Apple frigiver iOS-opdatering til ældre iPhones og iPads

Apple har netop udsendt iOS 13.5 til nyere iOS-enheder, men ældre modeller snydes ikke. Ved samme lejlighed udsendte Apple også iOS 12.4.7.

iOS 13.5 opdateringen er netop frigivet til nyere kompatible enheder.

Men det er ikke alle, som har de nyere modeller. Faktisk er der en del, som fortsat har en ældre iPhone eller iPad. Derfor kan man godt være heldig. Apple har netop udsendt opdateringen iOS 12.4.7, som er til de enheder, der blev ”hægtet” af ved frigivelsen af iOS 13.

Apple frigiver ny opdatering til iOS-enheder - iOS 13.5

iOS 12.4.7 opdateringen understøttes på iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air (1. generation), iPad Mini 2, iPad Mini 3 og iPod Touch (6. generation).

Ligesom de øvrige opdateringer til ældre enheder, så er der dog ikke nogen nyheder i opdateringen. Det er primært en sikkerhedsopdatering. Eftersom nogle af enhederne har en del år på bagen, så er det altid godt, at de får en sikkerhedsopdatering.

Har du en af de ældre modeller, men overvejer en af de nyere, ja så er det vigtigt, at vurdere hvor mange penge, du vil bruge på en ny smartphone. Vi har blandt andet set nærmere på, hvor store forskellene er på topmodellen iPhone 11 Pro og iPhone SE (2020), der er Apples "budget-model". Jeg kan godt afsløre, at prisen er den største forskel. Se videoen herunder.

Kig lige på din iPhone! Har du MANGE faner åben i browseren og vil du gerne lukke dem? Her er et trick til, hvordan du lukker alle faner i ét snuptag på din iPhone.

DUEL: iPhone SE vs. iPhone 11 Pro

Mere til historien

iPhone 5S er den ældste af de enheder, som understøttes af den nye opdatering. Den kom på markedet i efteråret 2013 og var en af de første smartphones, der blev anmeldt på MereMobil.dk. Den endte på 5 ud af 6 stjerner og du kan læse anmeldelsen her.

Læs også:
iOS 14 – flytbare widgets og andre funktioner på vej

Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Så billigt kan du købe en brugt iPhone

En brugt iPhone kan købes billigt og med 24 måneders reklamationsret. Se hvor meget du kan spare, hvis du køber en gennemtestet brugt iPhone.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram