Apple TV+ er større end Disney+

Wall Street Journal mener, at Apples streamingtjeneste Apple TV+ har flere abonnenter end Disney+.

Apple TV+ (Foto: Apple)

Apple og Disney lancerede hver sin nye streamingtjeneste i slutningen af 2019 og begge har haft stor succes med disse.

Apple TV+ er lanceret

Wall Street Journal mener, at det går rigtig godt med at få abonnenter til de to tjenester. Faktisk mener Wall Street Journal, at Apple TV+ har flere abonnenter end konkurrenterne Hulu og Disney+.

Hele 33,6 millioner abonnenter skulle Apple have fået på Apple TV+ siden starten af november, hvor de åbnede. Hulu og Disney+ har henholdsvis 31,8 millioner og 23,2 millioner abonnenter, ifølge tallene fra Wall Street Journal.  Det skriver 9to5mac.com.

Analysefirmaet Sensor Tower er dog ikke enig med Wall Street Journal. De skrev tidligere på måneden, at der var mere end 41 millioner, som havde downloadet Disney+ appen. Det skrev Cnet.com. Det er dog uvist, hvem af disse der har ret. Ligesom det også er uvist, hvor mange af dem der har downloadet Disney+ app’en, som har tegnet et abonnement.

Abonnenterne på Apple TV+ er på mange måder ”nemme”, da man får et abonnement gratis med til 1 år, hvis man har købt et nyt Apple produkt.

Både Apple og Disney+ har også sat prisen så den er særdeles konkurrencedygtig i forhold til de konkurrerende streamingtjenester.

Prisen på streamingtjenester vil stige?

På det danske marked får vi først Disney+ til sommer og prisen er oplyst til at være 6,99 Euro. Den danske pris er endnu ikke oplyst. Men allerede nu kan vi se Apple TV+ for 39 kroner om måneden, hvis ikke du har et gratis abonnement.

Danskerne får Disney+ til sommer

Er du vild med streaming? Og bruger du din mobil til dette? Så kan du altid tjekke, hvilke mobilabonnement der er det rigtige. Danskernes dataforbrug er eksploderet – netop pga. streaming. Derfor hold øje med, hvad du bruger og hvilket abonnement der matcher dit behov.

Danskernes dataforbrug eksploderet – elsker streaming

Mere til historien

Apple har haft stor succes med deres eget producerede indhold, hvor flere af de forskellige serier har været nomineret til forskellige priser. Du kan se noget af det indhold, som du finder på Apple TV+, her.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram