OnePlus 8-serien lanceres måske før du venter

RYGTE: OnePlus rygtes at arbejde på tre nye smartphones. Måske kommer den første lancering tidligere end OnePlus plejer at lancere.

Lækkede billeder af det der ventes at være OnePlus 8 Lite (Kilde: @OnLeaks / 91Mobiles)
Lækkede billeder af det der ventes at være OnePlus 8 Lite (Kilde: @OnLeaks / 91Mobiles)

Rygterne svirrer om, at OnePlus arbejder på tre nye smartphones. Normalt har OnePlus for vane, at lancere deres ”forårskollektion” i maj måned og så igen ”efterårskollektionen” i oktober. Men nu ser det ud til, at OnePlus 8-serien, der ventes at tælle modellerne OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 Lite måske vil blive lanceret før du forventer.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Ifølge Ishan Agarwal så vil OnePlus 8-serien blive afsløret allerede i slutningen af marts eller i starten af april. Der er indtil videre ikke nævnt nogle præcise datoer. Det skriver Android Authority.com.

Der er også en anden nyhed på vej til OnePlus 8-serien. Den ventes nemlig at få en ny farvevariant. Både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro vil blive tilgængelige i en ny grøn farvevariant.

OnePlus Concept One kommer til Danmark

Holder rygterne stik med, at OnePlus har fremrykket deres lancering, så er det formentlig for, at komme tættere på Samsung og deres salgsstart af Galaxy S20-serien, som ventes offentliggjort i næste uge (tirsdag den 11. februar 2020, red.).

LÆS OGSÅ: Huawei og OnePlus-ejere vil lancere Google Play konkurrent

Noget af det der ventes på med spænding er om OnePlus 8-serien kommer med trådløs opladning eller OnePlus fortsat vælger, at undlade dette.

OnePlus åbner kattelem for trådløs opladning

OnePlus har ikke selv meldt noget ud.

Mere til historien

2020 forventes også at være året, hvor producenterne for alvor gør klar med 5G-telefonerne. Det ventes derfor også, at mindst én af modellerne fra OnePlus vil understøtte 5G. Ifølge de seneste rygter, så vil det formentlig både være tilfældet med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, da de begge ventes at komme med Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Vind OnePlus Nord 2T – sådan gør du

KONKURRENCE: Kunne du tænke dig at vinde den anmelderroste OnePlus Nord 2T? Så har du muligheden nu. Læs her hvordan.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram