Dette Wi-Fi system er fantastisk!

VIDEO: Slut med dårligt trådløst internet! Her er det mest fantastiske Wi-Fi internet-system, som jeg hidtil har testet.

MESH. De fire bogstaver dækker over en moderne udgave af det vi i gamle dage kendte som en ”Wi-Fi Extender”. I dag er Wi-Fi Extendere ikke længere det du skal bruge, hvis du enten vil forlænge rækkevidden fra dit trådløse netværk eller skabe bedre dækning.

For at få hurtigere og mere stabilt Wi-Fi samt bedre dækning overalt i boligen, skal du bruge et Mesh-baseret Wi-Fi system.

Kort fortalt består et Mesh-system af to eller flere enheder, som ”taler” sammen. De sørger for, at fordele det trådløse internet uden signalerne forstyrrer hinanden. Enhederne skifter selv Wi-Fi kanaler, hvis der er forstyrrelser og det bedste er, at din smartphone og andre trådløse enheder, altid bliver forbundet til enheden med det bedste signal.

Jeg har gennem noget tid testet systemer fra Linksys, Strong, Nest, Netgear og TP-Link. Ingen af systemerne er dårlige. Nogle er bare bedre end andre.

Eksempelvis er Strong totalt plug-and-play; sæt stikkene i og tænd, så har du Wi-Fi. Google Nest Wifi sættes let op og kommer tilmed med en indbygget smarthøjttaler, så du kan tale til i enhederne. Derimod kommer TP-Link med den bedste sikkerhedsplatform og firewall, der ikke skal betales abonnement til.

Netgear har aktuelt det bedste system

Nu har jeg haft Netgears nyeste system forbi. Netgear Orbi RBK852 er navnet. Det er et Wi-Fi 6 system, så du her får et fremtidssikret system, der også fungerer med tidligere Wi-Fi teknologier.

I forhold til alle andre systemer, inklusive Netgears andre modeller, jeg har haft igennem, er Orbi RBK852 den ultimative vinder. Blot to enheder skaber her bedre dækning, end hvad tre enheder i konkurrerende systemer kan levere. Orbi RBK852 leverer desuden hurtigere hastigheder og kortere svartider end alle de øvrige testede systemer.

Prisen på 6.000 kroner vil nok skræmme en del, men tro mig, det er ALLE pengene værd. Det er systemet til dig, der vil have et Wi-Fi system der bare fungerer, med høj hastighed og god dækning.

Er du mere til et billigere system, der mest er rettet mod den jævne og måske knapt så kritiske internetbruger, skal du se efter Google Nest Wifi.

GUIDE: Sådan løser du problemer med dårligt internet i boligen

Mere til historien

Har du en garage eller et værksted som du gerne vil forlænge internetforbindelsen over til, så kan du prøve at se på denne udendørs Wi-Fi enhed.

Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
Nest WiFi Pro test | godt til de fleste

TEST: En enkel og pålidelig netværksløsning til Wi-Fi i de fleste boliger. Her er mine erfaringer med Nest WiFi Pro.

(mere…)
Beoplay Portal test | Headsettet til den voksne gamer

TEST: Fantastisk lyd og fedt design til den voksne gamer, som ikke gider pangfarvede gamerheadsets. Jeg har kigget og lyttet til Beosound Portal og jeg kan lide det.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram