5G er ”ON” – TDC har tyvstartet på 5G

TDC har åbnet 5G-netværket før tid. Hvis du er en af de heldige, så kan du allerede nu prøve 5G-netværket på din telefon.

5G, smartphone TDC
MereMobil.dk modtog ovenstående billede tirsdag den 1. september 2020 fra en læser, som netop havde spottet 5G-ikonet på hans Samsung Galaxy S20+ i Kalundborg (Foto: Martin Jensen / MereMobil.dk)

Har du en 5G-telefon, er der måske dukket et 5G-logo op på din smartphone de seneste dage. TDC har nemlig tyvstartet og åbnet for 5G-netværket før tid.

Det er meldt ud, at TDC åbner for 5G mandag den 7. september 2020, men allerede nu er der altså hul igennem.

Det kræver dog, at du har en telefon og abonnement, som understøtter 5G, samt er et sted hvor der er 5G-dækning. Du kan blive klogere på, hvor der er 5G-dækning ved at læse nærmere her.

PRISERNE: Her er de billigste 5G-abonnementer

Til at starte med lover TDC kun 5G i centrum af København, Aarhus, Odense og Helsingør, men reelt er der rapporter fra flere forskellige steder i landet - uden for disse områder - hvor 5G allerede fungerer.

TDC vil indenfor nogle måneder udvidde dækningen markant.

Foruden TDC har teleselskaberne Telia, 3 og Telenor også store planer med 5G-netværket. Det ventes også, at de er klar med 5G inden alt for længe. Også teleselskabet 3 lover også 5G-dækning inden udgangen af 2020.

Telenor og Telia har efter TDC's udmelding oplyst, at de åbner for de første 5G-master i slutningen af septemper.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

5G er nu så småt en realitet i Danmark. Men der tales om både "5G Light" og "Ægte 5G". Bliv klogere på alt dette i vores baggrundsartikel, hvor vi går i dybden på 5G-teknologien.

Læs også:
Apple gør klar til 5G-invasion
5G-frekvensbånd: Dette skal du vide, når du køber en 5G-telefon
Disse telefoner er klar til 5G

TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
iPhone driver 5G frem til rekord

For første gang nogensinde er der på en måned solgt flest smartsphones med 5G-teknologi. iPhone 13 drev salget.

(mere…)
Droner skal transportere mennesker og medicin

Falck vil sende droner med mennesker og blodprøver i luften for at give patienter hurtigere diagnose og bedre behandling. TDC Erhverv leverer 5G-teknologien.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram