OnePlus bekræfter ny Lite produkt-serie

2

Rygterne har svirret længe om, at OnePlus var på vej med en budgetvenlig smartphone. Nu bekræfter OnePlus, at de er på vej med en helt ny Lite-serie.

OnePlus gør klar til en ny begyndelse med en ny produkt-serie (Foto: OnePlus)
OnePlus gør klar til en ny begyndelse med en ny produkt-serie (Foto: OnePlus)

OnePlus 8 Lite, OnePlus Z og OnePlus Nord. Kært barn har mange navne og disse er, hvad den nye budgetmobil fra OnePlus har haft af navne på rygtebørsen.

OnePlus Nord får måske fire kameralinser

Nu er OnePlus klar med officielle oplysninger og det ser ikke ud til, at vi skal forvente en OnePlus 8 Lite.

CEO og medgrundlægger af OnePlus, Pete Lau, har netop skrevet et indlæg på det officielle OnePlus-forum. Hvor han annoncerer, at de er klar med en helt ny og mere budgetvenlig produktserie og altså ikke kun ”en” ny telefon.

OnePlus har siden de kom på markedet for seks år siden hævet prisen på deres smartphones i takt med, at de også har været konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne. Derfor er der nu plads til denne budgetvenlige serie.

I starten vil denne nye produkt-serie blive lanceret på det europæiske og indiske marked. Pete Lau oplyser dog, at der i nær fremtid også vil komme mere budgetvenlige telefoner til Nord Amerika.

OnePlus Z spottet på Geekbench med 12 GB RAM

OnePlus har oprettet en Instagram-profil med navnet “onepluslitezthing”. Det afslører dog ikke så meget, men refererer måske mere til de mange navne fra rygtebørsen.

Hvad tror du, at den nye OnePlus-serie vil blive kaldt?

Ifølge en morse-kode, som OnePlus har delt på den nye Instagram-profil, så vil mobilen blive afsløret for offentligheden i juli måned.

Mere til historien

Den nye produkt-serie føres an af Paul Yu, som har stået for hardwareudviklingen på mange af de tidligere OnePlus-telefoner de seneste 5 år.

Læs også:
OnePlus 8 Pro klar i eksklusiv farve – til de hurtige
OnePlus kommer ikke med flere McLaren Editions

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer