Butik har måske afsløret hovedtelefoner fra Apple

1

Ifølge rygter er Apple på vej med et par hovedtelefoner. Disse rygter får nu nyt liv, da et nyt produktnavn er dukket op hos en amerikansk butik.

AirPods X Generation er et nyt navn, som er dukket op på en produktliste hos den amerikanske butik Target. Det skriver Tek.no.

Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Apple købte for år tilbage Beats og Beats Studio 3 er de bedste hovedtelefoner fra Apple på nuværende tidspunkt. Nu ser det måske ud til, at Apple i stedet for Beats-brandet vil bruge deres eget ”Apple-brand”.

AirPods X Generation er som sagt et nyt Apple-produkt, som er spottet i det interne produktsystem hos Target. Prisen for disse AirPods X Generation skulle angiveligt være 399,99 dollars.

YouTuberen Jon Prosser har uploadet et billede af denne produktliste, hvilket han skulle have modtaget fra flere ansatte hos Target. Du kan se hans tweet herunder.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Det er endnu ikke bekræftet, at produktet findes. Men det stemmer overens med rygter, som tidligere har floreret. Dog vil jeg opfordre dig til at huske, at det fortsat er rygter og spekulationer.

Foruden AirPods X Generation, så vil Apple formentlig også komme med en ny iPod, nyt Apple TV og nye Apple Watch i nærmeste fremtid. Disse er også spottet på en produktliste hos Target. Dog er det lidt overraskende, hvis Apple allerede er klar med en ny iPod. De sendte en på markedet i 2019 efter flere års pause.

Apple måske på vej med nyt Apple TV

Reelt set kan det være, at de nye hovedtelefoner og andre spændende produkter allerede vil blive offentliggjort til Apples forventede event i marts.

Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

Mere til historien

Der har floreret en video på diverse sociale medier af iPhone SE 2/iPhone 9. Det ventes dog, at denne er falsk. Døm selv ved at se den her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer