OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

En ny farvevariant af den kommende topmodel fra OnePlus er spottet på nettet. Se billederne af OnePlus 8 Pro her og vurder selv ægtheden.

OnePlus ventes at lancere OnePlus 8-serien i år, men selvom de først har lanceret forårets modeller i maj måned de tidligere år, så er rygterne startet tidligt om OnePlus 8-serien. Faktisk blev der allerede lækket billeder af telefonerne i oktober.

OnePlus 8 Pro er angiveligt lækket i en ny lille farvevariant (Kilde: Slashleaks)
OnePlus 8 Pro er angiveligt lækket i en ny lille farvevariant (Kilde: Slashleaks)

OnePlus 8-serien lanceres måske før du venter

Nogle af de rygter, som allerede florerer er, at OnePlus 8 Pro bliver den første OnePlus-model med IP-certificering. For mange andre er det måske lidt vigtigere, at det også rygtes, at den kommer med trådløs opladning.

Vil OnePlus 8 Pro understøtte trådløs opladning?

Nu ser det også ud til, at OnePlus 8 Pro måske vil komme i en ny lilla farve. I hvert fald hvis man skal tro et nyligt lækket billede fra Slashleaks.

Den ventes også at komme i en grøn farve. Det er uvist om også OnePlus 8 bliver tilgængelig i disse farver eller de er eksklusive for Pro-modellen.

Ifølge tidligere lækkede oplysninger ser det også ud til, at OnePlus 8 Pro vil komme med punch-hole kameradesignet, der blandt andet også kendes fra Samsung Galaxy S10.

5G-understøttelse ventes også på både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, da de forventes at have Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm. Derudover lanceres de formentlig i varianter med henholdsvis 8 GB LPDDR5 RAM og 12 GB LPDDR5 RAM. Den interne hukommelse være 128 GB, 256 GB eller 512 GB RAM.

OnePlus har de senere år lanceret telefoner i maj måned, men i år ser det altså ud til, at de vil blive afsløret endnu tidligere. Der er rygter om, at de vil blive offentliggjort allerede i slutningen af marts eller starten af april. Her ventes det, at OnePlus offentliggør OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 Lite.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Mere til historien

Ligesom Samsung Galaxy S20’erne så kommer OnePlus 8-serien også med 120 Hz skærme. Dog er skærmene ikke indstillet til 120 Hz, som standard på Galaxy S20’erne – læs mere om det her.

Her er alle sommernyhederne fra OnePlus

OVERBLIK: OnePlus har vanen tro holdt deres sommerevent. I år med lancering af både smartphone, tablet, et smartwatch og et sæt øretelefoner.

(mere…)
OnePlus Nord 4 er alt du behøver | Test

TEST: Denne budget-telefon vil de fleste blive glade for. OnePlus Nord 4 har alt du behøver og ikke ret mange problemer.

(mere…)
Her er detaljerne om OnePlus Nord 4

OnePlus Nord 4 bliver en interessant telefon for dig, som har et begrænset budget til en ny smartphone.

(mere…)
OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

FØRSTE INDTRYK: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram