Apple gør klar til 5G-invasion

Apple har afgivet bestilling på 75 millioner iPhones med 5G-teknologi, skriver Bloomberg News.

iPhone, Macbook, Apple
75 millioner enheder med 5G har Apple angiveligt bestilt

Apple er ved at gøre klar til en 5G-invasion bestående af enheder på tværs af techgigantens produkter. Det skriver det ansete amerikanske finansmedie Bloomberg News med unavngivne personer som kilde.

Apple ønsker ikke at kommentere historien, men skulle have afgivet en kæmpe 5G-ordre til sine underleverandører på intet mindre end 75 millioner enheder.

I første omgang satser Apple tilsyneladende på iPhone, men iPad Air skulle også være i spil til en opgradering til 5G, lyder det på rygtebørsen.

Apple går efter at lancere fire nye iPhone-modeller i næste måned. De vil således alle kunne bruges på 5G. Det drejer sig om to iPhone 12-modeller og to iPhone 12 Pro-modeller.

Den ofte pålidelige Twitter-bruger Jon Prosser har peget på ugen der starter med mandag den 12. oktober som tidspunktet, hvor Apple vil lave et lanceringsevent for iPhone 12-serien. Læs mere om det her.

Derudover kommer der også nyt Apple Watch (formentlig to?), en mindre HomePod og altså en ny iPad Air.

Dertil skulle der også være et headset i fuld på størrelse på vej. Det vil i så fald være det første af sin slags med Apples logo – hidtil har der stået Beats på.

Rygter vil også vide, at Apple vil holde fast 4G-mobiler, formentlig for at kunne tilbyde prisvenlige alternativer.

OVERBLIK: Her kan du se hvor TDC opsætter 5G-master

Bomstærke Apple

I skyggen af coronakrisen – eller måske nærmere i Apples tilfælde i lyset af coronakrisen – er der en stærk efterspørgsel på iPhones, iPads og Mac-computere fra folk, der arbejder og studerer hjemme.

Blandt andet sendte omsætningen af iPhones analytikernes forventninger i skammekrogen i det seneste kvartal. Her stod mobil-salget for næsten halvdelen af Apples salg.

Samtidig står Apple bomstærkt efter aktien er steget 76 procent siden nytår. Det sikrer Apple titlen som det første amerikanske selskab, der har passeret en markedsværdi på 2.000 milliarder dollars – eller mere end 12.400 milliarder kroner.

Apple er samtidig øjeblikkets mest værdifulde børsnoterede selskab i hele verden.

Find det billigste mobilabonnement der passer bedst til dig! Søg efter billige abonnementer herAnnoncelink

Mere til historien

Apple forventer at nå op på, at have afskibet 80 millioner enheder fra fabrikkerne i 2020.

Apples største salgsargument falder til jorden

Apple Intelligence bliver sandsynligvis ikke til noget i Danmark og resten af EU - i første omgang.

(mere…)
Apple stopper arbejdet på Vision Pro 2

Arbejdet på Apple Vision Pro 2 skulle angiveligt være stoppet til fordel for et andet headset.

(mere…)
Glæd dig til disse nyheder i Apples Besked-app

Vi har samlet nogle af de nyheder, som du kan glæde dig til, når iOS 18 udkommer senere på året.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Nu er der 30 dages prøvetid på 5G-internet

Virker 5G-internet godt nok? Teleselskaberne er klar med gode tilbud og nogle lader dig endda afprøve 5G-internet i 30 dage.

(mere…)
iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
61 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram