Apple TV+ er større end Disney+

Wall Street Journal mener, at Apples streamingtjeneste Apple TV+ har flere abonnenter end Disney+.

Apple TV+ (Foto: Apple)

Apple og Disney lancerede hver sin nye streamingtjeneste i slutningen af 2019 og begge har haft stor succes med disse.

Apple TV+ er lanceret

Wall Street Journal mener, at det går rigtig godt med at få abonnenter til de to tjenester. Faktisk mener Wall Street Journal, at Apple TV+ har flere abonnenter end konkurrenterne Hulu og Disney+.

Hele 33,6 millioner abonnenter skulle Apple have fået på Apple TV+ siden starten af november, hvor de åbnede. Hulu og Disney+ har henholdsvis 31,8 millioner og 23,2 millioner abonnenter, ifølge tallene fra Wall Street Journal.  Det skriver 9to5mac.com.

Analysefirmaet Sensor Tower er dog ikke enig med Wall Street Journal. De skrev tidligere på måneden, at der var mere end 41 millioner, som havde downloadet Disney+ appen. Det skrev Cnet.com. Det er dog uvist, hvem af disse der har ret. Ligesom det også er uvist, hvor mange af dem der har downloadet Disney+ app’en, som har tegnet et abonnement.

Abonnenterne på Apple TV+ er på mange måder ”nemme”, da man får et abonnement gratis med til 1 år, hvis man har købt et nyt Apple produkt.

Både Apple og Disney+ har også sat prisen så den er særdeles konkurrencedygtig i forhold til de konkurrerende streamingtjenester.

Prisen på streamingtjenester vil stige?

På det danske marked får vi først Disney+ til sommer og prisen er oplyst til at være 6,99 Euro. Den danske pris er endnu ikke oplyst. Men allerede nu kan vi se Apple TV+ for 39 kroner om måneden, hvis ikke du har et gratis abonnement.

Danskerne får Disney+ til sommer

Er du vild med streaming? Og bruger du din mobil til dette? Så kan du altid tjekke, hvilke mobilabonnement der er det rigtige. Danskernes dataforbrug er eksploderet - netop pga. streaming. Derfor hold øje med, hvad du bruger og hvilket abonnement der matcher dit behov.

Danskernes dataforbrug eksploderet – elsker streaming

Mere til historien

Apple har haft stor succes med deres eget producerede indhold, hvor flere af de forskellige serier har været nomineret til forskellige priser. Du kan se noget af det indhold, som du finder på Apple TV+, her.

Her er Apples hardware-nyheder – sommer 2023

KORT OVERBLIK: De nye Apple-produkter er: MacBook Air, Mac Studio, Mac Pro og Vision Pro. Læs om nyhederne her.

(mere…)
Du kan blive snydt af billige Netflix-abonnementer

Et marked for salg af ulovlige Netflix’ Premium-abonnementer er dukket efter Netflix' vil forhindre brugere i at dele abonnement.

(mere…)
Apple har fremvist nyt watchOS til Apple Watch

Apple har givet et smugkig på det kommende styresystem til Apple Watch. Der er mange spændende nyheder i watchOS 10.

(mere…)
Disse iPads får ikke iPadOS 17

OVERBLIK: Når Apple sender den næste store opdatering ud til iPads, så kan ikke alle modeller opdateres. Se listen her.

(mere…)
iPadOS 17 giver mulighed for mere personlig tilpasning

Apple har afsløret lidt af det, som vi kan forvente af den kommende iPadOS 17-opdatering. Se nogle af nyhederne her.

(mere…)
De 12 vigtigste nyheder i iOS 17

OVERBLIK: Vi har samlet de 12 vigtigste nyheder i den kommende iOS 17-opdatering til iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram