Skal du have internet i haven?

VIDEO: Første kig på Netgear Orbi Outdoor. Jeg har prøvet Netgears udendørs accesspoint, der dækker hele haven med trådløst internet.

Vil du have internetdækning i haven? Se med her

Dækker 230 kvadratmeter udendørs

Har du nogensinde tænkt på, at internetdækningen fra dit Wi-Fi netværk er temmelig dårlig uden for boligen? I forårs- og sommermånederne er det skønt med god dækning, så du kan se Netflix på terrassen.

Jeg har netop hængt en Netgear Orbi, udendørsudgaven, op. Så nu er haven omkring terrassen dækket med internet. Tidligere var der stort set ingen forbindelse. Orbi Outdoor har forbedret hastigheden med en faktor 10. På trods af, at jeg har hængt den inde i et skur.

Ifølge specifikationerne kan du dække omkring 230 kvadratmeter med én Netgear Orbi Outdoor. Dette er dog vejledende og hænger sammen med hvor enheden placeres og hvordan forholdene er på grunden.

GUIDE: Sådan fixer du din dårlige Wi-Fi dækning i boligen

Sæt flere op udendørs

Netgear Orbi Outdoor
Eksempel på en stor Netgear Orbi Outdoor konfiguration (Foto: Netgear)

Ifølge Netgear er Orbi Outdoor modstandsdygtig overfor vand (IP56), så du kan altså sagtens hænge den udendørs – hvilket jo egentlig også er pointen. Satellitenheden kan fungere i et temperaturspænd fra minut 20 til plus 50 grader.

Appen giver mulighed for at bestemme, hvornår på døgnet udendørsenheden skal være aktiv. Du har også fuldt overblik over hvilke enheder, der er forbundet til Orbi..

Hvis du har en meget stor grund, kan du sætte flere udendørs-accesspoints op. Enhederne kører i et såkaldt Mesh-netværk, og henter dermed signaler fra de andre enheder. Derved dannes ét stort netværk med ét navn. Hver enhed kræver kun tilslutning af strøm.

Ifølge Netgear kan Orbi Outdoor fungere sammen med ”enhver router”. Du er altså ikke afhængig af at skulle have et Netgear Orbi-system i forvejen. Det skal siges, at jeg ikke har prøvet denne funktionalitet, men NetGear har en vejledning, der beskriver hvordan dette sættes op.

Du skal op med forholdsvis mange penge, hvis du vil have internet i haven. Orbi Outdoor ligger til omkring 2.500 kroner.

SE OGSÅ: Flere artikler om Wi-Fi til hjemmet


Synes du, at denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Orbi Outdoor (RBS50Y) er en triband enhed. Enheder kan forbinde til Orbi med enten 2.4 eller 5 GHz.

Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Smartphone og smartwatch til bedsteforældrene

VIDEO: Synes du smartphones og smartwatches er smart, men lige teknisk nok? Vi ser nærmere på Doro Watch og Doro 8110.

(mere…)
Pixel 7 eller Pixel 7 Pro - de vigtigste forskelle

VIDEO: Kom tæt på Google Pixel 7. I denne test ser jeg på de vigtigste forskelle mellem Pixel 7 og Pixel 7 Pro.

(mere…)
Nest WiFi Pro test | godt til de fleste

TEST: En enkel og pålidelig netværksløsning til Wi-Fi i de fleste boliger. Her er mine erfaringer med Nest WiFi Pro.

(mere…)
iPad Pro 2022 vs. iPad Pro 2021 – her er forskellene

VIDEO: Forskellene på iPad Pro 2022 og iPad Pro 2021 er ret små. Se hvilken iPad du skal vælge.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram