Skal du have internet i haven?

4

VIDEO: Første kig på Netgear Orbi Outdoor. Jeg har prøvet Netgears udendørs accesspoint, der dækker hele haven med trådløst internet.

Vil du have internetdækning i haven? Se med her

Dækker 230 kvadratmeter udendørs

Har du nogensinde tænkt på, at internetdækningen fra dit Wi-Fi netværk er temmelig dårlig uden for boligen? I forårs- og sommermånederne er det skønt med god dækning, så du kan se Netflix på terrassen.

Jeg har netop hængt en Netgear Orbi, udendørsudgaven, op. Så nu er haven omkring terrassen dækket med internet. Tidligere var der stort set ingen forbindelse. Orbi Outdoor har forbedret hastigheden med en faktor 10. På trods af, at jeg har hængt den inde i et skur.

Ifølge specifikationerne kan du dække omkring 230 kvadratmeter med én Netgear Orbi Outdoor. Dette er dog vejledende og hænger sammen med hvor enheden placeres og hvordan forholdene er på grunden.

GUIDE: Sådan fixer du din dårlige Wi-Fi dækning i boligen

Sæt flere op udendørs

Netgear Orbi Outdoor
Eksempel på en stor Netgear Orbi Outdoor konfiguration (Foto: Netgear)

Ifølge Netgear er Orbi Outdoor modstandsdygtig overfor vand (IP56), så du kan altså sagtens hænge den udendørs – hvilket jo egentlig også er pointen. Satellitenheden kan fungere i et temperaturspænd fra minut 20 til plus 50 grader.

Appen giver mulighed for at bestemme, hvornår på døgnet udendørsenheden skal være aktiv. Du har også fuldt overblik over hvilke enheder, der er forbundet til Orbi..

Hvis du har en meget stor grund, kan du sætte flere udendørs-accesspoints op. Enhederne kører i et såkaldt Mesh-netværk, og henter dermed signaler fra de andre enheder. Derved dannes ét stort netværk med ét navn. Hver enhed kræver kun tilslutning af strøm.

Ifølge Netgear kan Orbi Outdoor fungere sammen med ”enhver router”. Du er altså ikke afhængig af at skulle have et Netgear Orbi-system i forvejen. Det skal siges, at jeg ikke har prøvet denne funktionalitet, men NetGear har en vejledning, der beskriver hvordan dette sættes op.

Du skal op med forholdsvis mange penge, hvis du vil have internet i haven. Orbi Outdoor ligger til omkring 2.500 kroner.

SE OGSÅ: Flere artikler om Wi-Fi til hjemmet


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Orbi Outdoor (RBS50Y) er en triband enhed. Enheder kan forbinde til Orbi med enten 2.4 eller 5 GHz.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer