Skal du have internet i haven?

VIDEO: Første kig på Netgear Orbi Outdoor. Jeg har prøvet Netgears udendørs accesspoint, der dækker hele haven med trådløst internet.

Vil du have internetdækning i haven? Se med her

Dækker 230 kvadratmeter udendørs

Har du nogensinde tænkt på, at internetdækningen fra dit Wi-Fi netværk er temmelig dårlig uden for boligen? I forårs- og sommermånederne er det skønt med god dækning, så du kan se Netflix på terrassen.

Jeg har netop hængt en Netgear Orbi, udendørsudgaven, op. Så nu er haven omkring terrassen dækket med internet. Tidligere var der stort set ingen forbindelse. Orbi Outdoor har forbedret hastigheden med en faktor 10. På trods af, at jeg har hængt den inde i et skur.

Ifølge specifikationerne kan du dække omkring 230 kvadratmeter med én Netgear Orbi Outdoor. Dette er dog vejledende og hænger sammen med hvor enheden placeres og hvordan forholdene er på grunden.

GUIDE: Sådan fixer du din dårlige Wi-Fi dækning i boligen

Sæt flere op udendørs

Netgear Orbi Outdoor
Eksempel på en stor Netgear Orbi Outdoor konfiguration (Foto: Netgear)

Ifølge Netgear er Orbi Outdoor modstandsdygtig overfor vand (IP56), så du kan altså sagtens hænge den udendørs – hvilket jo egentlig også er pointen. Satellitenheden kan fungere i et temperaturspænd fra minut 20 til plus 50 grader.

Appen giver mulighed for at bestemme, hvornår på døgnet udendørsenheden skal være aktiv. Du har også fuldt overblik over hvilke enheder, der er forbundet til Orbi..

Hvis du har en meget stor grund, kan du sætte flere udendørs-accesspoints op. Enhederne kører i et såkaldt Mesh-netværk, og henter dermed signaler fra de andre enheder. Derved dannes ét stort netværk med ét navn. Hver enhed kræver kun tilslutning af strøm.

Ifølge Netgear kan Orbi Outdoor fungere sammen med ”enhver router”. Du er altså ikke afhængig af at skulle have et Netgear Orbi-system i forvejen. Det skal siges, at jeg ikke har prøvet denne funktionalitet, men NetGear har en vejledning, der beskriver hvordan dette sættes op.

Du skal op med forholdsvis mange penge, hvis du vil have internet i haven. Orbi Outdoor ligger til omkring 2.500 kroner.

SE OGSÅ: Flere artikler om Wi-Fi til hjemmet


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Orbi Outdoor (RBS50Y) er en triband enhed. Enheder kan forbinde til Orbi med enten 2.4 eller 5 GHz.

Jeg er ret vild med Galaxy Z Fold4

VIDEO: Skærmfolden ses stadig, men billedet er enestående og foldkonceptet fedt og dyrt. Kom tæt på Galaxy Z Fold4.

(mere…)
MacBook Air (M2) vs. MacBook Air (M1) og Pro

VIDEO: Hvilken Macbook Air skal du købe? M1- eller M2-versionen? Her er mit bud.

(mere…)
Se dette før du køber MacBook Pro 13”, M2

VIDEO: Inden du køber MacBook Pro 13-tommer med M2-chip, så skal du se denne video.

(mere…)
Tæt på videokameraet i Sony Xperia 1 IV

VIDEO: Hvordan klarer videokameraet i Xperia 1 IV sig mod et DSL-kamera til over 30.000 kroner? Se med her.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram