Apple måske på vej med nyt Apple TV

Den nyeste betaversion af tvOS fra Apple henviser til en model, der ikke er på markedet. Dette får rygterne til at svirrer om at en ny model er på vej.

En ny udgave af Apple TV er formentlig på vej til at blive lanceret i nærmeste fremtid.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Den seneste betaversion af tvOS, tvOS 13.4 beta, som blev frigivet til udviklere i onsdags, henviser i hvert fald til en endnu ikke officiel Apple TV-model. Det skriver 9to5Mac.

Det tyder på, at den kommende model vil være baseret på A12 og A13 processorerne, hvilket kan betyde den får en væsentlig hastighedsopdatering i forhold til den nuværende version, som har A10X Fusion.

TEST: Apple TV 4K test – den kraftigste tv-boks

Apple TV 4K, som er den seneste model af Apple TV, kom i handlen i september 2017. Dermed er det altså også nogle år siden, at denne blev udgivet. Siden da har Apple lanceret deres egen streamingtjeneste Apple TV+, samt spiltjenesten Apple Arcade. Derfor kan der måske også være mere fokus på spil i den kommende version.

Apple TV+ er lanceret

Om vi får et nyt Apple TV i forbindelse med, at det ventes Apple, offentliggør iPhone SE 2/iPhone 9 i løbet af marts er uvist. Alternativt kan det også være, at vi skal væbne os med tålmodighed indtil Apple afholder dette års Worldwide Developer Conference.

Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

MereMobil.dk holder øje og holder dig opdateret på nyhederne. Apple har endnu ikke kommenteret på de mange rygter, hverken om iPhone SE 2/iPhone 9 eller nyt Apple TV.

Vi tager et dybere kig på Apple Arcade

Mere til historien

Der er nu mere end 100 forskellige spiltitler på Apple Arcade og flere kommer løbende til.

Læs også:
Første beta af iOS 13.4 er klar – her er nyhederne

Apple ’filmer’ hele København

Opbygning af 3D-kort og forbedring af materialerne i Apple Maps er i gang. Du vil derfor kunne møde kortindsamlere til fods den kommende tid.

(mere…)
Apple: iPads kan fortsat være HomeKit Hub med iPadOS 16

Det har tidligere lydt, at iPads ikke længere ville kunne bruges som HomeKit Hub med iPadOS 16. Men nu siger Apple, at de fortsat kan bruges – dog er der en hage ved det.

(mere…)
Min mening om MacBook Pro 13" med M2-chip

EP112: På nogle få minutter får du hovedkonklusionerne i min anmeldelse af MacBook Pro 13" (M2). Lyt med her.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Sådan er iOS 16 - her er vores førstehåndsindtryk

PREVIEW: Efter lidt over to uger med iOS 16 installeret på min iPhone, er jeg nu klar med mine førstehåndsindtryk.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram