OnePlus 8-serien lanceres måske før du venter

5

RYGTE: OnePlus rygtes at arbejde på tre nye smartphones. Måske kommer den første lancering tidligere end OnePlus plejer at lancere.

Lækkede billeder af det der ventes at være OnePlus 8 Lite (Kilde: @OnLeaks / 91Mobiles)
Lækkede billeder af det der ventes at være OnePlus 8 Lite (Kilde: @OnLeaks / 91Mobiles)

Rygterne svirrer om, at OnePlus arbejder på tre nye smartphones. Normalt har OnePlus for vane, at lancere deres ”forårskollektion” i maj måned og så igen ”efterårskollektionen” i oktober. Men nu ser det ud til, at OnePlus 8-serien, der ventes at tælle modellerne OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8 Lite måske vil blive lanceret før du forventer.

OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er lækket – se billederne

Ifølge Ishan Agarwal så vil OnePlus 8-serien blive afsløret allerede i slutningen af marts eller i starten af april. Der er indtil videre ikke nævnt nogle præcise datoer. Det skriver Android Authority.com.

Der er også en anden nyhed på vej til OnePlus 8-serien. Den ventes nemlig at få en ny farvevariant. Både OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro vil blive tilgængelige i en ny grøn farvevariant.

OnePlus Concept One kommer til Danmark

Holder rygterne stik med, at OnePlus har fremrykket deres lancering, så er det formentlig for, at komme tættere på Samsung og deres salgsstart af Galaxy S20-serien, som ventes offentliggjort i næste uge (tirsdag den 11. februar 2020, red.).

LÆS OGSÅ: Huawei og OnePlus-ejere vil lancere Google Play konkurrent

Noget af det der ventes på med spænding er om OnePlus 8-serien kommer med trådløs opladning eller OnePlus fortsat vælger, at undlade dette.

OnePlus åbner kattelem for trådløs opladning

OnePlus har ikke selv meldt noget ud.

Mere til historien

2020 forventes også at være året, hvor producenterne for alvor gør klar med 5G-telefonerne. Det ventes derfor også, at mindst én af modellerne fra OnePlus vil understøtte 5G. Ifølge de seneste rygter, så vil det formentlig både være tilfældet med OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, da de begge ventes at komme med Snapdragon 865 processoren fra Qualcomm.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer