AirPods sælger bedst af alle true wireless headsets

172

KORT NYT: Selvom AirPods har et omdiskuteret design, så er AirPods stadig det bedst sælgende in-ear headset i true wireless-kategorien.

AirPods (2rd gen, 2019)
AirPods, 2rd gen, 2019, (Foto: Apple)

Da de første AirPods blev vist frem under iPhone 7 eventen i 2016, så fik de ikke meget ros for designet. Der er dog noget der tyder på, at Apple alligevel har ramt markedet ret godt.

AirPods er næsten umulige at reparere

Ifølge Engadget så er Apples AirPods stadig, den høretelefon der sælger bedst inden for kategorien af “true wireless headsets”.

Apples AirPods stod nemlig for 60 procent af markedssalget i Q4 2018. Det er anslået, at der blev solgt 12,5 millioner i alt, hvor AirPods stod for over halvdelen.

Det danske Jabra er også med i feltet. Jabra har nemlig lagt sig på en andenplads. Det er Jabra Elite Active 65t, der skulle stå for dette, ifølge Counterpointreseach. Active 65t er storebroderen til det oprindelige produkt Jabra Elite 65t. På MereMobil.dk har vi tidligere i en anmeldelse konkluderet, at 65t-produkterne lyder bedre ved musik, end AirPods. Desuden har Jabra et bedre produkt, når det kommer til støjreduktion ved samtaler.

Du kan her læse vores anmeldelse af Jabra Elite 65t.

VIDEO: Sådan lyder Jabra i forhold til Apples AirPods

Apples markedsandel er størst i USA, hvilket nok ikke er en stor overraskelse, da hovedsædet befinder sig der.

AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

I Europa er salget af AirPods ikke ligeså godt, og danske Jabra er godt med her.

I Kina er salget heller ikke særligt stort og mærker som QCY og Honor er godt med her, hvis man skal tro Counterpointreseach.

Mere til historien

Apple lancerede en opdateret version af AirPods tilbage i marts. De nye AirPods understøtter trådløs opladning i etuiet, samt mulighed for at sige “Hey Siri”, og aktivere Siri håndfrit.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
172 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer