Apples salg af iPhones er steget markant i Kina

I december fik Apple for alvor gang i salget på det kinesiske marked. Faktisk steg salget næsten med 20 procent sammenlignet med året før.

iPhone 11
iPhone 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har i en længere periode oplevet tilbagegang i salget af iPhones på det kinesiske marked, men i december kom der for alvor gang i salget igen.

Ifølge Bloomberg steg salget af iPhones med 18,7 procent i december 2019 i forhold til december 2018. Det betyder, at der i december 2019 blev solgt 3,18 millioner flere iPhones. Det skriver MacRumors.com.

Her skal du IKKE købe din næste smartphone

Kina er Apples næstvigtigste marked. Og salget går altså atter rigtigt godt. Til trods for Apple endnu ikke har en telefon, som understøtter 5G-netværket. Det ventes dog, at Apple i 2020 vil lancere modeller, som understøtter 5G-netværket.

Apple forventes at sælge flest 5G-telefoner i 2020

Stigningen i salget af iPhones er kommet efter lanceringen af iPhone 11-serien. Det kunne dog godt være, at kineserne var gået uden om den amerikanske producent pga. handelskrisen mellem USA og Kina. Den sag der også virkelig har påvirket Huawei i 2019 og fortsat gør.

ANMELDELSE: iPhone 11 Pro – den iPhone du altid har drømt om

Mere til historien

Flere af Apples ellers tjenester, kendt som "Services", har de kinesiske brugere ikke adgang til. Det er tv-streamingtjenesten Apple TV+, nyhedstjenesten Apple News+ og spiltjenesten Apple Arcade. Derudover er podcast også begrænset.

Læs også:
Analysefirma: 5G-telefonerne vil eksplodere i antal på rekordtid
Apple flytter en del af produktionen væk fra Kina

Mere end 2 milliarder aktive Apple-enheder

KORT NYT: Apple har rundet en kæmpe milepæl, når det kommer til antallet af aktive enheder på verdensplan.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram