VerveBuds 500 – ny prisbillig AirPods konkurrent

6

Motorla er klar med deres bud på en konkurrent til de populære AirPods fra Apple. Læs mere om det prisvenlige Motorola VerveBuds 500 headset.

Motorola VerveBuds 500
Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)

Motorola er klar med et nyt headset; VerveBuds 500. Kort sagt minder det ved første øjekast en del om Apples AirPods. Men det er også svært at lave et trådløst in-ear headset uden det minder om noget vi har set før.

AirPods 3 lander i slutningen af året

Der er omkring 9 timers batteri ved afspilning af musik. Derudover kommer headsettet med HD-audio kvalitet og CrystalTalk noice-canceling technology.

Headsettet kan, hvis brugeren downloader Hubble Connect for Verve Life appen, vise på hvilken lokation headsettet senest har været anvendt. Dette kan være en hjælp, til at finde headsettet igen, hvis man har tabt det.

VerveBuds 500 integrerer med stemmeassistenten Amazon Alexa. Motorola skriver på deres hjemmeside, at headsettet desuden virker med Siri og Google Assistant.

Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)
Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)

VerveBuds 500 kommer i farven sort. Det er muligt at købe VerveBuds 500 hos Elgiganten, Telia, Call Me, ProShop, Wupti og ATEA.

Den vejledende pris er 749 kroner.

Du kan netop nu få et gratis sæt VerveBuds med i købet, hvis du forudbestiller Motorola One Vision hos Elgiganten, Telia, Call Me, ProShop og Wupti.

Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)
Motorola VerveBuds 500 (Foto: Motorola)

Motorola One Vision – måske den vildeste i mellemklassen

Du kan desuden se nærmere på Motorola One Vision i vores videoindslag, hvor vi går tæt på den nye spændende smartphone fra Motorola.

Motorola One Vision | Første kig

Mere til historien

Der florerer rygter om, at Motorola vil følge i fodsporerne på Huawei og Samsung og lancere en foldbar smartphone. Præcis hvornår er dog uvist, men forventningerne er store og der snakkes om, at det måske bliver den vildeste foldbare smartphone.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer