Apple måske på vej med nyt Apple TV

0

Den nyeste betaversion af tvOS fra Apple henviser til en model, der ikke er på markedet. Dette får rygterne til at svirrer om at en ny model er på vej.

En ny udgave af Apple TV er formentlig på vej til at blive lanceret i nærmeste fremtid.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Den seneste betaversion af tvOS, tvOS 13.4 beta, som blev frigivet til udviklere i onsdags, henviser i hvert fald til en endnu ikke officiel Apple TV-model. Det skriver 9to5Mac.

Det tyder på, at den kommende model vil være baseret på A12 og A13 processorerne, hvilket kan betyde den får en væsentlig hastighedsopdatering i forhold til den nuværende version, som har A10X Fusion.

TEST: Apple TV 4K test – den kraftigste tv-boks

Apple TV 4K, som er den seneste model af Apple TV, kom i handlen i september 2017. Dermed er det altså også nogle år siden, at denne blev udgivet. Siden da har Apple lanceret deres egen streamingtjeneste Apple TV+, samt spiltjenesten Apple Arcade. Derfor kan der måske også være mere fokus på spil i den kommende version.

Apple TV+ er lanceret

Om vi får et nyt Apple TV i forbindelse med, at det ventes Apple, offentliggør iPhone SE 2/iPhone 9 i løbet af marts er uvist. Alternativt kan det også være, at vi skal væbne os med tålmodighed indtil Apple afholder dette års Worldwide Developer Conference.

Apple iPhone 9 eller iPhone SE 2 offentliggøres i marts

MereMobil.dk holder øje og holder dig opdateret på nyhederne. Apple har endnu ikke kommenteret på de mange rygter, hverken om iPhone SE 2/iPhone 9 eller nyt Apple TV.

Vi tager et dybere kig på Apple Arcade

Mere til historien

Der er nu mere end 100 forskellige spiltitler på Apple Arcade og flere kommer løbende til.

Læs også:
Første beta af iOS 13.4 er klar – her er nyhederne

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer