Apples salg af iPhones er steget markant i Kina

15

I december fik Apple for alvor gang i salget på det kinesiske marked. Faktisk steg salget næsten med 20 procent sammenlignet med året før.

iPhone 11
iPhone 11 (Foto: MereMobil.dk)

Apple har i en længere periode oplevet tilbagegang i salget af iPhones på det kinesiske marked, men i december kom der for alvor gang i salget igen.

Ifølge Bloomberg steg salget af iPhones med 18,7 procent i december 2019 i forhold til december 2018. Det betyder, at der i december 2019 blev solgt 3,18 millioner flere iPhones. Det skriver MacRumors.com.

Her skal du IKKE købe din næste smartphone

Kina er Apples næstvigtigste marked. Og salget går altså atter rigtigt godt. Til trods for Apple endnu ikke har en telefon, som understøtter 5G-netværket. Det ventes dog, at Apple i 2020 vil lancere modeller, som understøtter 5G-netværket.

Apple forventes at sælge flest 5G-telefoner i 2020

Stigningen i salget af iPhones er kommet efter lanceringen af iPhone 11-serien. Det kunne dog godt være, at kineserne var gået uden om den amerikanske producent pga. handelskrisen mellem USA og Kina. Den sag der også virkelig har påvirket Huawei i 2019 og fortsat gør.

ANMELDELSE: iPhone 11 Pro – den iPhone du altid har drømt om

Mere til historien

Flere af Apples ellers tjenester, kendt som “Services”, har de kinesiske brugere ikke adgang til. Det er tv-streamingtjenesten Apple TV+, nyhedstjenesten Apple News+ og spiltjenesten Apple Arcade. Derudover er podcast også begrænset.

Læs også:
Analysefirma: 5G-telefonerne vil eksplodere i antal på rekordtid
Apple flytter en del af produktionen væk fra Kina

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
15 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer