OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

2

En ny farvevariant af den kommende topmodel fra OnePlus er spottet på nettet. Se billederne af OnePlus 8 Pro her og vurder selv ægtheden.

OnePlus ventes at lancere OnePlus 8-serien i år, men selvom de først har lanceret forårets modeller i maj måned de tidligere år, så er rygterne startet tidligt om OnePlus 8-serien. Faktisk blev der allerede lækket billeder af telefonerne i oktober.

OnePlus 8 Pro er angiveligt lækket i en ny lille farvevariant (Kilde: Slashleaks)
OnePlus 8 Pro er angiveligt lækket i en ny lille farvevariant (Kilde: Slashleaks)

OnePlus 8-serien lanceres måske før du venter

Nogle af de rygter, som allerede florerer er, at OnePlus 8 Pro bliver den første OnePlus-model med IP-certificering. For mange andre er det måske lidt vigtigere, at det også rygtes, at den kommer med trådløs opladning.

Vil OnePlus 8 Pro understøtte trådløs opladning?

Nu ser det også ud til, at OnePlus 8 Pro måske vil komme i en ny lilla farve. I hvert fald hvis man skal tro et nyligt lækket billede fra Slashleaks.

Den ventes også at komme i en grøn farve. Det er uvist om også OnePlus 8 bliver tilgængelig i disse farver eller de er eksklusive for Pro-modellen.

Ifølge tidligere lækkede oplysninger ser det også ud til, at OnePlus 8 Pro vil komme med punch-hole kameradesignet, der blandt andet også kendes fra Samsung Galaxy S10.

5G-understøttelse ventes også på både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, da de forventes at have Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm. Derudover lanceres de formentlig i varianter med henholdsvis 8 GB LPDDR5 RAM og 12 GB LPDDR5 RAM. Den interne hukommelse være 128 GB, 256 GB eller 512 GB RAM.

OnePlus har de senere år lanceret telefoner i maj måned, men i år ser det altså ud til, at de vil blive afsløret endnu tidligere. Der er rygter om, at de vil blive offentliggjort allerede i slutningen af marts eller starten af april. Her ventes det, at OnePlus offentliggør OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 Lite.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Mere til historien

Ligesom Samsung Galaxy S20’erne så kommer OnePlus 8-serien også med 120 Hz skærme. Dog er skærmene ikke indstillet til 120 Hz, som standard på Galaxy S20’erne – læs mere om det her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer