Så mange foldbare smartphones er der solgt

De foldbare smartphones var et stort emne i 2019, men hvor mange af de foldbare telefoner er der egentlig solgt? Se de skønnede salgstal her.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har tidligere meddelt ved en fejl, at de havde solgt omkring en million eksemplarer af Galaxy Fold. Disse tal var de dog hurtigt ude med en rettelse til.

Tvivl om Samsungs salgstal af Galaxy Fold

For få dage siden oplyste de så, at de havde solgt tæt på en halv million eksemplarer af Galaxy Fold, som er Samsungs første bud på en foldbar smartphone.

Nu har Huawei så også meldt ud, hvor mange eksemplarer af deres foldbare smartphone Mate X. Dog lidt kryptisk, da udmeldingen forlød, at de sender 100.000 enheder af Mate X på markedet hver måned. Det skriver Android Authority.

Huawei Mate X er kun til salg på det kinesiske marked i skrivende stund og havde salgsstart den 15. november 2019. Dermed formodes det, at Mate X er solgt i omkring 200.000 eksemplarer på nuværende tidspunkt.

Sammenlignet med Mate X er Samsung Galaxy Fold tilgængelig på mange flere markeder, da den er tilgængelig i USA, Sydkorea, Storbritannien, Kina, Indien, Tyskland, Frankrig, Danmark og nogle få andre lande. Dernæst kom den til salg på de første markeder i september og i Kina var den klar til salg ugen før Mate X.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Det ventes ikke, at Huawei gør Mate X tilgængelig globalt grundet krisen med USA. Derfor er salgstallene for den også ganske flotte særligt sammenlignet med Galaxy Fold, som endda er op til 3-400 dollars billigere end Mate X.

Nye modeller i 2020

2020 byder også på foldbare smartphones. Både Huawei og Samsung ventes, at lancere en efterfølger til sidste års modeller indenfor de kommende måneder.

Dernæst har Motorola allerede offentliggjort Motorola Razr, som er deres bud på en foldbar smartphone. Salget af Motorola Razr starter fredag den 24. januar på det danske marked, hvor Telia er eneste forhandler.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Den kommende foldbare fra Samsung skulle angiveligt få navnet Galaxy Bloom.

Samsung bekræfter navne på topmodeller

Første indtryk af Motorola Razr

Er du til foldbare smartphones? Eller tror du, at det varer nogle år endnu før de for alvor slår igennem?

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy XCover Pro, der er deres seneste bud på en håndværker-telefon. Læs mere om den robuste smartphone her.

OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Nye budgettelefoner: Hvis mobilen skal være billig

Motorolas nye telefoner er rigtigt interessante til prisen. Du får fede specs til billige penge. Få overblikket her.

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo: Ret vilde specs til prisen

En ny Moto Edge 40 har set dagens lys. Du kan læse mere om Moto Edge 40 Neo her.

(mere…)
Hvad har Huawei gang i?

Huawei har på egen hånd skabt telefoner med et 5G-chipset.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
176 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram