Apples AirTag offentliggøres til sommer

26

Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo så forventes det, at de rygtede Apple AirTags vil blive lanceret til sommer.

Sporingsbrikken der er spottet i iOS 13 (Kilde: MacRumors)
Sporingsbrikken der er spottet i iOS 13 (Kilde: MacRumors)

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple allerede til sommer vil offentliggøre de rygtede AirTags.

Det tyder derfor på, at vi skal forvente de vil blive præsenteret ved Worldwide Developer Conference (WWDC) 2020, hvor også vi forventer at få et smugkig på de kommende softwareopdateringer fra Apple, som blandt andet iOS 14.

Disse produkter vil Apple lancere i nær fremtid

Apples sporingsbrikker skulle altså snart være klar. Om navnet bliver AirTags eller Apple Tag er uvist. Og analytikeren Ming-Chi Kuo kommer heller ikke ind på hans bud på et kommende navn, men en beskrivelse der altså gør vi antager det er den kommende sporingsbrik, der er tale om. Det skriver AppleInsider.com.

Kuo har tidligere ment, at Apple AirTags måske kom i handlen i første halvår af 2020. Med en præsentation til WWDC vil det måske ikke blive en realitet. Det kan dog være udbruddet af coronavirussen, der har haft indflydelse på senere salgsstart.

Apple: Coronavirus påvirker produktionen og salgtal

Det kan dog også være, at Apple vil afsløre AirTags til det forestående forårsevent, som alle forventer vil blive en realitet. Stjernen på dette event vil dog angiveligt være efterfølgeren til iPhone SE, samt nye iPad Pro-modeller.

Apple vil offentliggøre iPhone SE 2 i slutningen af marts

Mere til historien

Generelt har coronavirussen haft stor indflydelse på mobilbranchen. Alene i Kina ventes salget være halveret, men også aflysningen af Mobile World Congress 2020, har gjort at en række producenter må finde nye tidspunkter og steder for, hvor de vil lancerer deres kommende produkter.

Læs også:
Apple Pay slår MobilePay med længder

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer