OnePlus 8 Pro klar i eksklusiv farve – til de hurtige

5

En ny farvevariant af OnePlus 8 Pro er nu tilgængelig via den officielle hjemmeside, men kun i begrænset antal. Læs mere her og se farven.

OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro i farven Ultramarine Blue. Det var den udgave, der lå i vores testkit (Foto: MereMobil.dk)

I midten af april offentliggjorde OnePlus deres længe ventede OnePlus 8-serie. Når vi kigger på teleselskabernes top-10, så har OnePlus 8 Pro da også fundet vej på listen ved et enkelt teleselskab – nemlig 3.

OnePlus kommer ikke med flere McLaren Editions

Har du ikke allerede købt et eksemplar af OnePlus 8 Pro, så er det nu muligt, at få den i den eksklusive farve Ultramarine Blue. OnePlus inviterer nemlig til ”flash sale”. Kort sagt betyder det, at det i en begrænset periode er muligt at købe OnePlus 8 Pro i farven Ultramarine Blue.

OnePlus oplyser ikke, hvor længe OnePlus 8 Pro vil være tilgængelig i denne farve. Men salget startede torsdag den 4. juni (i dag, red.) klokken 11.00. OnePlus 8 Pro findes kun i 12 GB modellen i Ultramarine Blue og Glacial Green.

Spil Fortnite med 90 fps på OnePlus 8 og 8 Pro

Foruden Ultramarine Blue findes OnePlus 8 Pro også i farverne Onyx Black og Glacial Green. De vejledende priser er 7.899 kroner for modellen med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse, mens Onyx Black med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse koster 6.999 kroner uden abonnement.

Du kan læse vores anmeldelse af OnePlus 8 Pro her. Under teksten i denne artikel finder du vores video om OnePlus 8 Pro. Her kan du se Ultramarine Blue tæt på.

Rygterne svirrer desuden fortsat om en mellemklasse- eller budgettelefon fra OnePlus. Senest er der spottet detaljer på Geekbench, som kan være OnePlus Z.

8 grunde til at købe OnePlus 8

  • OnePlus 8 Pro
  • OnePlus 8 Pro i farven ultramarine-blue
  • OnePlus 8 Pro
  • OnePlus 8 Pro
  • OnePlus 8 Pro

Videoanmeldelse af OnePlus 8 Pro i Ultramarine Blue

Mere til historien

Er du mere til den almindelige OnePlus 8 i stedet for Pro-modellen. Så findes den i Onyx Black, Gracial Green og Interstellar Glow. Her starter varianten med 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse 5.399 kroner, mens varianterne med 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse koster 5.999 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer