.

Det virker også til, at Huawei Watch GT 2 vil kunne klare taleopkald direkte fra uret, da det kommer med indbygget mikrofon og højttaler.

Uret kommer formentlig i to forskellige varianter, hvor den ene er en klassisk med brun læderrem og den anden er en mere ”sporty” udgave.

Det er uvist, om Huawei vil annoncere Watch GT 2 til IFA-messen eller ved det kommende Huawei event, hvor de afslører Mate 30-serien.

Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro lanceres medio september

Det er uvist, hvornår Huawei Watch GT 2 vil komme i handlen, samt hvad prisen vil være. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Den kommende Mate 30 Pro er også afsløret på en reklameplakat, hvilket du kan se her.

Galaxy Watch5-serien har lang strømtid og forbedret holdbarhed

Samsung Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro skal ikke oplades hele tiden. Samsung har også fokuseret på holdbarheden.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får større skærm

RYGTE: Det kommende Apple Watch Series 8 vil få en skærm, der er 12 procent større end skærmen på Apple Watch Series 7.

(mere…)
Apple Watch 8 kan måle om du har feber

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at det kommende Apple Watch Series 8 vil få et indbygget termometer.

(mere…)
TicWatch Pro 3 Ultra GPS test | Et hårdført smartwatch til de aktive

TEST: Når man bruger ord som "pro" og "ultra" i et produktnavn, stiger forventningerne. Kan Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra GPS leve op til sit navn?

(mere…)
Udgår Apple Watch Series 3?

Apple har fremvist smugkig på kommende softwareopdateringer – og Apple Watch Series 3 understøtter ikke watchOS 9. Derfor spekuleres der i om Series 3 udgår.

(mere…)
Smartwatchmarkedet ledes fortsat af Apple Watch

Apple er fortsat markedsleder på smartwatch-markedet, men ikke når det gælder ”premium” smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram