Første beta af iOS 13.4 er klar – her er nyhederne

Den første beta-udgave af iOS 13.4 er ude til udviklerne. Vi har set nærmere på nyhederne i denne udgave.

iOS 13.4 Beta (Foto: MereMobil.dk)
iOS 13.4 Beta (Foto: MereMobil.dk)

Apple har udgivet den første beta-udgave af iOS 13.4 til udviklere. Vi har derfor set nærmere på et par af nyhederne i denne beta-udgave.

Blandt nyhederne, finder vi inkluderingen af iCloud Folder Sharing. Dette er en nyhed, som længe har været annonceret, men er blevet udskudt.

Med iCloud Folder Sharing, kan man dele en mappe fra ens iCloud Drive, ud til ens venner eller familie over forskellige applikationer.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

På den måde kan man dele indhold fra udvalgte mapper, uden at skulle give adgang til hele ens bibliotek, eller være tvunget til at hente mappen ned, og sende den på anden vis.

Nye funktions-bjælke i Mail

iOS 13.3.1 Mail-applikationen (Foto: MereMobil.dk)
iOS 13.3.1 Mail-applikationen (Foto: MereMobil.dk)
iOS 13.4 Beta Mail-applikationen (Foto: MereMobil.dk)
iOS 13.4 Beta Mail-applikationen (Foto: MereMobil.dk)

iOS 13.4 giver også Mail-applikationen flere genveje. Inde i en mail, er der nu tilføjet flere muligheder, så det også er muligt at arkivere og sætte flag ved en mail, direkte inde i mailen.

Skraldespanden er også flyttet over i den modsatte side. Dette kan skyldes, at den tidligere gav komplikationer ved at være placeret ved siden af Svar-genvejen.

CarKey til bilen

9to5mac har i forbindelse med iOS 13.4, opdaget en ny ukendt funktion, som vi måske snart får at se.

Funktionen hedder CarKey, og ville kunne bruges i udvalgte biler med NFC-understøttelse.

Ved at placere sin iPhone eller Apple Watch nær NFC-læseren, så vil man have mulighed for at kunne låse og oplåse bilen, samt også tænde den.

Dette vil også være muligt at kunne gøre uden FaceID godkendelse, disse indstillinger kan ændres i Wallet.

Apple TV+ er større end Disney+

Det lader også til, at man kan dele sin CarKey med andre iPhone-brugere. På den måde kan man låne sin bil ud, ved at dele CarKey nøglen fra Wallet-applikationen. Denne nøgle kan man så dele til en ven eller familiemedlem.

Det er stadig sparsomt med oplysninger om CarKey, og vi ved heller ikke om den vil være klar til iOS 13.4, men det er interessant og følge. Det er også uvist, hvilke bilmodeller, som det gælder.

Andre nyheder

Udover de væsentlige nyheder, så er der også et par mindre nyheder, i forbindelse med den første udgave af iOS 13.4 Beta.

Der er blandt andet tilføjet ni nye Memojis, med personlige præg. Her er der blandt andet en festende, sur og computer-surfende Memoji.

I Genveje-applikationen, er der mulighed for at lave en genvej til Shazam, hvor man kan vælge at klikke “Shazam It”. På den måde, burde man hurtige få adgang til søgning efter en sang, alt efter hvordan man laver sin genvej.

iOS 13 installeret på 77 procent af nyere iPhones

Universal Purchase ser også ud til at have indfundet sig. Dette giver udviklere mulighed for at lave en pakke med iOS, macOS og tvOS til en samlet pris.

Mere til historien

WatchOS 6.2 er også kommet i beta til Apple Watch. Her er det nu muligt og foretage in-app purchase direkte fra uret af, hvilket ikke har været muligt før.

Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Fra 2025 skal din telefon opdateres i flere år

Softwaren skal vedligeholdes gratis i lang tid efter, at en telefon er taget af markedet. Ny lovgivning træder i kraft fra sommeren 2025.

(mere…)
Disse Xiaomi-modeller får HyperOS

SE LISTEN: Xiaomi har netop offentliggjort de smartphones og tablets, som får opdateringen til HyperOS.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Apple advarer: Lav ikke mormor-tricket

TIP: Apple underkender det gamle trick med at smide en våd telefon i ukogte ris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram