AirPods 3 lander i slutningen af året

10

RYGTE: En helt ny udgave af AirPods med nye funktioner vil komme inden udgangen af året.

Apple har for kort tiden siden sendt anden generation af AirPods i handlen. Senere på året følger en helt ny udgave – tredje generation, forlyder det fra Digitimes.

Angiveligt vil AirPods (3rd generation) komme med støjreduktion. Denne funktion var allerede rygtet til anden generation, men fandt ikke vej til headsettet.

Som jeg påviste i min anmeldelse af AirPods 2019, så er hverken samtale- eller musiklyd blevet forbedret fra den første udgave. Støjreduktion er i høj grad velkommen i AirPods.

På markedet findes flere headsets med såkaldt ”Active noise-cancelling (ANC)”. Her i blandt Bose QC35 2 og Sony WH-1000XM2. Om det præcist er en tilsvarende funktion Apple arbejder med, vides ikke.

Støjreduktion forbruger, ifølge industrikilderne som Digitimes omtaler, mere strøm sammenlignet med et headset uden støjreduktion. Det bliver interessant, hvordan Apple eventuelt vil takle denne opgave.

AirPods leverer en gennemsnitlig god lyd i næsten alle situationer. De er ikke dårlige til musik eller samtaler, men heller ikke de bedste på markedet. AirPods kan betragtes som det sikre køb.

Selvom der findes bedre headsets på markedet, så har Apple godt fat i kategorien ”true wireless headsets”. I fjerde kvartal 2018 stod AirPods for 60 procent af salget på verdensplan. Det svarer til 7,5 millioner headsets, fortæller Counterpoint Research.

På andenpladsen ligger Jabra, hvor det største hit er headsettet Jabra Elite Active 65t. Jabra her senest sendt en opdateret version på markedet kaldet Evolve 65t.

Tag et kig på denne video, hvor du kan høre forskellen på Jabras headset og AirPods.

ANMELDELSEJabra Elite Active 65t er endnu en vinder

Holder rygterne om endnu en AirPods-udgave stik, så vil de sandsynligvis nå i butikkerne tids nok til julehandlen.

Sådan lyder AirPods 2019

Mere til historien

Analytikere forventer, at Apple i 2019 vil sælge 50 millioner AirPods.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer