Huawei på vej med nyt smartwatch – Watch GT 2

Skal man tro rygtebørsen, så ser det ud til, at vi skal forvente et nyt smartwatch fra Huawei. Billeder og specifikationer på Huawei Watch GT 2 er lækket.

Huawei Watch GT 2 lækket af Roland Quandt (Kilde: wmpoweruser.com)
Huawei Watch GT 2 lækket af Roland Quandt (Kilde: wmpoweruser.com)

Twitter-brugen Roland Quandt er kendt for at afsløre diverse nye produkter, og nu ser det ud til, at han gør det endnu engang. Roland Quandt har lækket billeder og specifikationer på det, som ventes at være et nyt smartwatch fra Huawei. Det skriver Wmpoweruser.com.

Skal man tro oplysningerne vil uret få navnet Huawei Watch GT 2. Og det ser ud til, at skærmen bliver større, hvilket dog ikke er det samme, som selve ur-kassen bliver større. Derimod ventes det, at kanterne omkring skærmen er blevet mindre.

Huawei P30 Pro får måske to nye farver

Batteriet er også større end på forgængeren. Ifølge oplysningerne er det på 445 mAh i Watch GT 2, hvor forgængerens er på 420 mAh.

Det virker også til, at Huawei Watch GT 2 vil kunne klare taleopkald direkte fra uret, da det kommer med indbygget mikrofon og højttaler.

Uret kommer formentlig i to forskellige varianter, hvor den ene er en klassisk med brun læderrem og den anden er en mere ”sporty” udgave.

Det er uvist, om Huawei vil annoncere Watch GT 2 til IFA-messen eller ved det kommende Huawei event, hvor de afslører Mate 30-serien.

Huawei Mate 30 og Mate 30 Pro lanceres medio september

Det er uvist, hvornår Huawei Watch GT 2 vil komme i handlen, samt hvad prisen vil være. MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Den kommende Mate 30 Pro er også afsløret på en reklameplakat, hvilket du kan se her.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Mistanke: Huawei etablerer chipfabrikker med statsstøtte

Brancheorganisation mener, at den blacklistede kinesiske mobil- og teknologigigant Huawei omgår amerikanske sanktioner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram