Apple Arcade har rundet mere end 100 spiltitler

0

Apple øger løbende antallet af spiltitler i Apple Arcade. Spiltjenesten har nu rundet 100 spiltitler.

Apple Arcade (Foto: Apple)
Apple Arcade (Foto: Apple)

Vi hørte første gang om Apple Arcade i foråret, da Apple annoncerede tjenesten tilbage i marts. Men vi skulle væbne os med tålmodighed frem til september 2019 før Apple Arcade blev tilgængelig.

Apple Arcade åbnede i forbindelse med at iOS 13 blev frigivet i 150 lande verden over. Prisen for tjenesten er 4,99 dollars, mens den danske pris er 39 danske kroner.

I forhold til pris og udvalg af spil, så har tjenesten vundet hjerter hos en masse skeptikere.

Der er nu 100 forskellige spiltitler at vælge mellem hos Apple Arcade og der tilføjes løbende flere. Senest blev der tilføjet 6 spiltitler i fredags (8. november 2019). Disse var Takeshi & Hiroshi, Guildlings, Marble It Up: Mayhem!, Sociable Soccer, Discolored og UFO on Tape: Første kontakt.

GUIDE: Familiedeling på iPhone og iPad – sådan kommer du i gang

Spil fra Apple Arcade kan spilles på tværs af alle Apple enheder, sådan at man du spille på dit Apple TV og den store skærm hjemme i sofaen og fortsætte spillet på iPhone eller iPad når du er på farten. 

Apple annoncerede samtidig med Apple Arcade deres nye streamingtjeneste Apple TV+, som blev lanceret i starten af november. Den vil også løbende få nyt indhold.

Dette kan du se på Apple TV+

Har du prøvet Apple Arcade? Hvis ja, så skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvad du synes om det og om det lever op til dine forventninger. Du kan læse mere om Apple Arcade på Apples officielle hjemmeside.

Min mening – et dybere kig på Apple Arcade

Allan Hansen fra MereMobil.dk har brugt en masse tid på Apple Arcade. Læs om Allans oplevelser med Apple Arcade her.

Mere til historien

Hvis du har spillet fodboldspil i mange år, så husker du måske det meget populære Sensible Soccer, der hittede i 90’erne. Sociable Soccer er en ”efterfølger” til dette.

Læs også:
Vi har prøvet Apple Arcade – de første indtryk

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer