Butik har måske afsløret hovedtelefoner fra Apple

Ifølge rygter er Apple på vej med et par hovedtelefoner. Disse rygter får nu nyt liv, da et nyt produktnavn er dukket op hos en amerikansk butik.

AirPods X Generation er et nyt navn, som er dukket op på en produktliste hos den amerikanske butik Target. Det skriver Tek.no.

Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Apple købte for år tilbage Beats og Beats Studio 3 er de bedste hovedtelefoner fra Apple på nuværende tidspunkt. Nu ser det måske ud til, at Apple i stedet for Beats-brandet vil bruge deres eget ”Apple-brand”.

AirPods X Generation er som sagt et nyt Apple-produkt, som er spottet i det interne produktsystem hos Target. Prisen for disse AirPods X Generation skulle angiveligt være 399,99 dollars.

YouTuberen Jon Prosser har uploadet et billede af denne produktliste, hvilket han skulle have modtaget fra flere ansatte hos Target. Du kan se hans tweet herunder.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Det er endnu ikke bekræftet, at produktet findes. Men det stemmer overens med rygter, som tidligere har floreret. Dog vil jeg opfordre dig til at huske, at det fortsat er rygter og spekulationer.

Foruden AirPods X Generation, så vil Apple formentlig også komme med en ny iPod, nyt Apple TV og nye Apple Watch i nærmeste fremtid. Disse er også spottet på en produktliste hos Target. Dog er det lidt overraskende, hvis Apple allerede er klar med en ny iPod. De sendte en på markedet i 2019 efter flere års pause.

Apple måske på vej med nyt Apple TV

Reelt set kan det være, at de nye hovedtelefoner og andre spændende produkter allerede vil blive offentliggjort til Apples forventede event i marts.

Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

Mere til historien

Der har floreret en video på diverse sociale medier af iPhone SE 2/iPhone 9. Det ventes dog, at denne er falsk. Døm selv ved at se den her.

Apple bekræfter overophedning af iPhone 15
(mere…)
Apple løser strålingsproblemer med opdatering

De franske myndigheder suspenderede tidligere på måneden iPhone 12 fra det franske marked, da de havde målt for høje SAR-værdier.

(mere…)
Apple har sendt iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklerne

Apple har sendt den første betaversion af iOS 17.1 og iPadOS 17.1 ud til udviklere.

(mere…)
iPhone 15 Pro Max har det bedste mobilkamera
(mere…)
iPhone 15-salget skyder i vejret
(mere…)
Er der overdreven varmeudvikling på iPhone 15 Pro
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram