Salgsstarten på iPhone 12 er afsløret

Twitter-brugeren Jon Prosser er klar med nye oplysninger, hvor han fortæller hvornår Apple vil annoncere iPhone 12-serien og Apple Watch.

iPhone Xr
iPhone 12-serien bliver præsenteret mandag den 12. oktober 2020, forlyder det.

Det er ikke mere end nogle dage siden, at Apple bekræftede, at iPhone-serien ville blive forsinket nogle uger. Apple oplyste dog ikke, hvornår de vil annoncere dette års iPhone-serie, iPad og Apple Watch, men det mener Twitter-brugeren, Jon Prosser nu at vide.

Apple bekræfter: Corona forsinker iPhone 12

Jon Prosser er ofte en pålidelig kilde, der aldrig har ramt forkert når det er kommet til en dato for produktlancering. Det skriver MSpoweruser.com.

Det er derfor spændende om han også har ret denne gang.

Jon Prosser mener, at Apple vil annoncere Apple Watch og iPad mandag den 7. september 2020. Annonceringen vil, ifølge Jon Prosser, ske via en pressemeddelelse. Det er desuden også muligt, at Apple allerede vil starte med forudbestillingerne samme dag for både iPad og Apple Watch.

Lanceringseventet for iPhone 12-serien vil formentlig ske ved et ”online-only” event. Her nævner Prosser datoen mandag den 12. oktober 2020. Prosser mener, at forudbestillingerne vil starte samme dag mens den officielle salgsstart vil være ugen efter – mandag den 19. oktober 2020.

Er man til iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max, så skal man dog nok væbne sig med endnu mere utålmodighed. Disse skulle angiveligt først komme til salg i november. Her har Prosser ikke en specifik dato på nuværende tidspunkt.

Er dette billede en af de nye iPhone 12-modeller?

Det er vigtigt at huske, at det altså ikke er officielle datoer og det derfor kan forholde sig anderledes. Apple har vanen tro ikke kommenteret på rygterne.

Hej! 😀 Var dette en historie, som du synes var spændende? Vi leverer nyhederne gratis til dig, men du kan bakke os op, ved at blive en loyal følger. Tilmeld dig gratis her og få et nyhedsoverblik i indbakken to gange om ugen. Tak fordi du læser med... Bh. John G.

Mere til historien

Tilbage i maj måned forlød det også, at iPhone 12-serien ville blive udskudt i to måneder. Det ser, ifølge Jon Prosser, ud til at passe på flagskibsmodellerne iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

Læs også:
iPhone-sammenligning: Så stor bliver iPhone 12

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram