iOS 13 er installeret på 9 ud af 10 nyere iPhones

2

Apple er klar med ny opgørelse over udbredelsen af iOS-versionerne. Denne viser, at 9 ud af 10 nyere iPhones har iOS 13 installeret. Se tallene her.

Apple har udsendt deres opgørelse om udbredelsen af iOS-versionerne. Den viser, at ud af de de iPhone-modeller, som er lanceret inden for de seneste fire år, der har 9 ud af 10 installeret iOS 13.

Faktisk er det hele 92 procent af de nyere iPhone-modeller, som har opdateret til iOS 13. Samme tal gør sig gældende, når det kommer til iPads. På de modeller der er kommet inden for de seneste fire år, så har 93 procent af de iPads iPadOS 13 installeret. Opgørelsen melder intet om, hvilke af de forskellige iOS 13-versioner, at enhederne har installeret.

Apple Watch måske på vej med ny cool funktion

Ser på opgørelsen over alle aktive iPhones, så har hele 81 procent opdateret til iOS 13 installeret. Så det er altså 8 ud af 10 enheder. Her er der 13 procent, som fortsat har iOS 12 installeret, mens 6 procent af alle aktive iPhones har ældre iOS-versioner.

  • Opgørelsen fra Apple der viser udbredelsen af de forskellige iOS-versioner (Kilde: Apple)
  • Opgørelsen fra Apple der viser udbredelsen af de forskellige iOS-versioner (Kilde: Apple)

iPad er anderledes

Tallene er lidt anderledes, når det kommer til de ældre iPads. Her er det cirka tre ud af fire, som har den nyeste iPadOS-opdatering. Helt præcis har 73 procent opdateret til iPadOS 13, mens 16 procent har iOS 12 installeret og 11 procent en ældre version.

Det er første gang siden januar, at Apple frigivet nye tal for udbredelsen af iOS-versionerne. I januar var iOS 13 installeret på 77 procent af alle nyere iPhones og 79 procent af de nyere iPads.

Det ventes, at vi i dag (mandag den 22. juni, red.) vil få et smugkig på, hvad vi kan forvente af den næste store softwareopdatering til iPhones og iPads. Apple afholder nemlig deres keynote i forbindelse med WWDC 2020, som afholdes online i år.

LÆS OGSÅ: WWDC 2020 – her er vores forventninger

Desuden kan det være, at Apple ændrer navnet på iOS-platformen, så det fremadrettet hedder iPhoneOS.

Alt dette og meget mere er vi formentligt klogere på i aften. MereMobil.dk holder dig opdateret.

Mere til historien

Selv efter iOS 13-opdateringen blev frigivet i september 2019 har Apple udsendt sikkerhedsopdateringer til enheder, som kun understøtter iOS 12.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer