VerveBuds 500 – ny prisbillig AirPods konkurrent

Motorla er klar med deres bud på en konkurrent til de populære AirPods fra Apple. Læs mere om det prisvenlige Motorola VerveBuds 500 headset.

Motorola VerveBuds 500
Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)

Motorola er klar med et nyt headset; VerveBuds 500. Kort sagt minder det ved første øjekast en del om Apples AirPods. Men det er også svært at lave et trådløst in-ear headset uden det minder om noget vi har set før.

AirPods 3 lander i slutningen af året

Der er omkring 9 timers batteri ved afspilning af musik. Derudover kommer headsettet med HD-audio kvalitet og CrystalTalk noice-canceling technology.

Headsettet kan, hvis brugeren downloader Hubble Connect for Verve Life appen, vise på hvilken lokation headsettet senest har været anvendt. Dette kan være en hjælp, til at finde headsettet igen, hvis man har tabt det.

VerveBuds 500 integrerer med stemmeassistenten Amazon Alexa. Motorola skriver på deres hjemmeside, at headsettet desuden virker med Siri og Google Assistant.

Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)
Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)

VerveBuds 500 kommer i farven sort. Det er muligt at købe VerveBuds 500 hos Elgiganten, Telia, Call Me, ProShop, Wupti og ATEA.

Den vejledende pris er 749 kroner.

Du kan netop nu få et gratis sæt VerveBuds med i købet, hvis du forudbestiller Motorola One Vision hos Elgiganten, Telia, Call Me, ProShop og Wupti.

Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)
Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)

Motorola One Vision – måske den vildeste i mellemklassen

Du kan desuden se nærmere på Motorola One Vision i vores videoindslag, hvor vi går tæt på den nye spændende smartphone fra Motorola.

Motorola One Vision | Første kig

Mere til historien

Der florerer rygter om, at Motorola vil følge i fodsporerne på Huawei og Samsung og lancere en foldbar smartphone. Præcis hvornår er dog uvist, men forventningerne er store og der snakkes om, at det måske bliver den vildeste foldbare smartphone.

Se lækket promotionvideo med Motorola Razr Ultra

Den kommende foldbare smartphone fra Motorola er nu lækket helt i en ny promotionvideo. Se den her.

(mere…)
Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
Motorola lancerer nye Razr-modeller i juni

Der har længe været rygter om, at Motorola var på vej med nye foldbare smartphones. Nu bekræftes juni som måneden for præsentationen.

(mere…)
Stil og power i én enhed: Oplev Motorola Edge 40 Pro - anmeldelse

VIDEO: Pålidelig telefon med lynhurtig opladning. Med Motorola Edge 40 Pro siger du farvel til bekymringerne om batterilevetid.

(mere…)
Motorola Razr 40 lækket på nye billeder

GALLERI: En ny række billeder er netop afsløret af den kommende Motorola Razr 40. Du kan se billederne her, der viser skærme og farver.

(mere…)
Motorola Moto G73 test | Lavpris mobil gjort rigtigt

TEST: Motorola mestrer at lave telefoner til lave priser, men rammer de rigtigt med Motorola Moto G73? Jeg har undersøgt det nærmere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram