OnePlus Nord får måske fire kameralinser

17

Den kommende budgettelefon fra OnePlus ser ud til at komme med fire kameralinser på bagsiden, hvis vi skal tro et opslag på Twitter.

OnePlus 8
OnePlus Nord ser ud til at få en kameraopsætning, der minder meget om den vi har set i OnePlus 8 (Foto: OnePlus)

Den kommende budgettelefon fra OnePlus med navnet, OnePlus Nord, ser ud til at få fire kameraer på bagsiden. Det skriver GSMArena. Navnet er dog ikke bekræftet.

Ifølge GSMArena, er det den såkaldte tipster, Max J, der via et opslag på Twitter hentyder til de fire kameralinser.

OnePlus Nord har på rygtebørsen gennemgået lidt af en udvikling. Til at starte med forlød det, at telefonen ville få et dualkamera-setup. Det blev sidenhen ændret til et tredobbelt kamera og nu altså fire kameralinser.

Sådan er kameraet i OnePlus 8 Pro

I forbindelse med rygtet om et tredobbelt kamerasetup, fik vi også at vide, hvilke objektiver, der skulle være tale om. Dengang hed det et hovedobjektiv på 48 megapixels. Dertil kommer et ultravidvinkelobjektiv på 16 megapixels samt en dybdesensor på 2 megapixels. Det rygte kan meget vel stadigvæk være sandt, da OnePlus 8 har samme kameraopsætning.

Hvad den fjerde linse bliver, er der endnu uvished omkring. GSMArena skriver dog, at det med al sandsynlighed bliver en makro-linse.

Klar til 5G

OnePlus Nord ser ud til at få Qualcomms Snapdragon 765G-chipset, hvilket er det seneste mellemklassechipset fra Qualcomm. Som navnet antyder, betyder det, at OnePlus Nord bliver klar til det nye 5G-netværk.

Telefonen forventes desuden at komme med en skærm på 6,4 tommer, der understøtter en opdateringsfrekvens på 90 Hz. Derudover får den et batteri på 4.000 mAh, som selvfølgelig understøtter Warp Charge.

Tidligere er en lancering blevet rygtet i juli, hvilket betyder, at vi med al sandsynlighed bliver meget klogere indenfor den næste måned.

Er du interesseret i, hvad en skærm med højere opdateringshastighed betyder for dig? Så hør vores podcast episode #70, hvor Rasmus Larsen fra Flatpanels.dk sætter skærmteknologien i perspektiv.

Mere til historien

Ifølge nørderne hos XDA-Developers, så arbejder OnePlus angiveligt på 65 watt superopladning, der skal kunne oplade telefonen fra 0 til 100 på blot 30 minutter.

Tidligere artikelHar du set den nye Sonos Move?
Næste artikelWWDC 2020 – her er vores forventninger
Robin er tech-journalist med flere års erfaring fra danske og internationale medier. Han ved, hvad der er værd at vide om det danske telemarked og har en stor forkærlighed for forbrugerelektronik; telefoner, bærbar lyd eller smarthome. Robin lever af at dække nyheder og skrive anmeldelser om alt fra mobilabonnementer til el-løbehjul. Robin tager også gerne en nørdet snak om videospil.
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer