OnePlus bekræfter ny Lite produkt-serie

Rygterne har svirret længe om, at OnePlus var på vej med en budgetvenlig smartphone. Nu bekræfter OnePlus, at de er på vej med en helt ny Lite-serie.

OnePlus gør klar til en ny begyndelse med en ny produkt-serie (Foto: OnePlus)
OnePlus gør klar til en ny begyndelse med en ny produkt-serie (Foto: OnePlus)

OnePlus 8 Lite, OnePlus Z og OnePlus Nord. Kært barn har mange navne og disse er, hvad den nye budgetmobil fra OnePlus har haft af navne på rygtebørsen.

OnePlus Nord får måske fire kameralinser

Nu er OnePlus klar med officielle oplysninger og det ser ikke ud til, at vi skal forvente en OnePlus 8 Lite.

CEO og medgrundlægger af OnePlus, Pete Lau, har netop skrevet et indlæg på det officielle OnePlus-forum. Hvor han annoncerer, at de er klar med en helt ny og mere budgetvenlig produktserie og altså ikke kun ”en” ny telefon.

OnePlus har siden de kom på markedet for seks år siden hævet prisen på deres smartphones i takt med, at de også har været konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne. Derfor er der nu plads til denne budgetvenlige serie.

I starten vil denne nye produkt-serie blive lanceret på det europæiske og indiske marked. Pete Lau oplyser dog, at der i nær fremtid også vil komme mere budgetvenlige telefoner til Nord Amerika.

OnePlus Z spottet på Geekbench med 12 GB RAM

OnePlus har oprettet en Instagram-profil med navnet "onepluslitezthing". Det afslører dog ikke så meget, men refererer måske mere til de mange navne fra rygtebørsen.

Hvad tror du, at den nye OnePlus-serie vil blive kaldt?

Ifølge en morse-kode, som OnePlus har delt på den nye Instagram-profil, så vil mobilen blive afsløret for offentligheden i juli måned.

Mere til historien

Den nye produkt-serie føres an af Paul Yu, som har stået for hardwareudviklingen på mange af de tidligere OnePlus-telefoner de seneste 5 år.

Læs også:
OnePlus 8 Pro klar i eksklusiv farve – til de hurtige
OnePlus kommer ikke med flere McLaren Editions

OnePlus-topchef driller om foldbar mobil

Er OnePlus og Oppos udviklingssamarbejde ved at spille OnePlus ind på markedet for foldbare smartphones?

(mere…)
OnePlus 10T test | salgsargumentet mangler

TEST: Denne telefon sælger andre telefoner. Som selvstændigt produkt giver OnePlus 10T ikke mening. selvom det er en fin mobil.

(mere…)
Salget af OnePlus-telefoner er stoppet i Tyskland

Brud på patentrettigheder har ført til et øjeblikkeligt stop for salg af OnePlus og Oppo-telefoner i Tyskland.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
OnePlus 10T: De sidste detaljer er afsløret

Vi har allerede set billeder af den kommende telefon og lidt detaljer. Nu får vi de sidste specifikationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram