OnePlus 8 Pro (måske) spottet i en lilla farve

En ny farvevariant af den kommende topmodel fra OnePlus er spottet på nettet. Se billederne af OnePlus 8 Pro her og vurder selv ægtheden.

OnePlus ventes at lancere OnePlus 8-serien i år, men selvom de først har lanceret forårets modeller i maj måned de tidligere år, så er rygterne startet tidligt om OnePlus 8-serien. Faktisk blev der allerede lækket billeder af telefonerne i oktober.

OnePlus 8 Pro er angiveligt lækket i en ny lille farvevariant (Kilde: Slashleaks)
OnePlus 8 Pro er angiveligt lækket i en ny lille farvevariant (Kilde: Slashleaks)

OnePlus 8-serien lanceres måske før du venter

Nogle af de rygter, som allerede florerer er, at OnePlus 8 Pro bliver den første OnePlus-model med IP-certificering. For mange andre er det måske lidt vigtigere, at det også rygtes, at den kommer med trådløs opladning.

Vil OnePlus 8 Pro understøtte trådløs opladning?

Nu ser det også ud til, at OnePlus 8 Pro måske vil komme i en ny lilla farve. I hvert fald hvis man skal tro et nyligt lækket billede fra Slashleaks.

Den ventes også at komme i en grøn farve. Det er uvist om også OnePlus 8 bliver tilgængelig i disse farver eller de er eksklusive for Pro-modellen.

Ifølge tidligere lækkede oplysninger ser det også ud til, at OnePlus 8 Pro vil komme med punch-hole kameradesignet, der blandt andet også kendes fra Samsung Galaxy S10.

5G-understøttelse ventes også på både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, da de forventes at have Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm. Derudover lanceres de formentlig i varianter med henholdsvis 8 GB LPDDR5 RAM og 12 GB LPDDR5 RAM. Den interne hukommelse være 128 GB, 256 GB eller 512 GB RAM.

OnePlus har de senere år lanceret telefoner i maj måned, men i år ser det altså ud til, at de vil blive afsløret endnu tidligere. Der er rygter om, at de vil blive offentliggjort allerede i slutningen af marts eller starten af april. Her ventes det, at OnePlus offentliggør OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 Lite.

OnePlus på vej med mellemklassetelefon – OnePlus 8 Lite?

Mere til historien

Ligesom Samsung Galaxy S20'erne så kommer OnePlus 8-serien også med 120 Hz skærme. Dog er skærmene ikke indstillet til 120 Hz, som standard på Galaxy S20'erne - læs mere om det her.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
OnePlus har ikke droppet ’alert slider’ for altid

Hvis alert slider er vigtig for dig, skal du ikke købe OnePlus 10T, men fremtiden byder på nye telefoner MED knappen, fortæller OnePlus.

(mere…)
OnePlus 10T – en billigere OnePlus 10 Pro

Den mangler lidt for at være en topmodel. Til gengæld er prisen interessant og du får den helt nye Snapdragon processor. Se hvilke forskelle der er på OnePlus 10T og OnePlus 10 Pro her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram