Skal du have internet i haven?

VIDEO: Første kig på Netgear Orbi Outdoor. Jeg har prøvet Netgears udendørs accesspoint, der dækker hele haven med trådløst internet.

Vil du have internetdækning i haven? Se med her

Dækker 230 kvadratmeter udendørs

Har du nogensinde tænkt på, at internetdækningen fra dit Wi-Fi netværk er temmelig dårlig uden for boligen? I forårs- og sommermånederne er det skønt med god dækning, så du kan se Netflix på terrassen.

Jeg har netop hængt en Netgear Orbi, udendørsudgaven, op. Så nu er haven omkring terrassen dækket med internet. Tidligere var der stort set ingen forbindelse. Orbi Outdoor har forbedret hastigheden med en faktor 10. På trods af, at jeg har hængt den inde i et skur.

Ifølge specifikationerne kan du dække omkring 230 kvadratmeter med én Netgear Orbi Outdoor. Dette er dog vejledende og hænger sammen med hvor enheden placeres og hvordan forholdene er på grunden.

GUIDE: Sådan fixer du din dårlige Wi-Fi dækning i boligen

Sæt flere op udendørs

Netgear Orbi Outdoor
Eksempel på en stor Netgear Orbi Outdoor konfiguration (Foto: Netgear)

Ifølge Netgear er Orbi Outdoor modstandsdygtig overfor vand (IP56), så du kan altså sagtens hænge den udendørs – hvilket jo egentlig også er pointen. Satellitenheden kan fungere i et temperaturspænd fra minut 20 til plus 50 grader.

Appen giver mulighed for at bestemme, hvornår på døgnet udendørsenheden skal være aktiv. Du har også fuldt overblik over hvilke enheder, der er forbundet til Orbi..

Hvis du har en meget stor grund, kan du sætte flere udendørs-accesspoints op. Enhederne kører i et såkaldt Mesh-netværk, og henter dermed signaler fra de andre enheder. Derved dannes ét stort netværk med ét navn. Hver enhed kræver kun tilslutning af strøm.

Ifølge Netgear kan Orbi Outdoor fungere sammen med ”enhver router”. Du er altså ikke afhængig af at skulle have et Netgear Orbi-system i forvejen. Det skal siges, at jeg ikke har prøvet denne funktionalitet, men NetGear har en vejledning, der beskriver hvordan dette sættes op.

Du skal op med forholdsvis mange penge, hvis du vil have internet i haven. Orbi Outdoor ligger til omkring 2.500 kroner.

SE OGSÅ: Flere artikler om Wi-Fi til hjemmetBLIV OPDATERET GRATIS: Tre gange om ugen udsendes nyhedsbrevet ‘Kaffepause ☕️ med tech‘. Tilmeld dig her – frameld når du har lyst. Alle nye følgere modtager som tak vores skræddersyede liste med 10 af de bedste guides og tips til mobilen.


Mere til historien

Orbi Outdoor (RBS50Y) er en triband enhed. Enheder kan forbinde til Orbi med enten 2.4 eller 5 GHz.

Er TDC’s 10 Gbit/s forbindelse til private nødvendigt?

KOMMENTAR: Nu bliver jeg småsur! 10 Gbit/s er unødvendigt og udbyderen ikke fortæller kunderne hele historien om deres forbindelse.

(mere…)
Min mening om Xiaomi 14

VIDEO: Xiaomi 14 er på papiret en spændende topmodel-smartphone med Leica-kamera. Desværre er den for dyr og ikke så god som konkurrenterne.

(mere…)
M3 MacBook Air test | en lækker lille opgradering

TEST: Forvent ikke en revolution i MacBook Air M3. Forvent en lækker lille, og dyr, opgradering. Læs min MacBook Air test her.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
Nyt Wi-Fi 7 system er på vej i butikkerne

Den nyeste trådløs teknologi, WiFi 7, bliver tilgængelig i et nyt Orbi-system fra Netgear.

(mere…)
OnePlus 12R er måske den perfekte budget-telefon i 2024

VIDEO: Du vil have en billig Android-smartphone, der stadig er rigtig god? Se min test af OnePlus 12R her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram