AirPods er næsten umulige at reparere

12

Apples nye headset får hug af iFixit, der oplyser at det nærmest er umuligt at reparere, hvis det går i stykker.

AirPods 2rd gen 2019
AirPods 2 – 2019 udgave (Foto: Apple)

Apples nyeste version af det trådløse headset AirPods er i butikkerne nu. Det har derfor været under luppen hos reparationseksperterne ved iFixit.

AirPods fås nu med trådløs opladning og Siri

Der er ikke meget godt at sige. iFixit nærmest ”slagter” det nye headset og ender med, at give dem scoren 0 ud af 10. Årsagen til dette er, at headsettet er umuligt at reparere.

Holdet hos iFixit har stor erfaring i at åbne og reparere produkter. Der var da også behov for den store erfaring for at få åbnet op til AirPods og oplade-etuiet.

Faktisk er det nærmest umuligt at få det åbnet uden at ødelægge produkterne. Stort set alle dele er limet på indersiden. Så det krævede varmepuder eller varmepistoler for at få åbnet og skilt de forskellige komponenter fra hinanden.

iFixit har filmet processen, hvilket gør du kan se, hvor svært det altså er at få skilt delene ad. Dette finder du på iFixit’s hjemmeside.

De konkluderer, at AirPods er ”skuffende tilgængelige”. Produktet er nærmest til at smide ud, hvis du eksempelvis oplever batteriet, går i stykker.

Det forlyder i øvrigt på rygtebørsen, at Apple i 2020 vil lancere nogle helt redesignede AirPods. Apple har dog ikke bekræftet dette.

Apple vil redesigne AirPods komplet til 2020

Konkurrenten til Apples AirPods er Galaxy Buds fra Samsung. De klarede sig bedre hos iFixit, hvor de endte på en score på 6 ud af 10.

Så kom Samsungs konkurrent til AirPods

Mere til historien

Scoren hos iFixit går ikke ud på, hvor godt et produkt er, men derimod hvor svære de er at reparere.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer