Så mange foldbare smartphones er der solgt

165

De foldbare smartphones var et stort emne i 2019, men hvor mange af de foldbare telefoner er der egentlig solgt? Se de skønnede salgstal her.

Huawei Mate X
Huawei Mate X (Foto: MereMobil.dk)

Samsung har tidligere meddelt ved en fejl, at de havde solgt omkring en million eksemplarer af Galaxy Fold. Disse tal var de dog hurtigt ude med en rettelse til.

Tvivl om Samsungs salgstal af Galaxy Fold

For få dage siden oplyste de så, at de havde solgt tæt på en halv million eksemplarer af Galaxy Fold, som er Samsungs første bud på en foldbar smartphone.

Nu har Huawei så også meldt ud, hvor mange eksemplarer af deres foldbare smartphone Mate X. Dog lidt kryptisk, da udmeldingen forlød, at de sender 100.000 enheder af Mate X på markedet hver måned. Det skriver Android Authority.

Huawei Mate X er kun til salg på det kinesiske marked i skrivende stund og havde salgsstart den 15. november 2019. Dermed formodes det, at Mate X er solgt i omkring 200.000 eksemplarer på nuværende tidspunkt.

Sammenlignet med Mate X er Samsung Galaxy Fold tilgængelig på mange flere markeder, da den er tilgængelig i USA, Sydkorea, Storbritannien, Kina, Indien, Tyskland, Frankrig, Danmark og nogle få andre lande. Dernæst kom den til salg på de første markeder i september og i Kina var den klar til salg ugen før Mate X.

VIDEO: Glem alt om Samsung Galaxy Fold og Huawei Mate X

Det ventes ikke, at Huawei gør Mate X tilgængelig globalt grundet krisen med USA. Derfor er salgstallene for den også ganske flotte særligt sammenlignet med Galaxy Fold, som endda er op til 3-400 dollars billigere end Mate X.

Nye modeller i 2020

2020 byder også på foldbare smartphones. Både Huawei og Samsung ventes, at lancere en efterfølger til sidste års modeller indenfor de kommende måneder.

Dernæst har Motorola allerede offentliggjort Motorola Razr, som er deres bud på en foldbar smartphone. Salget af Motorola Razr starter fredag den 24. januar på det danske marked, hvor Telia er eneste forhandler.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Den kommende foldbare fra Samsung skulle angiveligt få navnet Galaxy Bloom.

Samsung bekræfter navne på topmodeller

Første indtryk af Motorola Razr

Er du til foldbare smartphones? Eller tror du, at det varer nogle år endnu før de for alvor slår igennem?

Mere til historien

Samsung har netop lanceret Galaxy XCover Pro, der er deres seneste bud på en håndværker-telefon. Læs mere om den robuste smartphone her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
165 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer