AirPods er næsten umulige at reparere

Apples nye headset får hug af iFixit, der oplyser at det nærmest er umuligt at reparere, hvis det går i stykker.

AirPods 2rd gen 2019
AirPods 2 - 2019 udgave (Foto: Apple)

Apples nyeste version af det trådløse headset AirPods er i butikkerne nu. Det har derfor været under luppen hos reparationseksperterne ved iFixit.

AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

Der er ikke meget godt at sige. iFixit nærmest ”slagter” det nye headset og ender med, at give dem scoren 0 ud af 10. Årsagen til dette er, at headsettet er umuligt at reparere.

Holdet hos iFixit har stor erfaring i at åbne og reparere produkter. Der var da også behov for den store erfaring for at få åbnet op til AirPods og oplade-etuiet.

Faktisk er det nærmest umuligt at få det åbnet uden at ødelægge produkterne. Stort set alle dele er limet på indersiden. Så det krævede varmepuder eller varmepistoler for at få åbnet og skilt de forskellige komponenter fra hinanden.

iFixit har filmet processen, hvilket gør du kan se, hvor svært det altså er at få skilt delene ad. Dette finder du på iFixit's hjemmeside.

De konkluderer, at AirPods er ”skuffende tilgængelige". Produktet er nærmest til at smide ud, hvis du eksempelvis oplever batteriet, går i stykker.

Det forlyder i øvrigt på rygtebørsen, at Apple i 2020 vil lancere nogle helt redesignede AirPods. Apple har dog ikke bekræftet dette.

Apple vil redesigne AirPods komplet til 2020

Konkurrenten til Apples AirPods er Galaxy Buds fra Samsung. De klarede sig bedre hos iFixit, hvor de endte på en score på 6 ud af 10.

Så kom Samsungs konkurrent til AirPods

Mere til historien

Scoren hos iFixit går ikke ud på, hvor godt et produkt er, men derimod hvor svære de er at reparere.

Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Det bedste kontorheadset til samtaler – Jabra vs. Poly

TEST: Her er de bedste kontorheadsets med støjreduktion ved telefonsamtaler. Jeg har Jabra Evolve2 Flex mod Poly Voyager 4320.

(mere…)
iOS 16.5 er klar til download

Apple har netop frigivet iOS 16.5 opdateringen, som kommer med en række nyheder. Du kan downloade opdateringen nu.

(mere…)
iPhone 15 Pro bliver vildere – og dyrere

Apple forventes at lancere iPhone 15-serien til efteråret med endnu større forskelle mellem iPhone 15 og iPhone 15 Pro-modellerne i år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram