Apple frigiver iOS-opdatering til ældre iPhones og iPads

Apple har netop udsendt iOS 13.5 til nyere iOS-enheder, men ældre modeller snydes ikke. Ved samme lejlighed udsendte Apple også iOS 12.4.7.

iOS 13.5 opdateringen er netop frigivet til nyere kompatible enheder.

Men det er ikke alle, som har de nyere modeller. Faktisk er der en del, som fortsat har en ældre iPhone eller iPad. Derfor kan man godt være heldig. Apple har netop udsendt opdateringen iOS 12.4.7, som er til de enheder, der blev ”hægtet” af ved frigivelsen af iOS 13.

Apple frigiver ny opdatering til iOS-enheder – iOS 13.5

iOS 12.4.7 opdateringen understøttes på iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air (1. generation), iPad Mini 2, iPad Mini 3 og iPod Touch (6. generation).

Ligesom de øvrige opdateringer til ældre enheder, så er der dog ikke nogen nyheder i opdateringen. Det er primært en sikkerhedsopdatering. Eftersom nogle af enhederne har en del år på bagen, så er det altid godt, at de får en sikkerhedsopdatering.

Har du en af de ældre modeller, men overvejer en af de nyere, ja så er det vigtigt, at vurdere hvor mange penge, du vil bruge på en ny smartphone. Vi har blandt andet set nærmere på, hvor store forskellene er på topmodellen iPhone 11 Pro og iPhone SE (2020), der er Apples “budget-model”. Jeg kan godt afsløre, at prisen er den største forskel. Se videoen herunder.

Kig lige på din iPhone! Har du MANGE faner åben i browseren og vil du gerne lukke dem? Her er et trick til, hvordan du lukker alle faner i ét snuptag på din iPhone.

DUEL: iPhone SE vs. iPhone 11 Pro

Mere til historien

iPhone 5S er den ældste af de enheder, som understøttes af den nye opdatering. Den kom på markedet i efteråret 2013 og var en af de første smartphones, der blev anmeldt på MereMobil.dk. Den endte på 5 ud af 6 stjerner og du kan læse anmeldelsen her.

Læs også:
iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram