Dette Wi-Fi system er fantastisk!

1

VIDEO: Slut med dårligt trådløst internet! Her er det mest fantastiske Wi-Fi internet-system, som jeg hidtil har testet.

Videoen præsenteres i samarbejde med Samlino.dk, en gratis sammenligningstjeneste som giver dig mulighed for at sammenligne teleudbydere og spare penge på mobilabonnementer%%%%internet på adressen%%%% på 1 minut.

MESH. De fire bogstaver dækker over en moderne udgave af det vi i gamle dage kendte som en ”Wi-Fi Extender”. I dag er Wi-Fi Extendere ikke længere det du skal bruge, hvis du enten vil forlænge rækkevidden fra dit trådløse netværk eller skabe bedre dækning.

For at få hurtigere og mere stabilt Wi-Fi samt bedre dækning overalt i boligen, skal du bruge et Mesh-baseret Wi-Fi system.

Kort fortalt består et Mesh-system af to eller flere enheder, som ”taler” sammen. De sørger for, at fordele det trådløse internet uden signalerne forstyrrer hinanden. Enhederne skifter selv Wi-Fi kanaler, hvis der er forstyrrelser og det bedste er, at din smartphone og andre trådløse enheder, altid bliver forbundet til enheden med det bedste signal.

Jeg har gennem noget tid testet systemer fra Linksys, Strong, Nest, Netgear og TP-Link. Ingen af systemerne er dårlige. Nogle er bare bedre end andre.

Eksempelvis er Strong totalt plug-and-play; sæt stikkene i og tænd, så har du Wi-Fi. Google Nest Wifi sættes let op og kommer tilmed med en indbygget smarthøjttaler, så du kan tale til i enhederne. Derimod kommer TP-Link med den bedste sikkerhedsplatform og firewall, der ikke skal betales abonnement til.

Netgear har aktuelt det bedste system

Nu har jeg haft Netgears nyeste system forbi. Netgear Orbi RBK852 er navnet. Det er et Wi-Fi 6 system, så du her får et fremtidssikret system, der også fungerer med tidligere Wi-Fi teknologier.

I forhold til alle andre systemer, inklusive Netgears andre modeller, jeg har haft igennem, er Orbi RBK852 den ultimative vinder. Blot to enheder skaber her bedre dækning, end hvad tre enheder i konkurrerende systemer kan levere. Orbi RBK852 leverer desuden hurtigere hastigheder og kortere svartider end alle de øvrige testede systemer.

Prisen på 6.000 kroner vil nok skræmme en del, men tro mig, det er ALLE pengene værd. Det er systemet til dig, der vil have et Wi-Fi system der bare fungerer, med høj hastighed og god dækning.

Er du mere til et billigere system, der mest er rettet mod den jævne og måske knapt så kritiske internetbruger, skal du se efter Google Nest Wifi.

GUIDE: Sådan løser du problemer med dårligt internet i boligen

Mere til historien

Har du en garage eller et værksted som du gerne vil forlænge internetforbindelsen over til, så kan du prøve at se på denne udendørs Wi-Fi enhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer