OnePlus Nord får måske fire kameralinser

Den kommende budgettelefon fra OnePlus ser ud til at komme med fire kameralinser på bagsiden, hvis vi skal tro et opslag på Twitter.

OnePlus 8
OnePlus Nord ser ud til at få en kameraopsætning, der minder meget om den vi har set i OnePlus 8 (Foto: OnePlus)

Den kommende budgettelefon fra OnePlus med navnet, OnePlus Nord, ser ud til at få fire kameraer på bagsiden. Det skriver GSMArena. Navnet er dog ikke bekræftet.

Ifølge GSMArena, er det den såkaldte tipster, Max J, der via et opslag på Twitter hentyder til de fire kameralinser.

OnePlus Nord har på rygtebørsen gennemgået lidt af en udvikling. Til at starte med forlød det, at telefonen ville få et dualkamera-setup. Det blev sidenhen ændret til et tredobbelt kamera og nu altså fire kameralinser.

Sådan er kameraet i OnePlus 8 Pro

I forbindelse med rygtet om et tredobbelt kamerasetup, fik vi også at vide, hvilke objektiver, der skulle være tale om. Dengang hed det et hovedobjektiv på 48 megapixels. Dertil kommer et ultravidvinkelobjektiv på 16 megapixels samt en dybdesensor på 2 megapixels. Det rygte kan meget vel stadigvæk være sandt, da OnePlus 8 har samme kameraopsætning.

Hvad den fjerde linse bliver, er der endnu uvished omkring. GSMArena skriver dog, at det med al sandsynlighed bliver en makro-linse.

Klar til 5G

OnePlus Nord ser ud til at få Qualcomms Snapdragon 765G-chipset, hvilket er det seneste mellemklassechipset fra Qualcomm. Som navnet antyder, betyder det, at OnePlus Nord bliver klar til det nye 5G-netværk.

Telefonen forventes desuden at komme med en skærm på 6,4 tommer, der understøtter en opdateringsfrekvens på 90 Hz. Derudover får den et batteri på 4.000 mAh, som selvfølgelig understøtter Warp Charge.

Tidligere er en lancering blevet rygtet i juli, hvilket betyder, at vi med al sandsynlighed bliver meget klogere indenfor den næste måned.

Er du interesseret i, hvad en skærm med højere opdateringshastighed betyder for dig? Så hør vores podcast episode #70, hvor Rasmus Larsen fra Flatpanels.dk sætter skærmteknologien i perspektiv.

Mere til historien

Ifølge nørderne hos XDA-Developers, så arbejder OnePlus angiveligt på 65 watt superopladning, der skal kunne oplade telefonen fra 0 til 100 på blot 30 minutter.

OnePlus Nord 3 tæt på lancering

OnePlus ventes at præsentere OnePlus Nord 3 på det indiske marked inden længe. Læs her de nyeste rygter.

(mere…)
OnePlus Fold afsløres i august

OnePlus har tidligere teaset for, at de ville lancere en foldbar smartphone i år. Nu rygtes det, at de efter sommer vil offentliggøre OnePlus Fold .

(mere…)
Et kig ind i fremtiden med Mixed Reality, MacBooks og iOS

Apple WWDC 2023: Jeg har samlet nogle af nyhederne, som Apple forventes at præsentere i aften, baseret på de seneste rygter.

(mere…)
OnePlus Nord CE 3 Lite test | Det fornuftige valg

TEST: Jeg har testet en fornuftig telefon, til en lav pris, der er oppe mod stærke konkurrenter. Læs min OnePlus Nord CE 3 Lite test.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram