Apple frigiver iOS-opdatering til ældre iPhones og iPads

10

Apple har netop udsendt iOS 13.5 til nyere iOS-enheder, men ældre modeller snydes ikke. Ved samme lejlighed udsendte Apple også iOS 12.4.7.

iOS 13.5 opdateringen er netop frigivet til nyere kompatible enheder.

Men det er ikke alle, som har de nyere modeller. Faktisk er der en del, som fortsat har en ældre iPhone eller iPad. Derfor kan man godt være heldig. Apple har netop udsendt opdateringen iOS 12.4.7, som er til de enheder, der blev ”hægtet” af ved frigivelsen af iOS 13.

Apple frigiver ny opdatering til iOS-enheder – iOS 13.5

iOS 12.4.7 opdateringen understøttes på iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air (1. generation), iPad Mini 2, iPad Mini 3 og iPod Touch (6. generation).

Ligesom de øvrige opdateringer til ældre enheder, så er der dog ikke nogen nyheder i opdateringen. Det er primært en sikkerhedsopdatering. Eftersom nogle af enhederne har en del år på bagen, så er det altid godt, at de får en sikkerhedsopdatering.

Har du en af de ældre modeller, men overvejer en af de nyere, ja så er det vigtigt, at vurdere hvor mange penge, du vil bruge på en ny smartphone. Vi har blandt andet set nærmere på, hvor store forskellene er på topmodellen iPhone 11 Pro og iPhone SE (2020), der er Apples “budget-model”. Jeg kan godt afsløre, at prisen er den største forskel. Se videoen herunder.

Kig lige på din iPhone! Har du MANGE faner åben i browseren og vil du gerne lukke dem? Her er et trick til, hvordan du lukker alle faner i ét snuptag på din iPhone.

DUEL: iPhone SE vs. iPhone 11 Pro

Mere til historien

iPhone 5S er den ældste af de enheder, som understøttes af den nye opdatering. Den kom på markedet i efteråret 2013 og var en af de første smartphones, der blev anmeldt på MereMobil.dk. Den endte på 5 ud af 6 stjerner og du kan læse anmeldelsen her.

Læs også:
iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer