5G er ”ON” – TDC har tyvstartet på 5G

23

TDC har åbnet 5G-netværket før tid. Hvis du er en af de heldige, så kan du allerede nu prøve 5G-netværket på din telefon.

5G, smartphone TDC
MereMobil.dk modtog ovenstående billede tirsdag den 1. september 2020 fra en læser, som netop havde spottet 5G-ikonet på hans Samsung Galaxy S20+ i Kalundborg (Foto: Martin Jensen / MereMobil.dk)

Har du en 5G-telefon, er der måske dukket et 5G-logo op på din smartphone de seneste dage. TDC har nemlig tyvstartet og åbnet for 5G-netværket før tid.

Det er meldt ud, at TDC åbner for 5G mandag den 7. september 2020, men allerede nu er der altså hul igennem.

Det kræver dog, at du har en telefon og abonnement, som understøtter 5G, samt er et sted hvor der er 5G-dækning. Du kan blive klogere på, hvor der er 5G-dækning ved at læse nærmere her.

PRISERNE: Her er de billigste 5G-abonnementer

Til at starte med lover TDC kun 5G i centrum af København, Aarhus, Odense og Helsingør, men reelt er der rapporter fra flere forskellige steder i landet – uden for disse områder – hvor 5G allerede fungerer.

TDC vil indenfor nogle måneder udvidde dækningen markant.

Foruden TDC har teleselskaberne Telia, 3 og Telenor også store planer med 5G-netværket. Det ventes også, at de er klar med 5G inden alt for længe. Også teleselskabet 3 lover også 5G-dækning inden udgangen af 2020.

Telenor og Telia har efter TDC’s udmelding oplyst, at de åbner for de første 5G-master i slutningen af septemper.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

5G er nu så småt en realitet i Danmark. Men der tales om både “5G Light” og “Ægte 5G”. Bliv klogere på alt dette i vores baggrundsartikel, hvor vi går i dybden på 5G-teknologien.

Læs også:
Apple gør klar til 5G-invasion
5G-frekvensbånd: Dette skal du vide, når du køber en 5G-telefon
Disse telefoner er klar til 5G

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer