Apple TV+ er større end Disney+

Wall Street Journal mener, at Apples streamingtjeneste Apple TV+ har flere abonnenter end Disney+.

Apple TV+ (Foto: Apple)

Apple og Disney lancerede hver sin nye streamingtjeneste i slutningen af 2019 og begge har haft stor succes med disse.

Apple TV+ er lanceret

Wall Street Journal mener, at det går rigtig godt med at få abonnenter til de to tjenester. Faktisk mener Wall Street Journal, at Apple TV+ har flere abonnenter end konkurrenterne Hulu og Disney+.

Hele 33,6 millioner abonnenter skulle Apple have fået på Apple TV+ siden starten af november, hvor de åbnede. Hulu og Disney+ har henholdsvis 31,8 millioner og 23,2 millioner abonnenter, ifølge tallene fra Wall Street Journal.  Det skriver 9to5mac.com.

Analysefirmaet Sensor Tower er dog ikke enig med Wall Street Journal. De skrev tidligere på måneden, at der var mere end 41 millioner, som havde downloadet Disney+ appen. Det skrev Cnet.com. Det er dog uvist, hvem af disse der har ret. Ligesom det også er uvist, hvor mange af dem der har downloadet Disney+ app’en, som har tegnet et abonnement.

Abonnenterne på Apple TV+ er på mange måder ”nemme”, da man får et abonnement gratis med til 1 år, hvis man har købt et nyt Apple produkt.

Både Apple og Disney+ har også sat prisen så den er særdeles konkurrencedygtig i forhold til de konkurrerende streamingtjenester.

Prisen på streamingtjenester vil stige?

På det danske marked får vi først Disney+ til sommer og prisen er oplyst til at være 6,99 Euro. Den danske pris er endnu ikke oplyst. Men allerede nu kan vi se Apple TV+ for 39 kroner om måneden, hvis ikke du har et gratis abonnement.

Danskerne får Disney+ til sommer

Er du vild med streaming? Og bruger du din mobil til dette? Så kan du altid tjekke, hvilke mobilabonnement der er det rigtige. Danskernes dataforbrug er eksploderet - netop pga. streaming. Derfor hold øje med, hvad du bruger og hvilket abonnement der matcher dit behov.

Danskernes dataforbrug eksploderet – elsker streaming

Mere til historien

Apple har haft stor succes med deres eget producerede indhold, hvor flere af de forskellige serier har været nomineret til forskellige priser. Du kan se noget af det indhold, som du finder på Apple TV+, her.

Netflix kommer i reklame-version i år

En reklame-version af Netflix vil se dagens lys i år, sådan lyder den officielle udmelding fra Netflixs ledelse.

(mere…)
Apple bekræfter iPad ikke længere vil være HomeKit Hub

Når de næste store iOS 16, iPadOS 16 og macOS Ventura opdateringer er klar, betyder det, at iPads ikke længere kan bruges som HomeKit Hub.

(mere…)
Så vild er MacBook Pro 13-tommer med M2-chip

TEST: Ydelsen er mærkbart forbedret på MacBook Pro 13-tommer (M2), men designet er det samme. Læs min test her.

(mere…)
Apple på vej med iPad Pro med M2-chip og trådløs opladning

Apple kan være på vej med trådløs opladning til iPad for første gang samt med den nye M2-chip.

(mere…)
WatchOS 9 byder på bedre træning- og søvntracking

Apple har givet et smugkig på den næste store softwareopdatering til Apple Watch, der byder på en række spændende nye funktioner og features.

(mere…)
Analytiker: Apples MR-headset er måske på vej i 2023

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med et Mixed Reality (MR) headset. Får analytikeren Ming-Chi Kuo ret, kommer det næste år.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram