Dette Wi-Fi system er fantastisk!

VIDEO: Slut med dårligt trådløst internet! Her er det mest fantastiske Wi-Fi internet-system, som jeg hidtil har testet.

MESH. De fire bogstaver dækker over en moderne udgave af det vi i gamle dage kendte som en ”Wi-Fi Extender”. I dag er Wi-Fi Extendere ikke længere det du skal bruge, hvis du enten vil forlænge rækkevidden fra dit trådløse netværk eller skabe bedre dækning.

For at få hurtigere og mere stabilt Wi-Fi samt bedre dækning overalt i boligen, skal du bruge et Mesh-baseret Wi-Fi system.

Kort fortalt består et Mesh-system af to eller flere enheder, som ”taler” sammen. De sørger for, at fordele det trådløse internet uden signalerne forstyrrer hinanden. Enhederne skifter selv Wi-Fi kanaler, hvis der er forstyrrelser og det bedste er, at din smartphone og andre trådløse enheder, altid bliver forbundet til enheden med det bedste signal.

Jeg har gennem noget tid testet systemer fra Linksys, Strong, Nest, Netgear og TP-Link. Ingen af systemerne er dårlige. Nogle er bare bedre end andre.

Eksempelvis er Strong totalt plug-and-play; sæt stikkene i og tænd, så har du Wi-Fi. Google Nest Wifi sættes let op og kommer tilmed med en indbygget smarthøjttaler, så du kan tale til i enhederne. Derimod kommer TP-Link med den bedste sikkerhedsplatform og firewall, der ikke skal betales abonnement til.

Netgear har aktuelt det bedste system

Nu har jeg haft Netgears nyeste system forbi. Netgear Orbi RBK852 er navnet. Det er et Wi-Fi 6 system, så du her får et fremtidssikret system, der også fungerer med tidligere Wi-Fi teknologier.

I forhold til alle andre systemer, inklusive Netgears andre modeller, jeg har haft igennem, er Orbi RBK852 den ultimative vinder. Blot to enheder skaber her bedre dækning, end hvad tre enheder i konkurrerende systemer kan levere. Orbi RBK852 leverer desuden hurtigere hastigheder og kortere svartider end alle de øvrige testede systemer.

Prisen på 6.000 kroner vil nok skræmme en del, men tro mig, det er ALLE pengene værd. Det er systemet til dig, der vil have et Wi-Fi system der bare fungerer, med høj hastighed og god dækning.

Er du mere til et billigere system, der mest er rettet mod den jævne og måske knapt så kritiske internetbruger, skal du se efter Google Nest Wifi.

GUIDE: Sådan løser du problemer med dårligt internet i boligen

Mere til historien

Har du en garage eller et værksted som du gerne vil forlænge internetforbindelsen over til, så kan du prøve at se på denne udendørs Wi-Fi enhed.

M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
Xiaomi 14 test | Fejler på vigtige punkter

TEST: Overvejer du at købe Xiaomi 14, skal du først læse min Xiaomi 14 test, så du er oplyst om fordele og ulemper.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Nyt Wi-Fi 7 system er på vej i butikkerne

Den nyeste trådløs teknologi, WiFi 7, bliver tilgængelig i et nyt Orbi-system fra Netgear.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram